dunx81 napisao: 25 Jan 2018, 22:03 Haha tako je moj cale u saobracaju lak na sireni i gestikulaciji. Pa kad mu jedan u voznji dosao paralelno s njim i pokazivao da stanu sa strane pravio se da ne vidi![]()

Imao sam ja slicnu situaciju sa drugaricom. Iz nekog razloga je u jednom periodu bila jako kurcevita u saobracaju i svadjala se sa svima, dok mi se jednom nije slucajno namestila. Desilo se da sam isao iza nje i kada sam je skontao, blicnuo sam joj par puta da je pozdravim. Uopste me nije skontala i onda sam koji put trubnuo. I dalje nista. U jednom trenutku sam krenuo da je preticem i malo sam vozio paralelno sa njom kako bih joj mahnuo i dao do znanja da sam ja, da bi mi ona bez gledanja pokazala srednji prst. Vratio sam se iza nje i nastavio da vozim za njom. Pratio sam je sve do kuce i kada je parkirala, nije smela da izadje iz kola. Kada sam dosao do prozora, ona sva prebledela. Posle mi je rekla da se u zivotu nije tako usrala. Nakon toga se smirila. Poenta price je - sta se kurcis kad ne znas da letis?