Ne daj se Trojke, nismo još pobedili Budi strpljiv, vrlo se lako desi da se u želji za što bržim oporavkom čovek isforsira pa napravi kontra od toga. Ali jbg, cimanje je život bez desnice ruke Svojevremeno sam skoro 4 meseca bio u sličnoj poziciji, samo je meni ruka gipsom bila zalepljena za telo.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
trojanac napisao: 26 Dec 2017, 08:00
Hvala svima. Nadam se do rođendana da ću biti bolji mada prognoze nisu obećavajuće. Videću sutra šta kaže doktor koliko je ozbiljno.
Ne daj se. Sta je - tu je. Preziveti se mora.
Kako si to uspeo? Led?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
stefankmn napisao: 25 Dec 2017, 21:27
Gde vadim uverenje da se ne vodi krivicni postupak protiv mene?
Ako si u Beogradu - u Palati pravde. Ima poseban šalter za to, nema čekanja, samo daš ličnu kartu i kompjuter odštampa potvrdu za par sekundi. Ali ima neka taksa, vidi na sajtu koliko je, pa uplati unapred. Nije problem ni ako popuniš uplatnicu na licu mesta, imaš preko puta poštu (Savska).
Mala digresija: Ako se neko pitao koja pošta ima poštanski broj tačno 11000, to je ta u Savskoj pored železničke stanice.
Heinz napisao: 26 Dec 2017, 08:00
Koju kovanicu, od 5 din?
Kornjaca Rade napisao: 26 Dec 2017, 11:04
Ti izgleda nisi skoro prolazio pored Palate pravde
U pravu si, nisam. Šta rade, renoviraju? Onda se potvrda vadi u nekom drugom sudu, ali nažalost ne znam gde može. Ukupno sam vadio tu potvrdu dva puta u životu - pre Palate pravde, u Ustaničkoj. Ali to je bilo dok se taj sud zvao "Peti opštinski", pre podele na "osnovne sudove".
Vladapetr napisao: 26 Dec 2017, 08:54
Ali jbg, cimanje je život bez desnice ruke Svojevremeno sam skoro 4 meseca bio u sličnoj poziciji, samo je meni ruka gipsom bila zalepljena za telo.
Pre 4-5 godina mi je pukla kost u desnoj saci. Sto je najgore, bilo je u sred leta, a bas to je bilo pakleno sa 100 stepeni. Elem, svasta covek nauci da radi levom. Koliko samo covek nije svestan kako je zeznuto baratati toalet papirom sa levom rukom...