Dobro veče
Re: Dobro veče
Tačnije

Uzeo sam Ceresitov neki sakupljac, podosta vode povuce u sebe za nesto malo upotrebe.
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Dobro jutro!
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Jutros sam se dobrim delom puta vozio sa novim Q7. Nigde nikog, nije ni svanulo. Bas me iznenadila kultura vozaca, koji pri skretanju, pa cak i prestrojavanju uredno daje zmigavac. Kad smo stali na semafor, vidim stariji lik.
U 99% slucajeva ekipa koja vozi takva kola, kao da nema rucicu za zmigavce
Gesendet von meinem SM-J500FN
U 99% slucajeva ekipa koja vozi takva kola, kao da nema rucicu za zmigavce
Gesendet von meinem SM-J500FN
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Pre neki dan, u Bulevaru, lik u Passatu, telefon u ruci i slalom. Niz Bulevar, od Orla do tunela, se prestrojio X puta, nijedan migavac. Pritom, skoro nijedno prestrojavanje nije bilo "lagano", odnosno da ima komforan prostor, pa da preticanjem ne utiče na ostale u saobraćaju. Kod Pravnog (gde se desne trake spajaju u jednu, pri polasku sa semafora/stanice) bi me udario, da sam držao svoju traku i tok vožnje, tj da ga nisam očekivao.
TT
TT
Malo statistike za prošlu godinu. Našlo se par iznenađenja po pitanju najposećenijih tema. 
Top 10 pojedinačnih tema.

Top 10 pojedinačnih tema.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Koje ulje sipati u insigniu dizel sa dpf? Trenutno je GM ali cujem dosta losih prica o tom ulju pa razmisljam dal da idem na ulje sto sam sipao u stila godinama / Marly ili neko trece?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Marly je odlično ulje, iako je meni Motul favorit. Pogotovo onaj na bazi estera
Šta fali GM ulju?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Samo ti slusaj price...stefankmn napisao: 11 Jan 2018, 14:43 Koje ulje sipati u insigniu dizel sa dpf? Trenutno je GM ali cujem dosta losih prica o tom ulju pa razmisljam dal da idem na ulje sto sam sipao u stila godinama / Marly ili neko trece?
Ili budi normalan i sipaj GM.

Brzine idu u H-a !!!

Matori dobio u kompenzaciji nov dizel agregat 16kW (silent) .... hoce da ga proda ali nemamo pojma ista o agregatima.
Zna neko kako se krece cena novog agregata ove snage i kome bi se mogao ponuditi? Zanimljivo da na internetu nisam nista nasao o proizvodjacu istog (vidim sa nalepnice da je "Stadler" - ne verujem da su to oni sto prave vozove
). Agregat je nov ali nemamo nikakvu tehnicku dokumentaciju.

Zna neko kako se krece cena novog agregata ove snage i kome bi se mogao ponuditi? Zanimljivo da na internetu nisam nista nasao o proizvodjacu istog (vidim sa nalepnice da je "Stadler" - ne verujem da su to oni sto prave vozove

A mozes i da nacrtas neku pozu na njemu 

Meni liči na kineza, ali nesam školovao.