Dobro veče
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: Dobro veče
Kako ovo funkcionise u praksi? Povezuje se i sa telefonom i radio aparatom ili ?

Samo sa telefonom, gospođi sam kupio sličan. Može sa dva telefona da se upari.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Drugog sagovornika cuje na zvucnicima?
Ne, zvučnik je u tom uređaju.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
U Suzukiju imam BT na retrovizoru, tj retrovizor sa BTom, ali ga ne koristim, niti sam ga ikada uparivao. Čak ne znam ni kako se čuje.
Klasičnu BT slušku sam namontirao na nosač i uvek je u autu i koristim je. Ako želim da svi čuju, opalim na spikerfon.
TT
Klasičnu BT slušku sam namontirao na nosač i uvek je u autu i koristim je. Ako želim da svi čuju, opalim na spikerfon.
TT
Ima li neko da mi doturi ovo do srbije?
https://www.rakuten.de/produkt/lg-origi ... cid=idealo
https://www.rakuten.de/produkt/lg-origi ... cid=idealo
Zna li mozda neko koliko kosta iznajmljivanje namestenog stana za jednu osobu na NBG? Za sebe bih gledao ako dodjem gore da radim? Koliko je tu trosak oko stana i rente?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Najmanje 200e i to ako imas srece pa naleti. Pre oko 250. Malo bas ima garsonjera i jednosobnih na nbgd. Centralno grejanje je negde oko 100 dinara po kvadratu ovo ostalo kolko potrosis.
Kada sam ja živeo pre 4-5 godina, veći jednosoban (ul. Džona Kenedija) plaćao sam 250 evra + 10ak hiljada infostan i ostalo. Ne znam kakve su cene sad, ali teško da može mnogo manje od toga.
Onda definitivno ja kao samac ne mogu da priustim to bez plate od barem 700+ eura. :-(
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Da, NBGD nije baš povoljan za takve varijante. Gde bi i kako radio? Možda postoji mogućnost da ti završi posao i neka od lokacija sa boljom gsp vezom, a gde su stanovi jeftiniji: Zemun, Bežanija, Surčin...
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Vidi šta kažu oglasi. Verovatno ima jeftinije ali pitanje je lokacije kao i stanja stana.
Moj brat je do pre par meseci rentao dvosoban stan u bloku 28 za 200e. Stan ništa posebno, prazan, ne baš najbolje održavan. Ali nije baš ni rupa. Drugi sprat, lift, održavana zgrada. Sve u svemu ima da se nađe i za 200, ali ispod teško. Tu nabije cenu i infostan tj grejanje.
No malo dalje, na periferiji može da se prođe osetno jeftinije.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Moj brat je do pre par meseci rentao dvosoban stan u bloku 28 za 200e. Stan ništa posebno, prazan, ne baš najbolje održavan. Ali nije baš ni rupa. Drugi sprat, lift, održavana zgrada. Sve u svemu ima da se nađe i za 200, ali ispod teško. Tu nabije cenu i infostan tj grejanje.
No malo dalje, na periferiji može da se prođe osetno jeftinije.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Sve zavisi gde si spreman da živiš. Ima svačega u ponudi, što stvarno spoznaš tek kada kreneš da gledaš.
I NBGD je širok pojam, ali je popularan, da tako kažem.
TT
I NBGD je širok pojam, ali je popularan, da tako kažem.
TT
Pa firma je na nbg, blok 65, sad ne znam za stanove sta se sve placa jer ceo zivot zivim u kuci. Zato mi i treba okvirno ta cena da ukalkulisem sve u odluku.
Ka zovem da pitam sta da pitam koliko troskovi treba da iznose ako se placaju da me neki potencijalni stanodavac ne prevesla.
Ka zovem da pitam sta da pitam koliko troskovi treba da iznose ako se placaju da me neki potencijalni stanodavac ne prevesla.
Malo su skocile cene rente u zadnje vreme na nbg, racunaj da je nesto iole pristojno oko 200e + troskovi koji mogu biti jos oko 80-100e. Naravno moze da se prodje jeftinije ako znas nekoga da izdaje al to je otprilike to.