Sve nastavnice i profesorke nemackog izgledaju kao Hitlerova rodbina . Ja sam ga ucio od 1980-1988 i takodje sam ga mrzeo ono basbas, pri tom nikada vecu ocenu od trojke nisam dobio. Sreca moja, pa sam skolu zavrsio 1988. a u D otisao vec 1990., pa je jos dosta od te mrzovoljno ucene gramatike jos ostalo u nekom uglu mozga. Jaako mnogo mi je znacilo u pocetku.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
kragujevac napisao:Sve nastavnice i profesorke nemackog izgledaju kao Hitlerova rodbina . Ja sam ga ucio od 1980-1988 i takodje sam ga mrzeo ono basbas, pri tom nikada vecu ocenu od trojke nisam dobio. Sreca moja, pa sam skolu zavrsio 1988. a u D otisao vec 1990., pa je jos dosta od te mrzovoljno ucene gramatike jos ostalo u nekom uglu mozga. Jaako mnogo mi je znacilo u pocetku.
Bogami, ove moje jezicarke su iz nekog cudnog razloga bile top ribe u najboljim godinama. Nemica je imala fantasticne brezone (jednom sam je i pohvalio da ima grossen bussen ), i na sve to jos plavusa.
Na nesrecu, ja sam nemacki ucio pre 30ak godina, tada su jos imale jako slicnosti sa gorepomenutim gospodinom sa brcicima. Blago vama ako se to promenilo .
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
ikac2000 napisao: 04 Feb 2018, 14:46
U AT ako sidjes sa AP ti je oko 1.25, kako mi pokazuje aplikacija.
ma i jeftinije. Malopre sam sipao tu preko granice u malom gradicu za 1.16. Najbolje je na onoj pumpi posle Madjarske granice, na Jet pumpi. Tu ce da ustedi i da popije kafu i da odmori
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Pri Tom mora da se napomene da za tu JET pumpu mora na kratko da se sidje sa Auto puta i ode u Parndorf ,jerbo je "prva" pumpa koja se vidi sa AP ona Shell-ova koja je skupa kao svetog Petra kajgana.
Ljuba Moljac
Mene danas počela Corsa da zeza. Secne mi na niskim obrtajima. Dijagnostika kaže P0335. Mada sam počeo od ispod da ga perem zbog soli i baš ovih dana sam ga prao 2-3 puta. Možda bi trebalo sa kontakt sprejom da probam.
passenger napisao:Mene danas počela Corsa da zeza. Secne mi na niskim obrtajima. Dijagnostika kaže P0335. Mada sam počeo od ispod da ga perem zbog soli i baš ovih dana sam ga prao 2-3 puta. Možda bi trebalo sa kontakt sprejom da probam.
To ti je senzor radilice, skoro sam ga menjao.
Mozda mi je secnuo jednom-dvaput u leru, ali najvise je seckao kad nabijem pun gas u brzini, u leru retko i po nekad kad upadnem u vecu rupu.
Lako se menja, mozes sam a nije ni skupo. 3100rsd sam platio Febi.
Se sećaš kad sam pominjao da će verovatno senzor radilice da ode, jer je u par navrata teže palio? To je to sada. Videću da naručim isto Febi, da ne tražim onda druge marke. Znam da se lako menja, menjao sam kod oca na njegovom 1.2. Kod njega je ispod motora, a na 1.8 ne znam tačno. Videću na netu malo
Ma da, samo vidi po uputstvima gde se nalazi... Glupost, ja se nisam naterao da ga zamenim dok jednom nije hteo da upali uopste, pa sam ga na gurku upalio i to jedva.