Dobro veče
Re: Dobro veče
Mornar je jednostavno prezvakano 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nemam nameru da objasnjavam iz razloga sto taj covek ne zasluzuje paznju.. Mozda u Hr da je potrazi?! Mi Srbi smo stoka..
Brzine idu u H-a !!!

Ne kaki, Setac 
Bez da ulazim u politiku, ke*a mi se od mitinga, liftinga, pilinga, i raznoraznih pacijenata koji nemaju pametnija posla u zivotu nego da dolaze u Beograd i glume Srbende i patriJote, a Kosovo ni na slici nisu videli.
Zabranio bih sva takva okupljanja u centru grada, mars na poljanu kod Usca, pa skandiraj do prekosutra.

Bez da ulazim u politiku, ke*a mi se od mitinga, liftinga, pilinga, i raznoraznih pacijenata koji nemaju pametnija posla u zivotu nego da dolaze u Beograd i glume Srbende i patriJote, a Kosovo ni na slici nisu videli.
Zabranio bih sva takva okupljanja u centru grada, mars na poljanu kod Usca, pa skandiraj do prekosutra.

Poslednja izmena od NexT u 10 Maj 2013, 21:00, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Day Walker napisao:Ima dobre pesme al je pravi panonski govn*r

To sa "govnar" je vrlo originalno. Imas jos neki dobar fazon, DW?
sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
U podeli na patrijote i izdajnike, devedesetih mu je zapalo ono drugo. Toliko je njegovih rečenica izvučeno iz konteksta da je besmisleno i ulaziti u tu priču.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ne samo da je originalno nego je i primereno... Pogledajte ko nije (sam početak videa), koncert u Hrvatskoj:Texonja napisao:To sa "govnar" je vrlo originalno.
http://www.youtube.com/watch?v=dGao0VbZBMo
Bio sam inače veliki poštovalac njegovog lika i dela, ali mi se posle ovog totalno zgadio...

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Sto, licite pa si se pronasao?Texonja napisao:To sa "govnar" je vrlo originalno. Imas jos neki dobar fazon, DW?

Brzine idu u H-a !!!

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
http://www.youtube.com/watch?v=qBzNEnlUNEU
Ne gotivim Đoku jer ne volim tu često depresivnu muziku, ali ume da napiše sjajne i zanimljive tekstove pesama.

Ne gotivim Đoku jer ne volim tu često depresivnu muziku, ali ume da napiše sjajne i zanimljive tekstove pesama.
Day Walker napisao:
Sto, licite pa si se pronasao?

Inace,
Bila bi mi cast da licim na njega.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Pijana indijanska baba... Bolje bi bilo i njemu i Balaševiću da su manje pričali, a više svirali.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Baš tako. A to ne vredi samo za njih nego i sve ostale vremešne umetnike (čast retkim izuzecima). Što stariji sve budalastiji. Da izvinite, posraće se po svemu onom što su ranije stvorili i po čemu ih pamtimo i volimo. Bolje bi bilo da se povuku i da žive od stare slave (ako mogu)... 

- Aleksandar194
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
- Garaža: Koji bus prvi naiđe...
+ 1Day Walker napisao:Nemam nameru da objasnjavam iz razloga sto taj covek ne zasluzuje paznju.. Mozda u Hr da je potrazi?! Mi Srbi smo stoka..
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2