Ne brže od života!
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Ne brže od života!
Sad bas razmisljam, kako to da na samom Brankovom mostu nema kamere? Nego tek na kraju? Mislio sam da svi mostovi imaju kamere u celoj duzini.
Neozbiljna smo drzava,jako.Sve sto se radi,radi se na pola,u najboljem slucaju.Pa mislim,gde jos ima da imas kamere,a da ti ne mozes da snimis dogadjaj ili tablice ?! Sve sto se radi,radi se samo da se kazne ljudi,i to za minorne prekrsaje,a za ove krupne,nikom nista,jer je mnogo bitnije da se snimi ko vozi zutom trakom,nego da se snimi ceo most i potencijalne nesrece sa fatalnim ishodom...
- Sinisa92
- Pridružio se: 01 Avg 2014, 00:03
- Garaža: Omega 2.0 16v http://forum.garaza.rs/viewtopic.php?t=2996
Zna se ciji je ovo sin,inace ne smeju mu nista verovatno ce nesto izmisliti samo da ne bude kriv dzabe se mlati prazna slama!
A i ovi su carevi guraju auto u po noci bez prsluka,trougla i ostalih stvari koliko sam ja shvatio i to jos na tri tocka kako li su to uspeli.
A i ovi su carevi guraju auto u po noci bez prsluka,trougla i ostalih stvari koliko sam ja shvatio i to jos na tri tocka kako li su to uspeli.
Da li znas nesto sto mi ne ili je nesto drugo u pitanju?
Ciji je sin? Inace pisalo je da su momci uredno stavili trougao.
EDIT: pretece me
EDIT: pretece me
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Daj da javimo ovima, ubise se trazeci ko je
- Sinisa92
Znaju ovi iz policije odlicno ko je vozac to garantujem saznace se uskoro jer se vrsi medijski pritisak!
A sto se tice trougla nisam bio procitao da su stavili moja greska onda ali svejedno kad ti otpadne tocak stavis trougao i pomeris se sa strane dok jedan obuce prsluk i ode nize 100 metara i usporava ili zaustavlja saobracaj to znam jer sam radio taj posao i mnogo znaci kad te neko upozorava da se nesto desava na putu.Sticajem okolnosti pre nekih god dana smo slepali nekog lika u 11 sati za zrenjanin ja i drug to je bila katastrofa em nocu nema osvetljenja prema zrenjaninu sleperi pice ko ludi,sajla nam pucala 5 puta do tamo izlazili u sred mraka da je ponovo kacimo ali smo imali prsluke i trougao na gepeku vozila koje se slepalo ali sam tada rekao nikad vise po noci pa makar ne znam koliko bilo hitno jednostavno uopste nije bezbedno radje ga ostaviti na sred puta pa nek i dodje policija nego izgubiti zivot.
Mnogo je pijanih i umornih nocu da bi videli probleme ili neko vozilo na putu
A sto se tice trougla nisam bio procitao da su stavili moja greska onda ali svejedno kad ti otpadne tocak stavis trougao i pomeris se sa strane dok jedan obuce prsluk i ode nize 100 metara i usporava ili zaustavlja saobracaj to znam jer sam radio taj posao i mnogo znaci kad te neko upozorava da se nesto desava na putu.Sticajem okolnosti pre nekih god dana smo slepali nekog lika u 11 sati za zrenjanin ja i drug to je bila katastrofa em nocu nema osvetljenja prema zrenjaninu sleperi pice ko ludi,sajla nam pucala 5 puta do tamo izlazili u sred mraka da je ponovo kacimo ali smo imali prsluke i trougao na gepeku vozila koje se slepalo ali sam tada rekao nikad vise po noci pa makar ne znam koliko bilo hitno jednostavno uopste nije bezbedno radje ga ostaviti na sred puta pa nek i dodje policija nego izgubiti zivot.
Mnogo je pijanih i umornih nocu da bi videli probleme ili neko vozilo na putu
Dakle nagadjas?
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Ne brže od života!
Verovatno se trazi jos uvek zrtveno jagnje ili se pogadjaju za koju cifru ce se javiti neki "drug" da je vozio.
Setite se samo kad su nekom strancu ili diplomati ne secam se maznuli bajs, pa kad su nasli bajs u roku od odma jer se digla frka, a sad ne mogu naci ni auto ni vlasnika, a jeste.
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Setite se samo kad su nekom strancu ili diplomati ne secam se maznuli bajs, pa kad su nasli bajs u roku od odma jer se digla frka, a sad ne mogu naci ni auto ni vlasnika, a jeste.

Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
- Sinisa92
Ma samo budala moze da poveruju da ga jos nisu nasli i da ne znaju o kome se radi.
