Ja iz principa ne bih vise isao tamo u bioskop ako moram da pazim da mi karta ne poskupi 200din.
Prilaganje karte je ok, samo sto ce tu da padne deljenje
Ima sistema da se to resi kvalitetno, ostaje da vidimo kako ce biti...
Pazi, ja iz principa ne bih hteo da im platim taj jedan sat, pre cu u drugi bioskop ići. Kad mogu projekciju da naplate milione mogu valjda i parking da organizuju
Kad je Merkator na NBG pre 7-8 godina uveo plaćanje parkinga, i to uradio loše, samo što nisu propali. Ne mogu da se setim tačno, ali npr. samo sat je bilo za dž, a posle si morao da dolaziš na šalter da ti gledaju račune. I još su zatvorili jedan od izlaza. To se u praksi svelo na to da je stalno bilo neko čekanje i smaranje. U roku od mesec dana drastično im je pala poseta, čak ni ja nisam išao tamo a živim na 200m. Tako da su to brže bolje isključili kad su videli šta su napravili. A inače su imali realan problem bio to što je u toku radnog vremena parking bio krcat kolima ljudi koji rade u okolnim firmama. I onda kad dođe pravi kupac kruži kao budala jer nema mesta.
E kad su pre godinu dve uveli ponovo, postavili su razumniji sistem sa dužim gratis periodom. Sad u praksi nema smaranja za kupce, a opet su eliminisali ova celodnevna parkiranja ljudi sa strane.
Mene zanima šta će biti u NS za koju godinu, ako krene naplata parkiranje u novom tržnom centru pored Spensa. Ionako je frka naći parking na toj lokaciji.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...