Dobro veče
Re: Dobro veče
@Laki
Niko nije oterao Deliju nego se sam namestio na penal. A i ja sam par puta skretao pažnju i njemu i tebi da malo iskulirate.
A vas dvojica uzjašili ko nezdravi i iznervirali ste gomilu ljudi ovde.
Niko nije oterao Deliju nego se sam namestio na penal. A i ja sam par puta skretao pažnju i njemu i tebi da malo iskulirate.
A vas dvojica uzjašili ko nezdravi i iznervirali ste gomilu ljudi ovde.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Tako je kod mene na Cee'dMarkoni napisao: 16 Feb 2018, 13:06 Na Fabiji ne funkcionise na nizbrdici dok ne ubacim u rikverc, tada se aktivira.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Probao na CMaxu, ne drzi nizbrdo.
Ja posle 9 godina i 210k km voznje ovog mog sokocala, pojma nemam da li imam hill hold na nizbrdici, moram probati 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Za danas sam planirao da budem na Kobasicijadi u Turiji. Čak je i vreme poslužilo, ali avaj...
Pre neki dan su crkla rolo vrata na garaži (naravno, praznik, kao i lift koji vrisne samo vikendom). Srećom, ostala su otvorena, a majstor je trebao doći danas ili sutra. Neću da ulazim ko i kako ih održava.
Neko (pametan) se sinoć setio da ih ručno spusti.
I tako... Nema izlaza.
Postoji kuka za ručno manipulisanje, ali je tu nešto spalo sa nečega... Radi motor, ali vrata ne mrdaju. Svašta se pokarambasilo, ne mogu ni ručno da se podignu. Možda bi i moglo, ali nisu zaslužili, a meni ne gori.
Elem, nije meni propao dan, lako je utrošiti ga, no mi se ne da da odem na tu Kobasicijadu, već desetak godina
A ljudi ima svakakvih, ne znam kako sebe u ogledalo mogu da pogledaju.
TT
Pre neki dan su crkla rolo vrata na garaži (naravno, praznik, kao i lift koji vrisne samo vikendom). Srećom, ostala su otvorena, a majstor je trebao doći danas ili sutra. Neću da ulazim ko i kako ih održava.
Neko (pametan) se sinoć setio da ih ručno spusti.
I tako... Nema izlaza.
Postoji kuka za ručno manipulisanje, ali je tu nešto spalo sa nečega... Radi motor, ali vrata ne mrdaju. Svašta se pokarambasilo, ne mogu ni ručno da se podignu. Možda bi i moglo, ali nisu zaslužili, a meni ne gori.
Elem, nije meni propao dan, lako je utrošiti ga, no mi se ne da da odem na tu Kobasicijadu, već desetak godina

A ljudi ima svakakvih, ne znam kako sebe u ogledalo mogu da pogledaju.
TT
Mogu se rucno otvoriti sve zavisi samo kolika su.
Najteže je da se odignu do mrtve tačke gde opruge počinju da rade kao protiv-teg.
Najteže je da se odignu do mrtve tačke gde opruge počinju da rade kao protiv-teg.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- pedja
- član 001
Bili majstori, popucale sve, ali sve, one vezice, kako li se zovu. Zamenili, doterali, rade kao nova.
Ko zna koliko se dugo držalo na dve, jer su preskakala, drndala. Tek mi malopre komšija rekao na čemu se držalo, kada su otvarali poslednji put. Sada kada su majstori ulicu pored, zvaću ih čim krene da se čuje, bar malo
TT
Ko zna koliko se dugo držalo na dve, jer su preskakala, drndala. Tek mi malopre komšija rekao na čemu se držalo, kada su otvarali poslednji put. Sada kada su majstori ulicu pored, zvaću ih čim krene da se čuje, bar malo

TT
Jel one rampe imaju senzor u sebi? Ne mislim u trznim centrima vec isprada banaka npr, skoro mi se desilo da je rampa dignuta i lik ispred mene prosao pa sam i ja za njim. Al mi je palo na pamet da moze biti rampa na vrijeme pa da klepi?
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Imaju senzor, bar sve koje sam koristio na poslu i stambenom naselju. Kao i rolo vrata.
Koji zna da izda kad ne treba 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Naravno, samo tada, nije fora drugačije 

- pedja
- član 001
Na izlazu (ulazu) iz pešačke zone u Novom Sadu je onaj debeli stub, koji se uvlači u podlogu.
Izađem ti ja, pa stanem pešaku, a iza mene lik očitao karticu i stao tačno iznad stuba. Posle sekund je počeo da trubi i mahnito maše da se sklanjam, frka da mu ne izađe stub
Ima senzor, ali nije svejedno kada je tvoj auto iznad
TT
Izađem ti ja, pa stanem pešaku, a iza mene lik očitao karticu i stao tačno iznad stuba. Posle sekund je počeo da trubi i mahnito maše da se sklanjam, frka da mu ne izađe stub

Ima senzor, ali nije svejedno kada je tvoj auto iznad

TT
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Danas sam proverio i definitivno nemam hill hold kada se spustam nizbrdo. Na prvi pogled to deluje beznacajno, ali upravo u pomenutom Fokusu sam iz prve video situaciju u kojoj je vrlo koristan. Naime, spustali smo se u podzemnu garazu sa uskom i ostrom krivinom kroz koju ne moze da se prodje iz prve, vec je neophodno ukociti, vratiti se malo u rikverc i ponovo smotati. Tu bas znaci...
Ubacio u rikverc i ne radi?