Dobro veče
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Jebeno kad kreneš kod lekara, a nisi doručkovao. Prošli put bio gotov oko 9.15, sad još doktor nije došao.
Posetite www.garaza.rs !
U toj situacija neka čokoladna štanglica ili Bonžita spašava stvar...
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ja u tim situacijama uvek nosim kutija lanenih plocica. Super je za grickanje kad nemas nista drugo.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Skinuo govno. Sad će malo da boli al mora tako. Zato brufen.
Kontrola za dve nedelje. Ajd laku noć.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Kontrola za dve nedelje. Ajd laku noć.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Dobro je.
TT
TT
- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
Vienna Autoshow 2018 se ove godine odrzava od 11.do 14.januara.Pa eto mozda se nekom uklopi sa nekim sluzbenim putem ili šoping turom
www.viennaautoshow.at
Gesendet von meinem Samsung Galaxy Note 8 mit Tapatalk
www.viennaautoshow.at
Gesendet von meinem Samsung Galaxy Note 8 mit Tapatalk
Volvo XC90 II D4
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Dobro veče
Hitno potrebna krv A- krvna grupa. Molim ko god ima adekvatnu krvnu grupu da ode do Instituta za transfuziju (Svetog Save 9) i testira se. Potrebni su trombociti za jednu malu princezu. Kada odete kažite da ste došli da se testirate i da se radi o jednoj junakinji Uni Tomić.
Hvala unapred!
Kontakt tel. 063/692-499 Nemanja Tomic
Hvala unapred!
Kontakt tel. 063/692-499 Nemanja Tomic
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Kragujevac
http://www.kurir.rs/crna-hronika/297037 ... o-u-podrum
E jeb.... ti sudstvo grbavo i nesposobno u Srbiji današnjoj kad ovakvu odvratnu bitangu, djubre i probisveta uhvati pa pusti da se brani sa slobode. Stoka koja ima na grbi ubistvo u pokušaju, razbojništva, izazivanje opšte opasnosti, nedozvoljeno nošenje oružja i ko zna kakve još zločine se slobodno kreće po onome što je ostalo od Kragujevca i sve nas pravi budalama.
E jeb.... ti sudstvo grbavo i nesposobno u Srbiji današnjoj kad ovakvu odvratnu bitangu, djubre i probisveta uhvati pa pusti da se brani sa slobode. Stoka koja ima na grbi ubistvo u pokušaju, razbojništva, izazivanje opšte opasnosti, nedozvoljeno nošenje oružja i ko zna kakve još zločine se slobodno kreće po onome što je ostalo od Kragujevca i sve nas pravi budalama.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Zvao ja Ehom da uradim 100gr boje za auto I oni kazu ne mogu sada da urade jer se vec smrklo, ne mogu lepo da vide nijansu, da dodjem ujutru, moraju da vide auto ili im treba neki uzorak boje sa auta !? I sve to iako imam sifru. Ja sam mislio da to sve ide na bazi sifre kompjuterski, koji ce im svetlost I uzorak / auto ??
Ogi mislim da je bolje prema uzorku. Ti doduse imas nov auto i boja se nije promenila od vremenskih prilika itd alo kada je stariji auto onda je bolje prema uzorku - poklopac rezervoara, jer se boja razlikuje od one prema dobijene prema sifri.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Bar su pošteni pa priznaju da ne mogu.
Zamisli da su ti zbrčkali koješta, lepo naplatili a ono bude neka brljotina.

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Pa ok, kaze ona meni mozemo sada da vam uradimo na vasu odgovornost. Ali nije mi princip jasan, generalno, kako se to pravi ako im trebaju svi ti posebni uslovi ? Za Hyua su mi odlicno smuckali, godinama sam je koristio.
Je ll ima u Beogradu neko ko to bolje radi od Ehoma ?
Je ll ima u Beogradu neko ko to bolje radi od Ehoma ?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Sve boje imaju organsku komponentu (pigment) koja nikad ne moze da bude 100% ista.
Zato ni boje na razlicitim serijama istog automobila iz iste fabrike sa istim kodom boje nisu 100% iste.
Zato ni boje na razlicitim serijama istog automobila iz iste fabrike sa istim kodom boje nisu 100% iste.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...