Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Re: Ne brže od života!

Post od H4wkeye »

Da, ali na Telegrafu ima dva neka snimka sa Brankovog mosta, ali nista se ne vidi. Bar ja nisam primetio. I dalje mislim da je policija nasla auto, ali da je vlasnik ko zna gde. Ili mozda je vozio neko drugi, a ne vlasnik.
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

Nije mi jasno zasto su od pocetka potencirali na crnoj/grafitnoj ili kakvoj vec boji, kad se na snimku jasno vidi da nije crna. Ako je u zemlji, mislim da ce ga naci kad tad, pa sve i da su strane table.

@H4wkeye, zasto si ti u svakom svom postu ubedjen u kvalitet i moc nase policije i potenciras to? Nema im se ovde sta konkretno zameriti, pogotovo zbog slucaja u Bajmoku, ali ajmo malo realnosti, daleko su oni od savrsene policije, bar po mom misljenju.
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Ne znamo da li su, to su pisale novine, a swemir napisa da su mu proverili druga koji ima drugu boju kantrimena
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

I ja bi reko da je crveno crni.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

elMaestro napisao:Nije mi jasno zasto su od pocetka potencirali na crnoj/grafitnoj ili kakvoj vec boji, kad se na snimku jasno vidi da nije crna. Ako je u zemlji, mislim da ce ga naci kad tad, pa sve i da su strane table.

@H4wkeye, zasto si ti u svakom svom postu ubedjen u kvalitet i moc nase policije i potenciras to? Nema im se ovde sta konkretno zameriti, pogotovo zbog slucaja u Bajmoku, ali ajmo malo realnosti, daleko su oni od savrsene policije, bar po mom misljenju.
Zato sto mi cale radi sa policijom, i znam dosta stvari sto se ne pisu po novinama. Da me ne razumes pogresno, nisu oni savrseni, daleko od toga.:) Ali takodje imaju kvalitetan kadar i imaju znanje i mogucnost za resavanje i najtezih slucajeva. Naravno, isto tako imas i los kadar, koji ne bi mogao da nadje kijavicu na severnom polu (ili ne zele). A najveci problem je kad imas dobre policajce koji rade svoj posao, a onda se neko iz vrha ili politika umesa i sav tvoj trud je dzabe. To je frustrirajuce.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Ma pusti te priče, kakav kadar mi imamo. Pojedinci koji pokušaju da se istaknu po stručnosti a ne korumpiranosti ili blajzobulju završe u močvari, ovi drugi nemaju vremena za bavljenje svojim poslom. Činjenica da se radi dobro s'obzirom na uslove, političke pritiske i sve ostalo ali isto je tako činjenica da svako delo može da se zataška ili da nestane i to na više nivoa.
Vidiš, i moj matori je dugo bio ključar kao i tvoj, kasnije je prebačen na drugo radno mesto i penziju je dočekao u CZ-u, i ja sam ceo život imao prilike da slušam priče o kojima se ne piše a te priče nisu približne onome što ti pišeš.
Moć i pare sve mogu da završe, danas lakše nego ikada..
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Naravno, znam i ja previse takvih prica. I prica u kojima policajci koji rade po zakonu najebu od ovih sto muljaju. Zato i kazem, policija moze da nadje ovog lika i imaju mogucnosti, samo je pitanje da li je neko "veci" tu umesan. Kao sto si i rekao, nazalost pare i moc ovde i na takve stvari mogu da uticu.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Uopšte ne moraju da budu pare ili pritisak. Dovoljno je da postoje dva ili tri bitnija predmeta i da nema ljudi da radi ovo. Ovakvi predmeti gde treba naći vozilo su rudarski posao koji traži jako puno vremena i ljudi, a često ni jednog ni drugog nema dovoljno.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

A ako oni nadju vozilo i tog sto je vozio, kako ce da dokazu da je on bas upravljao vozilom te veceri? Posto se na snimku ne vidi osoba koja vozi.
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

Ako mu je auto ukraden onda je morao da prijavi kradju.
Ako tvrdi da nije on upravljao vozilom, a nije prijavio nestanak, znaci da je dobrovoljno dao auto i sam snosi odgovornost uz tog koji je vozio.
To u slucaju da zaista on nije vozio, sto je vec teze ispitati.
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Pa pazi, to je bilo oko 4h nocu, ako je auto bas tad ukraden prijava kradje bi bila tek ujutru
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Kao što uvek dokažu u takvim situacijama. Odrade poligraf, provere njegov alibi i napišu krivičnu prijavu, pa nek se tužilaštvo bori sa dokazivanjem.

To bi bio jedan od predmeta koji je policijski rešen, ali ne nužno i sudski.

Problem vozača je što nema na koga da svali jer teško da će neko zbog njega da robija smrtnu saobraćajku i ne pružanje pomoći.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Kontakt:

Post od nuk »

Paja napisao:Uopšte ne moraju da budu pare ili pritisak. Dovoljno je da postoje dva ili tri bitnija predmeta i da nema ljudi da radi ovo. Ovakvi predmeti gde treba naći vozilo su rudarski posao koji traži jako puno vremena i ljudi, a često ni jednog ni drugog nema dovoljno.
Malo sam i ja omašio temu, nisam pisao o konkretnom slučaju al' da pomenem i to, za određene slučajeve se nađu ljudi dok za neke druge ih neće biti nikada. Da je ovaj ubio nekog od ovih o kojima sam pisao, davno bi visio na Terazijama, tako naš sistem funkcioniše i to je kraj. Kad nema volje- izgovor postoji.
Mala Tijana je izuzetak jer u pitanju dete kao takva idealna za sakupljanje kojekakvih poena na žalost, da li bi ovakav rasplet bio da je u pitanju 50ogodišnja žena npr? Ja znam odgovor...
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

U mnogome se slažem s tobom, a i nisam definisao šta je "bitniji" predmet. Tek tu možemo da polemišemo.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Kontakt:

Post od nuk »

Pa ne moramo, sve je to opšte poznato. Samo sam hteo da skrenem pažnju mlađem kolegi da se orijentiše na neke druge ideale, pravda je u Srbiji spora ali nedostižna :)
Odgovori