Fulda Kristal Montero 3 ili nesto drugo?
takodje i dalje razmisljam o all season gumama ali ako vec imam letnje (jedna je samo probusena, mozda moze da se vulkanizira

Vise puta sam video da se provlaci iznad receno pa da priupitam zasto je za pocetnika dovoljna i losija guma?
Sava i jeste u rangu Fulde, tako da je egal cena skroz na mestu. Oba proizvođača sasvim dobra, razmatrao bih ih ispred raznih Kelija, Debika, Lasa i slično.Martin napisao: 23 Okt 2017, 09:51 Eskimo S3 jeste dobra guma (svi koji su je vozili kažu da je odlična), ali od ove godine sve Save su poskupele pa za samo 200 dinara više možeš duzmeš Fuldu i Hankook (npr. u dimenziji 185/60/15).
Podignuta je cena, jer je Goodyear korporacija konačno Savu digla na postojeće mesto iznad Tigra. Kelly je ubačen u cenovnu trku sa Tigrom, dok Sava ide u klasu koja joj pripada.Martin napisao: 23 Okt 2017, 09:51 Eskimo S3 jeste dobra guma (svi koji su je vozili kažu da je odlična), ali od ove godine sve Save su poskupele pa za samo 200 dinara više možeš duzmeš Fuldu i Hankook (npr. u dimenziji 185/60/15).
Eskimo HP sam 2011. godine u velicini 225/45 R17 platio preko 18k dinara - tada je Michelin bio skuplji 4k, ali ga nije bilo kad sam pazario auto, a nisam hteo da cekam.ivancho napisao: 23 Okt 2017, 10:49Podignuta je cena, jer je Goodyear korporacija konačno Savu digla na postojeće mesto iznad Tigra. Kelly je ubačen u cenovnu trku sa Tigrom, dok Sava ide u klasu koja joj pripada.Martin napisao: 23 Okt 2017, 09:51 Eskimo S3 jeste dobra guma (svi koji su je vozili kažu da je odlična), ali od ove godine sve Save su poskupele pa za samo 200 dinara više možeš duzmeš Fuldu i Hankook (npr. u dimenziji 185/60/15).
Kako, bre, ne valja Lassa...znam forume gde je to guma nad gumamanidza napisao: 23 Okt 2017, 10:42Sava i jeste u rangu Fulde, tako da je egal cena skroz na mestu. Oba proizvođača sasvim dobra, razmatrao bih ih ispred raznih Kelija, Debika, Lasa i slično.Martin napisao: 23 Okt 2017, 09:51 Eskimo S3 jeste dobra guma (svi koji su je vozili kažu da je odlična), ali od ove godine sve Save su poskupele pa za samo 200 dinara više možeš duzmeš Fuldu i Hankook (npr. u dimenziji 185/60/15).
Sto se guma tice imam vise pravila. Jedno je....goodyear je sranje. Ali to je moje subjektivno misljenje koje nije univerzalna istina iako bi trebala da bude.sasha015 napisao: 23 Okt 2017, 09:36 Gy ug9 nije za preporuku jedino kod maniaxa,ali "slovenac " je cudan po nekim izborima pa nije "reper".
Kod mene su za preporuku.
Ako novac nije problem i ako 5-6 hiljada din razlike za 4 gume ne pravi problem,ne vidim zasto gledati bilo sta sem premijum segmenta.
Gledati samo DOT.
Meni je za pezoa novac bio problem i bio sam prinudjen na savu eskimo.
Ja ne vidim razliku izmedju njih i gy ug9 jer nisam doveo sebe u ekstremnu situaciju ni sa jednim autom.Zime nije bilo prosle godine,nece je biti ni ove.
Da sam u tvojoj situaciji uzeo bih miselin kros i zaboravio na gume.