Ja stavio prosle nedelje.Ogi napisao: 22 Okt 2017, 19:45 Je l neko stavio zimske ? Nesto vreme ne obecava. Najavljuju toplu zimu.
Zimske gume - da ili ne?
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Re: Zimske gume - da ili ne?
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
I ja pre 20ak dana.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Ja stavio danas zadnje, sutra montiram napred...mrzelo me da se cimam danas sve da završavam, nedelja jbg.
@ A170T - vozim Winter1 od 2010. godine, evo počinje 8 sezona. Sećam se da je već posle druge sezone došlo do pada performansi u odnosu na prvu zimu. Prethodnih zima nisam imao problema, a bilo je vožnje po putevima gde sam prolazio pre grtalica (auto-put, lokalni putevi,....).
Drugi auto, u odnosu na letnji set (ponašanje, viši profil pa više ljulja) pa mora gas malo lakše da se stiska. Planiram zamenu, ali ne planiram da ponovo kupujem Tigra. Možda jesu sranje, ali ne toliko koliko se opisuju.

@ A170T - vozim Winter1 od 2010. godine, evo počinje 8 sezona. Sećam se da je već posle druge sezone došlo do pada performansi u odnosu na prvu zimu. Prethodnih zima nisam imao problema, a bilo je vožnje po putevima gde sam prolazio pre grtalica (auto-put, lokalni putevi,....).
Drugi auto, u odnosu na letnji set (ponašanje, viši profil pa više ljulja) pa mora gas malo lakše da se stiska. Planiram zamenu, ali ne planiram da ponovo kupujem Tigra. Možda jesu sranje, ali ne toliko koliko se opisuju.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Nemoj da me razocaravas, taman sam ti hvalio auto I odrzavanje. Zasto vozis Tigra 8 sezonu ? To je odavno za djubre. 

Neče biti sneg aove godine, ja sam kupio zimske gume. Da jih nisam ne bi se sneg otopio do maja 

Utisak koji sam stekao na forumima je da su one gume u slicnom cenovnom rangu kao Tigar ok, a da je Tigar katastrofa. Kao da oni tu cenu treba da nama plate da bi ih koristili.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
-
- Banned
Sta si uzeo, Srbine ?
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Ma, još uvek su ok. Imaju oko 6 mm, vožene samo zimi.
Ako mislis mene, ovaj put je naručen BF goodrich u 205 50 17...samo je pitanje da li ču jih stvarno dobiti jer kobajagi nema zalihe. Ako to propadne onda tražim drugu opciju. Videčemo tokom nedelje
-
- Banned
@Martin Izgledaju ocuvano. Jedino sto su mnogo stare.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
One se vrlo sporo trose, ali vec posle godinu-dve postanu "plasticne" - mogu da mislim kakve su posle 5+ godina.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Jednako plastične kao i posle dve godine.
Maniaxxx - zašto bi nekom savetovao da stavi letnje gume nazad zimi?!
Na prvoj poledici će zaplesati stražnjicom i u najboljem slučaju sleteti u jarak..
Na prvoj poledici će zaplesati stražnjicom i u najboljem slučaju sleteti u jarak..
Boringly average, but also perfect for school run mums
Pisali smo o letnjim gumama, napisao je da ima 3 dobre i jednu pocepanu. Znači treba da kupi dve nove ( a ne samo jednu ). A te je bolje da stavi na zadnji kraj.Ji 4Tze napisao: 22 Okt 2017, 21:25 Jednako plastične kao i posle dve godine.
Nisi dobro pročitao ( ili sam ja čudno napisao )

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
@maniaxxx
Nemoj citirati post neposredno iznad, to se na ovom forumu ne praktikuje.
Sto se probusene gume tice, ako je dobro zakrpljena ne vidim sto bi je menjao ako je sve ostalo ok na njoj. Ja sam vozio godinama sa cepovanom gumom, problema 0.
Nemoj citirati post neposredno iznad, to se na ovom forumu ne praktikuje.
Sto se probusene gume tice, ako je dobro zakrpljena ne vidim sto bi je menjao ako je sve ostalo ok na njoj. Ja sam vozio godinama sa cepovanom gumom, problema 0.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Izvini, uvek zaboravim.