Dobro veče
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Dobro veče
To je sasvim ok cena, a najbitnija je garancija na kraju krajeva.
Posetite www.garaza.rs !
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ako se ne varam, Fiesta nakon 10 minuta sama ugasi svetla ako zaboravis da ih ugasis, sto je korisna stvarcica. A isto pisti kad otvoris vrata a svetlo je jos upaljeno/kljuc izvadjen.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Kod mene pišti ali samo ako tovoriš vozačeva vrata, što je i logično jelte. No dešavalo mi se da moram da izađem na suvozačka vrata i zaboravim da ugasim svetla.
Posetite www.garaza.rs !
Kod FIata čim ugasiš kontakt automatski se i svetla gase, tako da je praktično nemoguće da se zaborave svetla.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Sve se gasi što je fabričko kod Fiata. Ako ne odmah - ono posle nekog vremena. Recimo, ako recimo ostaviš sva 4 vrata otvorena, svetlo na plafonu se gasi posle 20 minuta. Radio takođe (ako je fabrika)...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Pored njega Varta istih specifikacija, 13k dinara.trojanac napisao: 18 Dec 2017, 11:46 lTo je sasvim ok cena, a najbitnija je garancija na kraju krajeva.

Evo kod nas, SAT uporedni test bas te klase akumulatora na -25:
https://youtu.be/c6pFOoPGChc
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
https://youtu.be/c6pFOoPGChc
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ubedljivo najbolja stvar kod Italijana je to. Narocito posle zakona da svetla moraju stalno da budu upaljenaIkac napisao: 18 Dec 2017, 13:49 Kod FIata čim ugasiš kontakt automatski se i svetla gase, tako da je praktično nemoguće da se zaborave svetla.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ja se i pored te zastite cimam da ostavim upaljena svetla ili aktiviranu ventilaciju. 
Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Gde se kod nas uzima tax free povrat? Do sada sam imao susreta samo sa Global Blue medjutim imam neki drugi formular, ne znam sta ciniti sa njim, da li da daljem mailom podatke prodavnici za uplatu ili kako?
Tapatalk
Tapatalk
Objasni malo bolje situaciju sa tax free?
Ako je ono što mislim, moraš original poslati prodavcu, a on će novac uplatiti tebi na račun (umanjen za bank proviziju )
Ako je ono što mislim, moraš original poslati prodavcu, a on će novac uplatiti tebi na račun (umanjen za bank proviziju )
@member, u pitanju je radnja koja nije iz sistema global blue, popunili su mi obrazac za povracaj, overio na carini i obicno sam ranije ili isao u Reiffeisen da uzmem ili odma na granici, sa ovim tipom obrasca se nisam susretao. Malo sam guglao pa izgleda treba da skeniram ovaj obrazas sa pecatim carine i da posaljem nazad prodavcu sa brojem kartice gde da uplate, ako sam skontao?
Tapatalk
Tapatalk
Tako sam i mislio.
Napisao sam ti gore.
Proveri sa prodavcem da li prihvataju skeniranje? Postoji velika šansa da će ti tražiti original da im pošalješ. I broj računa za uplatu.
Ali dobra strana je što ćeš dobiti pun iznos PDV (19-27% ne znam o kojoj državi se radi ) ,a ne kao na Global tax free 12% .
Napisao sam ti gore.
Proveri sa prodavcem da li prihvataju skeniranje? Postoji velika šansa da će ti tražiti original da im pošalješ. I broj računa za uplatu.
Ali dobra strana je što ćeš dobiti pun iznos PDV (19-27% ne znam o kojoj državi se radi ) ,a ne kao na Global tax free 12% .
Nemacka je u pitanju, a nije mi problem ni original da se dostavi, cesto sam gore, ali prvo cu da im skeniram. Hvala 
Tapatalk

Tapatalk
Nije valjda Volvo završio karijeru