Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Re: Dobro veče

Post od DukeNS »

dunx81 napisao: 25 Jan 2018, 22:03 Haha tako je moj cale u saobracaju lak na sireni i gestikulaciji. Pa kad mu jedan u voznji dosao paralelno s njim i pokazivao da stanu sa strane pravio se da ne vidi :-)
:D

Imao sam ja slicnu situaciju sa drugaricom. Iz nekog razloga je u jednom periodu bila jako kurcevita u saobracaju i svadjala se sa svima, dok mi se jednom nije slucajno namestila. Desilo se da sam isao iza nje i kada sam je skontao, blicnuo sam joj par puta da je pozdravim. Uopste me nije skontala i onda sam koji put trubnuo. I dalje nista. U jednom trenutku sam krenuo da je preticem i malo sam vozio paralelno sa njom kako bih joj mahnuo i dao do znanja da sam ja, da bi mi ona bez gledanja pokazala srednji prst. Vratio sam se iza nje i nastavio da vozim za njom. Pratio sam je sve do kuce i kada je parkirala, nije smela da izadje iz kola. Kada sam dosao do prozora, ona sva prebledela. Posle mi je rekla da se u zivotu nije tako usrala. Nakon toga se smirila. Poenta price je - sta se kurcis kad ne znas da letis?
Korisnikov avatar
igor_harris
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)

Post od igor_harris »

Ovo je vrhunska prica, slatko sam se nasmejao. :D
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Odlična.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Dobar deo zena je takav, samo sto ima danas budala koje mogu da im zavrnu jedan slice preko usta a posle joj kuku. To ja svojoj sestri objasnjavam, to dok ne dozivi u praksi nece se smiriti.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Kabal
Reactions:
Pridružio se: 05 Avg 2015, 10:01
Garaža: Volvo XC60 D5 AWD

Post od Kabal »

DukeNS napisao: 25 Jan 2018, 23:14
dunx81 napisao: 25 Jan 2018, 22:03 Haha tako je moj cale u saobracaju lak na sireni i gestikulaciji. Pa kad mu jedan u voznji dosao paralelno s njim i pokazivao da stanu sa strane pravio se da ne vidi :-)
:D

Imao sam ja slicnu situaciju sa drugaricom. Iz nekog razloga je u jednom periodu bila jako kurcevita u saobracaju i svadjala se sa svima, dok mi se jednom nije slucajno namestila. Desilo se da sam isao iza nje i kada sam je skontao, blicnuo sam joj par puta da je pozdravim. Uopste me nije skontala i onda sam koji put trubnuo. I dalje nista. U jednom trenutku sam krenuo da je preticem i malo sam vozio paralelno sa njom kako bih joj mahnuo i dao do znanja da sam ja, da bi mi ona bez gledanja pokazala srednji prst. Vratio sam se iza nje i nastavio da vozim za njom. Pratio sam je sve do kuce i kada je parkirala, nije smela da izadje iz kola. Kada sam dosao do prozora, ona sva prebledela. Posle mi je rekla da se u zivotu nije tako usrala. Nakon toga se smirila. Poenta price je - sta se kurcis kad ne znas da letis?
Drugarica a... :mrgreen:
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Znam mnoge dobre filmove koji počinju tako :mrgreen:
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Duel od Spilberga?
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Ja sam poprilicno miran u saobracaju, tesko me iznerviraju. :D Jednom me je jedan bilmez iznervirao pa sam se razdrao na njega i vratio se u auto. Cekamo u koloni guzva neka, 20 vozila svi stoje i cute vec 6-7 min i on odjednom legne na sirenu i nesto izadje iz auta, a iza mene bio, trgla me sirena.

Generalno ne znas kakvih budala ima, koliko god da si "lud" ima ludjih.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:

Post od shandu90 »

Ja letos kad sam se vracao iz GR, na nasoj granici normalno pijaca sa menjanjem traka. Jos ove kvocke (sestra i drugarice) krenule da sikcu redom da ne uleti neko u nasu traku. Ja sa jednim jos i mogu nekako, da krenu svi iz jednog auta na mene pa jbg nisam Herkules. Odrzao sam im krace predavanje ali dzaba, to zensko pa mozga nema.

Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Koliko imate tih drugarica...
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Post od Stjepa »

Duke, vrh priča. Lepo me nasmejala. :kezo:
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

passenger napisao: 25 Jan 2018, 17:01 Malopre autoputem s posla, ispred mene se vuče Octavia 110-120 i odjednom lagano u levu stranu i zviznu u bankinu. Očeša celu levu stranu lik ispred mene i nabaci kamenčiće na šoferku.
naprsla šoferka :glavomuzid:
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Korisnikov avatar
meidling
Reactions:
Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
Garaža: Volvo XC90 II D4

Post od meidling »

Za bačeni pikavac kazna 50 €
http://dijaspora.tv/cilj-nije-izricanje ... rada-beca/

Gesendet von meinem Samsung Galaxy Note 8 mit Tapatalk

Volvo XC90 II D4
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:

Post od shandu90 »

Pa tamo vise kanti nego u NS-u ima, bukvalno do ulaza u metro stanicu ljudi puse. Zacudio sam se bas.

Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

Pre par dana nam je na firmin mejl stigla porudžbina od firme iz Abu Dabija, Maabar International. Žele da od nas kupe proizvode(sredstva za ličnu i kućnu higijenu), koje će donirati izbegličkim kampovima u Grčkoj i Mađarskoj. Odabrali su deset grupa proizvoda, čija je ukupna vrednost 185000e, a količine određenih proizvoda treba sami da odredimo i da im damo zvaničnu ponudu. Rok isporuke je 20.mart. Plaćaju robu avansno, 80%, 7 dana nakon potpisivanja ugovora, a ostatak par dana pre preuzimanja robe. Transport je njihovim šleperom. Poslali su nam ugovor mejlom, a sličan ugovor je pre par nedelja potpisala još jedna firma, naš konkurent, i oni su već krenuli sa proizvodnjom, konkretno za Nemačku. Cene koje sam im dao su maloprodajne, bez ikakvog popusta, i kažu da su jako povoljne...znači posao godine.....osim što...nije.
Sada se verovatno pitate u čemu je štos, nisu ništa tražili, osim da nas ugoste kod njih, kako bismo potpisali ugovor...direktor im je trenutno u Mančesteru, a šeik je na odmoru, pa ne može da mu odobri besplatnu avionsku kartu, a karta inače košta 450 funti, pa pošto direktor nije u mogućnosti da dodje, radi su da nas ugoste, i da nam nadoknade troškove.
Direktorka te druge firme, ponudila im je da im ona plati avionsku kartu, i da se nadje sa direktorom u Beogradu, kako bi ubrzala potpisivanje ugovora, i kako bi uspela da ispoštuje predviđeni rok i tako i bi. Našla se sa direktorom i sa Aishe, koja je prevodilac, potpisali su ugovor, i dala im je 700e za avionsku kartu. Sutradan su trebali da uplate avans, i javili su da su uplatili, međutim, naravno, od toga nije bilo ništa, a nisu se više ni javljali. Ova žena je posle proverila, i odoba sa takvim imenom i prezimenom nije ušla u Srbiju.
Windows kaže da je autor ugovora dotični Panta.
Evoluirali ovi naši, više ne traže ništa...
Ja još uvek čekam da se šeik vrati sa odmora, ne žurim...
Odgovori