Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
jaksa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:15
Garaža: Jugo 45

Re: Dobro veče

Post od jaksa »

Za M. da, za A ne znam. Ima i na Mol pumpama u Bgd.
ikac2000
Reactions:
Pridružio se: 08 Jul 2012, 22:50

Post od ikac2000 »

Od 1. januara mogu online da se kupe i Austrijske valjda, samo mislim da ima uslov da se uzme nekih dve nedelje ili vise pre ulaska u zemlju.
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

ikac2000 napisao: 27 Dec 2017, 20:05 Od 1. januara mogu online da se kupe i Austrijske valjda, samo mislim da ima uslov da se uzme nekih dve nedelje ili vise pre ulaska u zemlju.

To važi samo ako je peeko interneta kupiš, zbog zakona koji omogučava zamenu artikla kupljenog online.. Ako je na licu mesta kupiš isto nema više nalepke nego je sistem ko kod Mađara.
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

trojanac napisao: 26 Dec 2017, 11:03 Nije led, zapeo za neki lanac. Kad hoću da menjam sijalicu fara u pola noći.

Sent using Tapatalk

Ja sam zbog toga što niked ne mogu da se smirim i sačekam pravo vreme za nešto več svašta sranja imao, od rušenja škarpe branikom od corse do izleta u njivu od jedno 50 metara ( sa avtom naravno ) i slično...
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

Živiš na ivici Janez. De smiri se malo...bebac, devojka, volvo...
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Ralee napisao: 27 Dec 2017, 10:06 Trojke jel tesko promeniti sijalicu na civicu? Meni tek skoro crkla prvi put al nikako da promenim.
Prilicno lako, dostzupno je sve. Malo teže vozački far jer je tu aku ali nije strašno.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

DukeNS napisao: 26 Dec 2017, 13:59 Elem, svasta covek nauci da radi levom. Koliko samo covek nije svestan kako je zeznuto baratati toalet papirom sa levom rukom... :mrgreen:
A tek kompjuterski miš u levoj ruci, haos. Lakše na touchpadu ako se ima laptop.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

Ukrainski kamion bezao od policije iz Holandije i uleteo u Nemacku gde su mu postavili policijske automobile kao prepreke. Ubio jednog policajca i tesko povredio dva. Nije mi jasno kako nisu Nemci malo bolje organizovali prepreku. Misili su da ce stati? Ili je sve bilo na brzinu organizovano pa nisu stigli bolje da se nameste. Vukao je policijski auto 200 metara...

https://nos.nl/artikel/2209555-vrachtwa ... komen.html
Kabal
Reactions:
Pridružio se: 05 Avg 2015, 10:01
Garaža: Volvo XC60 D5 AWD

Post od Kabal »

Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Mi pokradeni, pare na kraju državi...
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Sve ce to nama da se vrati... al u Cacku.
Slika
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Hteo sam da zamolim sve članove da (naravno ako se slažu sa tekstom) podrže peticiju "Glavnoj železničkoj stanici je mesto u centru Beograda" (popune ime i prezime i kliknu na potvrdni email koji će im stići):

https://www.peticije24.com/191894

Niko nema iluzije da će peticija promeniti bilo šta, ali cilj je da se bar nekako pokaže da većina ljudi na ovu promenu gleda vrlo negativno.

Zemljište oko Save i treba da se oslobodi za druge namene, ali to se rešava ukopavanjem koloseka, a ne izmeštanjem saobraćaja i zatvaranjem stanice. Tako je urađeno širom Zapadne i Istočne Evrope i nikome nije palo na pamet da železničke stanice stare 100-150 godina izmešta iz centra.

Prokop treba da se koristi za BG:Voz, kao i tranzitni saobraćaj. Npr. ako voz iz Bara ili Soluna ide za Suboticu ili Ljubljanu, normalno je da staje na Prokopu, a ne da ulazi na Glavnu, a zatim izlazi iz nje i tako gubi skoro sat vremena. Ali sav saobraćaj kome je Beograd početna ili krajnja stanica treba da bude orijentisan na Glavnu. Da od Prokopa do centra postoji metro, moglo bi se diskutovati o njegovoj upotrebljivosti za terminalni saobraćaj. Ovako kako je sada - predstavlja problem i Beograđanima, a ljudima iz drugih mesta i drugih zemalja strahovito otežava putovanje.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

ljuba napisao: 28 Dec 2017, 09:26 Ukrainski kamion bezao od policije iz Holandije i uleteo u Nemacku gde su mu postavili policijske automobile kao prepreke. Ubio jednog policajca i tesko povredio dva. Nije mi jasno kako nisu Nemci malo bolje organizovali prepreku. Misili su da ce stati? Ili je sve bilo na brzinu organizovano pa nisu stigli bolje da se nameste. Vukao je policijski auto 200 metara...

https://nos.nl/artikel/2209555-vrachtwa ... komen.html
Strasno. Zna li se zbog cega je bezao? Vidim da je bio pijan.
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

Bezao je od policije koja je pokusala da ga zaustavi jel se cudno ponasao na putu. Buo je pijan a testiraju ga i na drogu. Inace vozac je i ranjen...
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

snork napisao:Hteo sam da zamolim sve članove da (naravno ako se slažu sa tekstom) podrže peticiju "Glavnoj železničkoj stanici je mesto u centru Beograda" (popune ime i prezime i kliknu na potvrdni email koji će im stići):

https://www.peticije24.com/191894

Niko nema iluzije da će peticija promeniti bilo šta, ali cilj je da se bar nekako pokaže da većina ljudi na ovu promenu gleda vrlo negativno.

Zemljište oko Save i treba da se oslobodi za druge namene, ali to se rešava ukopavanjem koloseka, a ne izmeštanjem saobraćaja i zatvaranjem stanice. Tako je urađeno širom Zapadne i Istočne Evrope i nikome nije palo na pamet da železničke stanice stare 100-150 godina izmešta iz centra.

Prokop treba da se koristi za BG:Voz, kao i tranzitni saobraćaj. Npr. ako voz iz Bara ili Soluna ide za Suboticu ili Ljubljanu, normalno je da staje na Prokopu, a ne da ulazi na Glavnu, a zatim izlazi iz nje i tako gubi skoro sat vremena. Ali sav saobraćaj kome je Beograd početna ili krajnja stanica treba da bude orijentisan na Glavnu. Da od Prokopa do centra postoji metro, moglo bi se diskutovati o njegovoj upotrebljivosti za terminalni saobraćaj. Ovako kako je sada - predstavlja problem i Beograđanima, a ljudima iz drugih mesta i drugih zemalja strahovito otežava putovanje.
Ja se samo delimično slažem sa idejom da se Glavna ostavi tu gde je
Više bih voleo da se sve masovno izbaci iz centra, koji nema ni minimum infrastrukture za Beograd
Popuniću peticiju zbog tebe :)
Odgovori