Kao i sa ovom malom Tijanom drugi ili treci dan posle nestanka jasno locirali signal u madjarskoj od otmicara da bi na kraju zaboravili na taj signal i vise ga ni ne spominju!
Covek koji nema ni srednju skolu a od osnovne gace za fizicko uspeo da nasamari i policiju i sve ostale al najjace kad slusam kako je proslo 3-4 minuta kako se rastala sa drugom i od tad joj se gubi trag a ona vristala i opirala se na 3 minuta hoda od tog druga pa koliko je mogla da prepesaci za ta 3 minuta sve je to jako smesno i zalosno da nije bilo medijskog pritiska nikad ne bi nikog nasli kao i u slucaju milice barasin 2010 god
Jednostavno policiju ne znaima da stiti gradjane i da resava zlocine osima ako se ne radi o nekom mudu iz policije
Kako mene odmah nadju kad treba da mi stigne kazna a za ovakve stvari ne mogu
I da sto kaze ivan setite se samo japanca i bicikle odmah nasli i to lika iz Borce i tamo bila bicikla msm koliko treba ali stvarno biti glup pa de se veruje u sve ovo
Kao i sa ovom malom Tijanom drugi ili treci dan posle nestanka jasno locirali signal u madjarskoj od otmicara da bi na kraju zaboravili na taj signal i vise ga ni ne spominju!
Covek koji nema ni srednju skolu a od osnovne gace za fizicko uspeo da nasamari i policiju i sve ostale al najjace kad slusam kako je proslo 3-4 minuta kako se rastala sa drugom i od tad joj se gubi trag a ona vristala i opirala se na 3 minuta hoda od tog druga pa koliko je mogla da prepesaci za ta 3 minuta sve je to jako smesno i zalosno da nije bilo medijskog pritiska nikad ne bi nikog nasli kao i u slucaju milice barasin 2010 god
Jednostavno policiju ne znaima da stiti gradjane i da resava zlocine osima ako se ne radi o nekom mudu iz policije
I da sto kaze ivan setite se samo japanca i bicikle odmah nasli i to lika iz Borce i tamo bila bicikla msm koliko treba ali stvarno biti glup pa de se veruje u sve ovo
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
To sa Madjarskom je bio lazan trag, sad vec preterujes
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nisam upućen u detalje, koliko ih je bilo u tom autu što se pokvario i da li su svi izašli da guraju. Da li je makar jedan imao prsluk jer retko ko ima prsluk viška u vozilu (ja imam dva, ali nemam četiri). Kako god, momci su uradili ono što bi 95% ljudi uradilo u tom trenutku, a most je sasvim dobro osvetljen i računali su da će biti primećeni. Šta se desilo da ih vozač Minija nije primetio na vreme ili je nešto drugo u pitanju, možda nikad nećemo saznati.
Posetite www.garaza.rs !
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Mislim da malo preterujes.Sinisa92 napisao:Ma samo budala moze da poveruju da ga jos nisu nasli i da ne znaju o kome se radi.

- Sinisa92
Ok daj boze da preterujem ali sve je jako jako cudno
A sto se tice mosta koliko god da je osvetljen ipak je noc vidljivost je smanjena uglavno svi misle sad nema saobracaja puno pa mozemo brze,a prsluk je dovoljan jedan da se obuce i ode nize 100 metara i samo da stane cisto da vide da ima ljudi i da se nesto desava,zasto se placaju ljudi u po bela dana da usporavaju saobracaj sa onim zastavicama kada se radi nesto na putu a jasno se vidi i uglavno se na 200-300 metara postavlja covek da usporava ili zustavlja bas da bi se izbegle tragedije e na to sam mislio mada dobro nije im to palo na pamet u tom trenutku verovatno su racunali kasno je pa nema puno vozila ali eto nazalost opasnost kad se najmanje nadas
A sto se tice mosta koliko god da je osvetljen ipak je noc vidljivost je smanjena uglavno svi misle sad nema saobracaja puno pa mozemo brze,a prsluk je dovoljan jedan da se obuce i ode nize 100 metara i samo da stane cisto da vide da ima ljudi i da se nesto desava,zasto se placaju ljudi u po bela dana da usporavaju saobracaj sa onim zastavicama kada se radi nesto na putu a jasno se vidi i uglavno se na 200-300 metara postavlja covek da usporava ili zustavlja bas da bi se izbegle tragedije e na to sam mislio mada dobro nije im to palo na pamet u tom trenutku verovatno su racunali kasno je pa nema puno vozila ali eto nazalost opasnost kad se najmanje nadas
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Daj malo interpunkcije, glava me boli ovako...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2