Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Samo bez politickog i (pred)izbornog marketinga bilo koje vrste, molim. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Pre neki dan - javna ustanova. Primetim neki babski ceger, sigurno neka baka zaboravila. Ne mogu ja da ne cackam.
Pitam zenu iza saltera, da li ste primetili torbu? Da,da, stoji tu odjutros....i...? Ponesem ja ceger niz stepenice i krenem prema
obezbedjenju i kazem: ajde ostavite tu negde da neko ne klepi torbu, sigurno je neka zena zaboravila.
Odgovor: necu ja da diram, nista ja ne znam. dodje posle pa kaze da je bilo unutra ne znam koliko novaca(?) i sta onda?!?!?!?!
Tutnem ja njemu u ruke i kazem, jebi ga, proveri, ko zna sta je unutra.....mozda je nesto opasno....koji qurac sedis onda ovde?
Pitam zenu iza saltera, da li ste primetili torbu? Da,da, stoji tu odjutros....i...? Ponesem ja ceger niz stepenice i krenem prema
obezbedjenju i kazem: ajde ostavite tu negde da neko ne klepi torbu, sigurno je neka zena zaboravila.
Odgovor: necu ja da diram, nista ja ne znam. dodje posle pa kaze da je bilo unutra ne znam koliko novaca(?) i sta onda?!?!?!?!
Tutnem ja njemu u ruke i kazem, jebi ga, proveri, ko zna sta je unutra.....mozda je nesto opasno....koji qurac sedis onda ovde?
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
starac vujadin napisao:"da radimo i da živimo"

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Ceka plaću...Med napisao:koji qurac sedis onda ovde?

A posle će da čeka penziju...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Ja mislim da on i sad ceka penziju.

- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Sta mislite o ovim protestima u Nisu, kakve ce efekte postici? Sta kazu pravnici sa foruma na trenutno odvijanje slucaja? Narod je bas
i protesti su bas ucestali...

Ni protesti u Nišu ni u Novom Sadu ne mogu ništa drastično da promene.
Imam utisak da je u Nišu situacija bolja od kad je postavljen načelnik policije, ali to je moje viđenje iz Beograda. Nisam doe i nemam pravi uvid u stvari.
Koliko vidim počeli su da otkrivaju učinioce kr. dela i da rade posao.
I u slučaju tog nesrećnog klinca je ubica takođe klinac odmah uhapšen. Ovo nije bilo pitanje za policiju nego za društvo.
Klinci su otišli do đavola. I u Nišu i u Beogradu i Novom Sadu... ma svuda.
Članak o humanosti RFZO-a koji mnogo bolje objašnjava šta ja mislim o njima nego što bih sam napisao. http://blog.b92.net/text/23783/O-Anasta ... humanosti/
Imam utisak da je u Nišu situacija bolja od kad je postavljen načelnik policije, ali to je moje viđenje iz Beograda. Nisam doe i nemam pravi uvid u stvari.
Koliko vidim počeli su da otkrivaju učinioce kr. dela i da rade posao.
I u slučaju tog nesrećnog klinca je ubica takođe klinac odmah uhapšen. Ovo nije bilo pitanje za policiju nego za društvo.
Članak o humanosti RFZO-a koji mnogo bolje objašnjava šta ja mislim o njima nego što bih sam napisao. http://blog.b92.net/text/23783/O-Anasta ... humanosti/
Pajo, slazem se sa tobom da su deca otisla u p.m. Ali vecina te dece ima roditelje. Pa gde smo mi onda u toj prici? U grandu, velikom bratu,
farmi, menjanju zena, svadbi za 48 sati.....kod nas se 'nesto' promeni i to kratkotrajno jedino u predizborno vreme. Posle toga se sve ofuca kao
stiropor za klecanje i izborni listici iz kontejnera...
Novinare je bilo sramota da napisu da je u Novom Sadu bilo pedesetak ljudi. Pa napisase nekoliko stotina. Ako bi racunali sve ljude koji su setali ili
sedeli na terasam kafica toliko je mozda i bilo.
A sta se tice vajne gospodje ministarke, evo teksta iz jula prosle godine, nesto slicnog ovome gore: http://kolumnista.com/podnesi-ostavku-ako-imas-casti/
farmi, menjanju zena, svadbi za 48 sati.....kod nas se 'nesto' promeni i to kratkotrajno jedino u predizborno vreme. Posle toga se sve ofuca kao
stiropor za klecanje i izborni listici iz kontejnera...
Novinare je bilo sramota da napisu da je u Novom Sadu bilo pedesetak ljudi. Pa napisase nekoliko stotina. Ako bi racunali sve ljude koji su setali ili
sedeli na terasam kafica toliko je mozda i bilo.
A sta se tice vajne gospodje ministarke, evo teksta iz jula prosle godine, nesto slicnog ovome gore: http://kolumnista.com/podnesi-ostavku-ako-imas-casti/
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
I posle kažu, nema para. Za četiri predstave plaćeno 6000e, a sve na račun agencije čiji je vlasnik ćerka predsednika opštine. Valjda mora tako, da se grad kulturno uzdiže. Što nema para za plate radnicima Doma kulture, kažu "tako je previđeno budžetom".
http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/444362/ ... tine-cerke

