Mobilne telekomunikacije
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Re: Mobilne telekomunikacije
stigao prestigio , onako na prvu je daleko najbolji telefon koji sam imao do sada , odusevljen sam

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Kakav je zvuk u slušalici?
Čitač otisaka na iPhonu 5S gadljiv na znoj!
http://www.mondo.rs/a615515/Mob-IT/Vest ... -znoj.html
Ukoliko su prsti korisnika znojavi, mokri ili namazani kremom iPhone 5S neće moći da se otključa.
Kružić sa aluminijumskim prstenom i skenerom otiska prsta.
Ovo je objavio sam Apple, uz različite informacije o tome koliko je Touch ID sistem bezbedan i na koji način funkcioniše.
Dakle, ukoliko korisnik pokuša da otključa telefon tokom trčanja ili u bilo kojoj drugoj situaciji kada su mu prsti mokri, znojavi ili namazani kremom iPhone 5S neće reagovati.
Rešenje problema - da se ruke osuše ili da se obrišu. Možda nije neki baš veliki minus, ali zar Apple nije iPhone 5S namenio za upotrebu sa naprednim fitnes i sportskim aplikacijama, tokom kojih se često mora gledati u ekran i koje će iskorišćavati za to posebno namenjen M7 čip? Da, jeste, pa ovo ograničenje čitača otiska prsta zaista nema smisla.
Ili kod kompanije Apple sve može da prođe...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Pa dobro obrises prst od pantalone i sve ok.
gnexus
gnexus
Re: AW: Mobilne telekomunikacije
Verujem da ce naci neko inovativno resenje. Npr. jedinstveni iTowel 
Gesendet von meinem GT-I9505
Gesendet von meinem GT-I9505
Posalji mi broj na PP da te okrenem, takodje testiraj GPS, posto izgleda i on serijski ima problem, na nekim komadima.iggyboy napisao:odlican,nema problema kao Bax
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Oa sta je problem sto ne mozes mokar prst da prislonis? Ne znam bilo gde da se i uzimaju otisci mokrih prstiju.
Ako neko ne moze da obrise jagodicu svog prsta sa povrsinom od ogromnih centimetar i po kvadratni onda je to stvarno tragedija.
Da mu ne uzmu za manu i sto mu se ekran izmasti od prljavih ruku?
Ako neko ne moze da obrise jagodicu svog prsta sa povrsinom od ogromnih centimetar i po kvadratni onda je to stvarno tragedija.
Da mu ne uzmu za manu i sto mu se ekran izmasti od prljavih ruku?
Problem je sto je to "inovativno" resenje glupo na uredjaju koji u toku dana otkljucas XY puta.
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Otisao da kupim S 3 i na kraju opet nexus kupljen ... 
Послато са Nexus 4 користећи Тапаталк 4
Послато са Nexus 4 користећи Тапаталк 4
Nexus 4 je i bolji od S3.
Gledam ovaj G2...
http://www.gsmarena.com/lg_g2_vs_samsun ... ew-984.php
Nije los samo je bas ruzan, posebno zadnji deo...uspeli su da zajebu i Samsung po tom pitanju
Mislim da opet mnogo kasne jer su Samsung i HTC vec "podelili" zaintersovane kupce tako da ce vecina cekati novi One i S5 koji stizu malo posle pocetka prodaje ovog G2. Ovde je preorder cena za 32 GB verziju 485 evra, sto je vise od S4 i One...svakako ambiciozno
Gledam ovaj G2...
Nije los samo je bas ruzan, posebno zadnji deo...uspeli su da zajebu i Samsung po tom pitanju
Mislim da opet mnogo kasne jer su Samsung i HTC vec "podelili" zaintersovane kupce tako da ce vecina cekati novi One i S5 koji stizu malo posle pocetka prodaje ovog G2. Ovde je preorder cena za 32 GB verziju 485 evra, sto je vise od S4 i One...svakako ambiciozno
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Koreanci bi trebali da se ozbiljno pozabave dizajnom. Ascend p6 za ove izgleda kao Lexus u odnosu na Toyotu.
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Testirao sam i gps na mom prestigiu - radi odlicno.Nakon instalacije igo-a odredio lokaciju za oko 1 minut i to iz sobe doduse pored prozora, nasao 5 satelita . Po ovom oblacnom vremenu i iz sobe iznad koje se nalaze jos 2 ploce i krov odlican rezultat 
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Odlicno, znaci ipak je ova moja serija izolovano skenjana...
Ako imas pusti mi na pp link za Igo, thx
Sent from my ZTE-SKATE
Ako imas pusti mi na pp link za Igo, thx
Sent from my ZTE-SKATE
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
-
Heineken
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Stvar ukusa, meni je dizajn ok, nit smrdi nit mirise..Floyd napisao:Nexus 4 je i bolji od S3.
Gledam ovaj G2...
U svakom slucaju da dajem toliko para za telefon u ovom trenutku ne bih ni pogledao S4, One, Z pored njega..