Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Re: Dobro veče

Post od snork »

Hvala! :pivo:

Da, za grad ove veličine bi ono što spada u "centar" moralo biti mnogo veće + morao bi postojati metro. Pored Save bi zapravo trebalo da budu samo parkovi i šetalište.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
jovanns
Reactions:
Pridružio se: 04 Nov 2014, 22:26

Post od jovanns »

Jel se svima promenio interfejs na TT?Slika
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

Meni je isto ovako.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Da, samo za Garazu...Trojke, vrci nazad :)
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
jovanns
Reactions:
Pridružio se: 04 Nov 2014, 22:26

Post od jovanns »

Slažem se lepši je stari
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Staviću crveno zbog nove godine. :)

Sent using Tapatalk

Posetite www.garaza.rs !
ikac2000
Reactions:
Pridružio se: 08 Jul 2012, 22:50

Post od ikac2000 »

Kako imam slobodne dane, obilazio sam malo salone i sedao u aute.

Vec neko vreme razmisljam u nekoliko pravaca. Da zadrzim CMax dizela, da ga zamenim Yarisom od 3k EUR 2010, da imam oba...

Jedan od razloga je sto imam relacije od 3 km do posla, i tu i tamo duze relacije od po 200 km. Jednom godisnje 1800 km u jednom smeru do Srbije, ostalo avion.

Kako je CMax izuzetno prostran i sirok kao D klasa, sa 3 odvojena sedista pozadi, a napred je bas udoban, da prenesem utiske.

Probao sam prvo Vitaru, lep autic, 17k EUR sa 1.6 manuelnim i dosta opreme. Jedino sirina se bas oseca da je manja. Pozadi za troje bas i nije. Gepek sa rezervnim tockom je mali. Ali auto vazi za izuzetno pouzdan, i za grad je super.

S Cross je veci, sa motorom 1.4 turbo je 19k EUR i sa dosta opreme. Ali stvarno je lep i udoban.

Posle sam probao i Ford Kugu, sa bas full sistemima asistencije je 26k, daju ga beskamatno, odlicni uslovi. Auto stvarno super izgleda, 1.5 turbo benzinac sa 150 ks. Ali ima manje mesta od CMaxa. Primerak u salonu ima panoramu, i ja sa 185 cm sam imao problem sa prostorom za glavu.

Sedao sam i u Kaskai, on je ok, ali nista spektakularno posle Kuge.

Jednostavno, nakon C Maxa je malo zeznuto za prostor. Verovatno cu da ga zadrzim jos malo...Mada kada se pocne postupak...
Poslednja izmena od ikac2000 u 28 Dec 2017, 20:34, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

mondeo za te pare?
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
ikac2000
Reactions:

Post od ikac2000 »

Zaboravio sam da napisem, gledam samo aute sa povisenim sedenjem, tj MPV ili Crossover, plus nisam spreman za neku vecu cifru.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Meriva :kezo:

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

CR-V, RAV-4?
ikac2000
Reactions:

Post od ikac2000 »

Rav 4 po mom ukusu je skuplji, CR V mi ipak nije bas.

Idem sutra da pogledam C Max 2017 1.0 101 ks sa dosta opreme.

Posle dizela od 95 ks, dobio bih manji obrtni momenat 170 umesto 210 Nm, ali sve drugo je manje vise isto, plus brdo opreme u odnosu na postojeci.

Jednostavno mi CMax najvise odgovara. Unutra je bas kvalitetan i prostran. Jedino S Max, ali izlazi iz budzeta.
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

Ispruzi se za jaci motor 1.5t ako ima
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

snork napisao: 28 Dec 2017, 12:24 Hteo sam da zamolim sve članove da (naravno ako se slažu sa tekstom) podrže peticiju "Glavnoj železničkoj stanici je mesto u centru Beograda" (popune ime i prezime i kliknu na potvrdni email koji će im stići):

https://www.peticije24.com/191894

Niko nema iluzije da će peticija promeniti bilo šta, ali cilj je da se bar nekako pokaže da većina ljudi na ovu promenu gleda vrlo negativno.

Zemljište oko Save i treba da se oslobodi za druge namene, ali to se rešava ukopavanjem koloseka, a ne izmeštanjem saobraćaja i zatvaranjem stanice. Tako je urađeno širom Zapadne i Istočne Evrope i nikome nije palo na pamet da železničke stanice stare 100-150 godina izmešta iz centra.

Prokop treba da se koristi za BG:Voz, kao i tranzitni saobraćaj. Npr. ako voz iz Bara ili Soluna ide za Suboticu ili Ljubljanu, normalno je da staje na Prokopu, a ne da ulazi na Glavnu, a zatim izlazi iz nje i tako gubi skoro sat vremena. Ali sav saobraćaj kome je Beograd početna ili krajnja stanica treba da bude orijentisan na Glavnu. Da od Prokopa do centra postoji metro, moglo bi se diskutovati o njegovoj upotrebljivosti za terminalni saobraćaj. Ovako kako je sada - predstavlja problem i Beograđanima, a ljudima iz drugih mesta i drugih zemalja strahovito otežava putovanje.
:thumbup:

Iako nisam beogradjanin, lako mi je da se srodim sa ovakvom inicijativom.
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

Jedino je pitanje ko jos putuje vozom u Srbiji. Plus sto je u sklopu glavne zeleznicke stanice u Beogradu bilo jos 1000x vise zeleznicke infrastrukture koja nema veze sa glavnom stanicom. Ja sam da glavna stanica bude na Novom Beogradu uz autobusku, to je dobra kombinacija. Kada sam ziveo u Srbiji putovao sam 2 puta vozom za 15 godina i svako putovanje je bilo pravo mucenje.... A da ne pricam uopste okolina zeleznicke zadnjih 25 godina. Najgori crnjak crnjaka, sramota Beograda... I posle neko kaze Beograd lep grad. Svaki stranac ko je dosao u Beograd samo vozom i ostao relativno kratko ima jezivo misljenje o Beogradu... (sa rezervom razvoj zadnjih par godina, nisam u toku, a inace radio sam svojevremeno 96-97 na 100m od stanice)
Odgovori