Meni su pregledali u servisu i nisu nista nasli ali ponovo se bilo culo, medjutim posle je samo od sebe nestalo.LukaMaletin napisao: 20 Dec 2017, 22:38 Pa idi operi auto, pa probaj , možda i uspe , nemaš šta da izgubiš
Čisto sumnjam da ti je pukao disk, pa Darko je imao isti problem na Meganu skoro.
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk
Dobro veče
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: Dobro veče
Ne mogu da nadjem, zaboravio sam a nisam siguran i da ima - koji je redosled koraka kad se auto prodaje? Sve u okviru Beograda.
Trebalo bi valjda sastaviti kupoprodajni ugovor i overiti kod notara. Tablice ne menjas, samo saobracajnu i placas porez, koji zavisi od opstine. Najbolje da ti to odradi agencija mozda, uz neku proviziju 

Сад му није ништа...
Drugar poslao, pa da podelim:
1. Uzmeš kaparu kad se dogovorite.
2. Dogovorite kad ćete da odete kod notara
3. Ugovor imaš
4. Kod notara overavaš 3 primerka. Jedan za tebe, jedan za kupca, jedan za poresko. Četvrti ostaje kod notara.
5. Tvoja očitana lična karta, spremi par komada da imaš
6. Očitana saobraćajna dozvola.
7. Tu kad overavate kod notara, uzmi mu pare. I daj mu saobraćajnu i polisu.
8. Idete u poresko sa overenim ugovorom. Popuniš PP4 obrazac, predaš primerak ugovora, ličnu kartu, saobraćajnu dozvolu.
9. Dobiješ sumu koju treba da plati za prenos. Uzmeš mu uplatnicu kada plati i sa tim odeš u poresko da uzmeš ugovor na kojem je udarena klauzula o plaćenom porezu. Taj primerak kopiraj za sebe.
10. Ti kad dobiješ tu klauzulu, bole te patka. Auto više nije tvoj, tako da je na kupcu samo da ode da prebaci saboraćajnu na svoje ime.
11. Overenu klauzulu mu daješ, da ode i MUP i da sa tim papirma izvrši prenos vozila na sebe, tj. da zameni samo saobraćajnu u ovom slučaju, jer su ti kola još registrovana.
1. Uzmeš kaparu kad se dogovorite.
2. Dogovorite kad ćete da odete kod notara
3. Ugovor imaš
4. Kod notara overavaš 3 primerka. Jedan za tebe, jedan za kupca, jedan za poresko. Četvrti ostaje kod notara.
5. Tvoja očitana lična karta, spremi par komada da imaš
6. Očitana saobraćajna dozvola.
7. Tu kad overavate kod notara, uzmi mu pare. I daj mu saobraćajnu i polisu.
8. Idete u poresko sa overenim ugovorom. Popuniš PP4 obrazac, predaš primerak ugovora, ličnu kartu, saobraćajnu dozvolu.
9. Dobiješ sumu koju treba da plati za prenos. Uzmeš mu uplatnicu kada plati i sa tim odeš u poresko da uzmeš ugovor na kojem je udarena klauzula o plaćenom porezu. Taj primerak kopiraj za sebe.
10. Ti kad dobiješ tu klauzulu, bole te patka. Auto više nije tvoj, tako da je na kupcu samo da ode da prebaci saboraćajnu na svoje ime.
11. Overenu klauzulu mu daješ, da ode i MUP i da sa tim papirma izvrši prenos vozila na sebe, tj. da zameni samo saobraćajnu u ovom slučaju, jer su ti kola još registrovana.
Ja bih samo
7. Za pare idite u tvoju banku da se uplate na racun.
7. Za pare idite u tvoju banku da se uplate na racun.
Za ubuduće, ubačeno u prvi post teme o papirologiji pri kupovini.
viewtopic.php?f=9&t=912
viewtopic.php?f=9&t=912
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Išao do servisa, ista priča kao kod Darka. Skinuli točkove, diskovi i pločice ok. Ima tragova rđe na disku, ne vozim baš svakog dana, nekad prođe i po 4-5 dana da ne pomerim kola, a sve sam vozio po kiši/snegu.Darko napisao: 21 Dec 2017, 09:26Meni su pregledali u servisu i nisu nista nasli ali ponovo se bilo culo, medjutim posle je samo od sebe nestalo.LukaMaletin napisao: 20 Dec 2017, 22:38 Pa idi operi auto, pa probaj , možda i uspe , nemaš šta da izgubiš
Čisto sumnjam da ti je pukao disk, pa Darko je imao isti problem na Meganu skoro.
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk
Rešenje je da vozim svakog dana, ili da se naviknem

Dobra vest je da pločice još nisu ni blizu zamene.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
I kod mene se ovih dana cuje kao neko skripanje odnosno kao struganje, posebno kada idem stani kreni, onda bas cujem svako malko naglije kocenje. Ili kada silazim nizbrdo u garazu. Mozda zbog hladnijeg vremena. 
Mada I ja vozim kratke relacije, bas cu da obratim paznju da li se cuje I ujutru kada izlazim iz garaze.

Mada I ja vozim kratke relacije, bas cu da obratim paznju da li se cuje I ujutru kada izlazim iz garaze.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kako se na Astri J prebacuje muzika na drugi folder?
TT
TT
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Dobro veče
USB ili CD?
Nisam dugo koristio tu opciju pa nmgu da se setim. Al kad udjes u opcije treba da ti prikaze foldere i onda odaberes. Ima i spisak pesama.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisam dugo koristio tu opciju pa nmgu da se setim. Al kad udjes u opcije treba da ti prikaze foldere i onda odaberes. Ima i spisak pesama.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
CD
Računam da, u onoj gomili tastera, postoji jednostavan način da se prebaci na naredni/prethodni folder. Nisam se nešto udubljivao u vožnji, a zaboravim da proverim kada stanem. Kad god se setim, daleko sam od auta.
TT
Računam da, u onoj gomili tastera, postoji jednostavan način da se prebaci na naredni/prethodni folder. Nisam se nešto udubljivao u vožnji, a zaboravim da proverim kada stanem. Kad god se setim, daleko sam od auta.
TT
Dobro veče.
Jel ima neko iskustva sa majstorom za Tojote/Honde, Milanom, ima neku garažu blizu aerodroma, skrene se s autoputa desno, pa ide još malo
Jel ima neko iskustva sa majstorom za Tojote/Honde, Milanom, ima neku garažu blizu aerodroma, skrene se s autoputa desno, pa ide još malo

-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE
Ima i resenje u vidu zamene diskova sa nerdjajucim.jocas napisao: 21 Dec 2017, 15:48 Išao do servisa, ista priča kao kod Darka. Skinuli točkove, diskovi i pločice ok. Ima tragova rđe na disku, ne vozim baš svakog dana, nekad prođe i po 4-5 dana da ne pomerim kola, a sve sam vozio po kiši/snegu.
Rešenje je da vozim svakog dana, ili da se naviknem
Dobra vest je da pločice još nisu ni blizu zamene.
Od cega su nerdjajuci diskovi?
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Od gume
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk