Beograd
-
- Pridružio se: 01 Jan 2016, 17:52
Re: Beograd
Интервентна у последњих пар година слабије зауставља ноћу, али зато саобраћајци сада гори неко икада, на сваком ћошку су...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
U Rajićevoj je sada besplatno dva sata parkinga, umesto startnih 30min.
I dalje me interesuje kako kontrolišu ko vozi na TNG.
TT
I dalje me interesuje kako kontrolišu ko vozi na TNG.
TT
Nikako, niti ih zanima, vec ako se desi bilo sta, ti si kriv.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Kad sam izlazio iz garaze rampa se sama digla, kao da se oslanjaju na to da ce ljudi sami platiti.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
To mi je još neko rekao (sama se podigla rampa). Mi smo morali da skeniramo bar kod.
TT
TT
To je sada aktuelno u Holandiji kod vecine garaza. Prepoznaju tablice, pa po njima odrede koliko si parkiran i da li si platio. Pogledajte na kartici, negde stoje i tablice...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Konačno novi izlaz iz "Stepe"
http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74. ... z-iz-Stepe
Vlada Republike Srbije odlukom o eksproprijaciji dela zemljišta omogućuje izgradnju saobraćajnice na Voždovcu. Neophodan elaborat još nije napravljen, ali su katastarske parcele na opštini već određene.

http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74. ... z-iz-Stepe
Vlada Republike Srbije odlukom o eksproprijaciji dela zemljišta omogućuje izgradnju saobraćajnice na Voždovcu. Neophodan elaborat još nije napravljen, ali su katastarske parcele na opštini već određene.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ma, foliraju se. Kasarna na čijem mestu je izgrađeno naselje je imala taj izlaz na ulicu Vojvode Stepe, samo su ga prilikom izgradnje naselja raskopali i postavili ogradu. Sad će ga ponovo asfaltirati i ispasti "dobročinitelji".
Inače, na snimku se ne vidi (pošto je pod pravim uglom, tj. "orto-foto"), ali reč je o velikom usponu. Zato put ide ukoso. Dužina je nekih 50 metara, to bi moglo da se napravi bukvalno za jedan dan. A stanari se preganjaju sa vlastima već 4 godine.
Inače, na snimku se ne vidi (pošto je pod pravim uglom, tj. "orto-foto"), ali reč je o velikom usponu. Zato put ide ukoso. Dužina je nekih 50 metara, to bi moglo da se napravi bukvalno za jedan dan. A stanari se preganjaju sa vlastima već 4 godine.
Ђенерал Јанковић
https://www.blic.rs/vesti/beograd/nova- ... do/875eq9d
NOVA PETLJA I NA VOŽDOVCU Ovako će izgledati magistrala od Topčiderskog tunela do Ustaničke
Malo je Sci-fi...
NOVA PETLJA I NA VOŽDOVCU Ovako će izgledati magistrala od Topčiderskog tunela do Ustaničke
Malo je Sci-fi...
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Mnogo lepo mesto u centru.

- Darko
To je to. Fantastican prostor za kafic. I ponuda kafe je vrhunska. Imaju je iz svih delova sveta.
Imate u NS istu Kafeteriju.
- Darko
Nisam znao da je ista firma ali nema je vec neko vreme u centru. Sad je u tom lokalu nesto drugo.
Jedino ako je nisu preselili negde?
Jedino ako je nisu preselili negde?