http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/444362/ ... tine-cerke
Posetite www.garaza.rs !
Setih se da je Aleksandrovac jos prosle godine imao slicnih bisera, koncert one Ane Bakute
Koncert Ane Bekute, koji je održan 14. februara u Aleksandrovcu, neposredno bi trebalo da “plati” aleksandrovački Centar za socijalni rad jer mu je za oko tri miliona dinara, koliko je koncert koštao, smanjen planirani iznos sredstava u budžetu SO za ovu godinu, sazanje "Blic"......
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/376381 ... -siromasne
Koncert Ane Bekute, koji je održan 14. februara u Aleksandrovcu, neposredno bi trebalo da “plati” aleksandrovački Centar za socijalni rad jer mu je za oko tri miliona dinara, koliko je koncert koštao, smanjen planirani iznos sredstava u budžetu SO za ovu godinu, sazanje "Blic"......
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/376381 ... -siromasne
Nisam do sada pisao na ovu temu, jer je ubijeni momak rodjak moje supruge, tj dodje joj brat od tetke, ne rodjene, ali je brat. Klinac koji ga je ubio je sin nekog krimosa iz Nisa i ljudima je dopizdelo da se kriminalci izvlace jer po defaultu pretpostavljaju da na kraju nece ni ici u zatvor ili ce izaci nakon par godina. A dole u Nisu nisu tunjavi kao moji Laloshi, tako da se bune. Da nije bilo Srbijanaca i onog ludog Velje sa bagerom, mi bi ovde u Vojvodini jos bili pod Slobom. Sto se mene tice, mogu i da presudjuju na licu mesta, okrenuo bih glavu na drugu stranu. Pa dosta je bre, odavno je dosta!! U svakom gradu imas jednog narko-dilera koji saradjuje sa policijom, svi to znaju i super... Radi sta hoce, ne dira ga ni mafija, ni drzava. PA NIJE SUPER! Mora prvo radikalno sa njima, pa posle kad se malo ostali smire mogu da racunaju na sudjenje.paja napisao: I u slučaju tog nesrećnog klinca je ubica takođe klinac odmah uhapšen. Ovo nije bilo pitanje za policiju nego za društvo.
BTW, nisam se ulogovao zbog toga na forum, nego zbog ovog:
http://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/sombo ... 63929.html
ZA PLAKANJE!! I za bes, u isto vreme!!
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
+1, Texe
Ima nesto interesantno u vezi ovog cara u Aleksandrovcu: da li bi iko reko rec da je 600k dodeljeno nekom drugom, ko nema nikakve veze sa opstinskim celnicima? I koja je uopste razlika? Ako treba davati pare na kulturu (sto bi zdusno podrzala vecina, koja uopste ne ide u pozoriste), onda je jedini problem ovde ako je doticna cerka antitalenat za glumu i reziju, a to ja ne vidim iz clanka. Ako je jedini problem to sto je tatina cerka, onda to nije principijelno i posteno. Poenta je da bi trebalo da nas zabole cija je cerka u pitanju, vec kako se i zasto trose nase pare.
Zbog takvih lokalnih faca, ja zdusno podrzavam visok nivo lokalne autonomije u prikupljanju i trosenju para: das im lepo da manji deo ide u republicku kasu, veci u njihovu, i nek trose na sta god hoce. Pa ako su gradjani Aleksandrovca debili i glasaju za takve ljude, onda im takvi i trebaju, dokle god ne arce moje pare meni lepo.
Ima nesto interesantno u vezi ovog cara u Aleksandrovcu: da li bi iko reko rec da je 600k dodeljeno nekom drugom, ko nema nikakve veze sa opstinskim celnicima? I koja je uopste razlika? Ako treba davati pare na kulturu (sto bi zdusno podrzala vecina, koja uopste ne ide u pozoriste), onda je jedini problem ovde ako je doticna cerka antitalenat za glumu i reziju, a to ja ne vidim iz clanka. Ako je jedini problem to sto je tatina cerka, onda to nije principijelno i posteno. Poenta je da bi trebalo da nas zabole cija je cerka u pitanju, vec kako se i zasto trose nase pare.
Zbog takvih lokalnih faca, ja zdusno podrzavam visok nivo lokalne autonomije u prikupljanju i trosenju para: das im lepo da manji deo ide u republicku kasu, veci u njihovu, i nek trose na sta god hoce. Pa ako su gradjani Aleksandrovca debili i glasaju za takve ljude, onda im takvi i trebaju, dokle god ne arce moje pare meni lepo.
Na zalost, meni ovo nije nista cudno. Meni izgleda kao da se nanizao citav lanac ishrane: prvo se npr mis otrovao, pa onda svi ostali...
What i do for the livin'? I live for the livin'.
@Texonja
Pda, rekao sam ja lepo. Eskadroni smrti.
Pda, rekao sam ja lepo. Eskadroni smrti.