Zanimljivi oglasi
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Zanimljivi oglasi
To sam rekao za novija kola. Ranije je bila koža. Pa kod mene je na 206 koža i to lepa koža, a sad na duplo skupljim kolima dobiješ nešto što šušti pod rukom.
Sent from my Samsung Galaxy Tab 3
Sent from my Samsung Galaxy Tab 3
Hoces da kazes da su bokovi od skaja ili si se samo neprecizno izrazio?NexT napisao: Recimo novi Superb sa ful kozom ima kozu samo na centralnom delu sedista. Sve okolo i pozadi je skajcina.
Da, bokovi, tj bubrezi i cela zadnja strana sedista.
Cak i bmw 5 f10, sedista sa perforiranom kozom na sredini, grejanjem i ventilacijom imaju bubrege od koze, ali je pozadi sve skaj...
Cak i bmw 5 f10, sedista sa perforiranom kozom na sredini, grejanjem i ventilacijom imaju bubrege od koze, ali je pozadi sve skaj...
Ok za zadnji deo sedista mi je logicno, al da na superbu bubrezi budu od skaja a sredina od prave koze mi je malo nategnuto.
Mada opet si malo nejasan kad pises i navodis 5icu kao primer i kazes cak i 5ica ima bubrege od koze?
Mada opet si malo nejasan kad pises i navodis 5icu kao primer i kazes cak i 5ica ima bubrege od koze?

Pisem sa telefona i u polu snu.
Ugl, gledao svojim ocima danas, Superb ima bubrege od skaja.
Sa Mercedesima ista prica, sem ako imaju Nappa kozu...
Ugl, gledao svojim ocima danas, Superb ima bubrege od skaja.
Sa Mercedesima ista prica, sem ako imaju Nappa kozu...
Meni uopšte ne smeta artico u Mercedesu. E sad, drugo je što neki svaki dan jedu kavijar 

Ne smeta ni meni, odlican je za odrzavanje i ne lomi se i ne puca kao koza. Ipak, ako imam kozni enterijer, pogotovo u visim klasama, voleo bih da sve bude prirodna koza...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Next, hoces da kazes da je kod.mene isti.materijal na bokovima, kao na bivsoj Duletovoj c220?
Kod mene je ista koza svuda, Duletova artico je bila potpuno drugacija. Iskreno mi je to sto pricas neverovatno.
Znam da kada ima polukozu, na svakim kolima je vestacka na bokovima, ali kada doplatis za kozu, dobijes kozu.
Sent from my Sony
Kod mene je ista koza svuda, Duletova artico je bila potpuno drugacija. Iskreno mi je to sto pricas neverovatno.
Znam da kada ima polukozu, na svakim kolima je vestacka na bokovima, ali kada doplatis za kozu, dobijes kozu.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Nisam siguran da je na svim.
Inace evo mapa na bmw m5ici sta je od koze u kojim opcijama.

Inace evo mapa na bmw m5ici sta je od koze u kojim opcijama.
Poslednja izmena od ftj u 22 Jan 2015, 00:27, izmenjeno 2 puta ukupno.
Ja jos nisam naleteo gde ne ide vestacka koza kada nije full koza u pitanju.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
au kakva su im auta

Ne secam se njegove... Ako je za tvoj posebna doplata bila za kozu, s obzirom da ima preprcanu opremu, moguce da jeste sve koza. Ipak, ne bih se kladio u to.Xepoj87 napisao:Next, hoces da kazes da je kod.mene isti.materijal na bokovima, kao na bivsoj Duletovoj c220?
Sent from my Sony
Aj mi samo objasni kako znas da li je skaj ili koza, posto su pod rukom potpuno isti. A i na oko.
Ja sam nuce gledao ono sediste Superba, uopste nisam mogao da izvalim da je skaj dok nije oparano...
Ne znam za Superba, ali se na Mercedesu izvali i to mozes cak i samo pogledom da vidis uzivo razlicitu teksturu, na dodir ne mozes da ih pobrkas.
Sent from my Sony
Sent from my Sony