Dobro veče
Re: Dobro veče
Ne vidim nesto na avionu “Donation from the people of Japan”:)
Ko im stavi ove zastavice?
Kako nisu otpale od japana!
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Zaustavio me saobracajac u nedelju, odala me neupaljena svetla u sred dana
Prvo je krenuo onako k.rvanjski da pod.ebava i da lupeta sa nazovi prekrsajima koje sam 'napravio'. Na kraju sam i ja odlepio i rekao da me apsolutno zabole i da moze da pise sta hoce. Uzeo dokumenta i video da mi je vozacka istekla krajem decembra. Okrenuo plocu (ali stvarno) i poceo normalno da razgovara. Da ne poverujes. Ima li ko upucen u pricu, sta mi treba da produzim vozacku (nosim naocare) i koliko ce dana trajati igranka? Kad ce mi stici poziv od sudije i na sta ce to drndanje liciti? 

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Zaboravih na ovu posetu.
Još se pitam danas na Topčideru, koga li prati dvadesetak patrola, hitna, vatrogasci, vojska, Audiji, avioni, kamioni...
TT
Još se pitam danas na Topčideru, koga li prati dvadesetak patrola, hitna, vatrogasci, vojska, Audiji, avioni, kamioni...
TT
Nisam upućen u priču,shandu90 napisao: 15 Jan 2018, 22:28 hoce. Uzeo dokumenta i video da mi je vozacka istekla krajem decembra. Okrenuo plocu (ali stvarno) i poceo normalno da razgovara. Da ne poverujes. Ima li ko upucen u pricu, sta mi treba da produzim vozacku (nosim naocare) i koliko ce dana trajati igranka? Kad ce mi stici poziv od sudije i na sta ce to drndanje liciti?

Određen je jedan opseg kazni ako je istekla manje od 6 meseci, i drugi-veći ako je više od 6 meseci. Pošto u tvom slučaju nije ni mesec dana, verujem da će ti odrediti minimalnu kaznu. Možeš npr. sudiji reći da si pogrešno zapamtio da je 24. 1, umesto 24. 12, i da si upravo ovih dana hteo da je produžiš. I lepo zamoliti za minimalnu kaznu, ili taj sporazum o priznanju krivice koji se ovde u temi pominje.
Ђенерал Јанковић
- shandu90
Moram sto pre da resim to, busom putujem 40 minuta 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Isto je i kad ti istekne 2 godine. Samo je kazna veca.snork napisao: 15 Jan 2018, 23:03Nisam upućen u priču,ali s obzirom da ti je vozačka istekla pre manje od mesec dana, ne treba ti ništa posebno u odnosu na obično produženje dozvole - znači da popuniš zahtev, uplatiš sve potrebne takse + priložiš lekarsko uverenje pošto ti je izdata sa ograničenjem.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- shandu90
Dobro pa me 31.12. nisu zaustavili 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
@Shandu90 Sta je sa slikama, ko tosterom da si slikao nista ne vidim
Elem, za ovaj clan i stav, istekla vozacka do 6. meseci ti ide 2 kaznena poena i novcana od 6 - 20.000. Bez zabrane.

- shandu90
Profiltrir'o sam je kroz cam scanner zbog senke
Znaci kad mi stigne kovertica, odem kod sudije, isplacem se i bude mi lakse tj. odredi mi cifru i 2 boda mi skine. Placam li dodatne penale zbog bodova?

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Jok. Samo kaznu, koja ce vrv biti 6.000 plus troskovi suda. Osim ako vec nemas 16 poena, nema brines 
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk