Dobro veče
Re: Dobro veče
Ovde su kuće od čokolade, a prozori od marmelade 

Jos Minja Subota nesto da otpeva 

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Нисам менаЂер већ физикалац.
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Možeš da budeš fizikalac i u nekoj drugoj državi, pa da imaš platu kao taj direktor.
Naravno samo predlog.
Naravno samo predlog.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Kakav mu je to račun za 70k platu, kad je duplo manja - ne kapiram da mu niko ne objasni u tom razgovoru ?
Aj da računa bruto pa i da razumem, ovako mi nije jasno..
Aj da računa bruto pa i da razumem, ovako mi nije jasno..
Boringly average, but also perfect for school run mums
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ja vidim 4 nule.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- srdjanyo
- Kontakt:
Da ,taj menadžer/direktor i slični na tom nivou u kompaniji imaju svi od 300 do 800 000 RSD.Plus službeni auto,telefoni ,laptopovi i ostalo u "flet" paketu.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Pa koja je to firma gde menadžer ima 800 000 platu? Meni je za menadžersku poziciju oko 200k skroz okej u jačoj firmi, ali 800 

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Pretpostavljam da se radi o nekoj privatnoj firmi i da ti menadžeri i direktori sigurno imaju neke kvalitete i znanja zbog kojih ih plaćaju koliko ih plaćaju. Ljudi uglavnom misle, da ti menadžeri / direktori samo bleje u kancelarijama, j*bu sekretarice i sl., ali nije to baš tako. Postoji tu i velika odgovornost, zato što su to ljudi koji planiraju, organizuju i vode posao, ugovaraju poslove, pregovaraju sa raznim dobavljačima/kupcima, klijentima i sl.
- srdjanyo
- Kontakt:
Neću da je reklamiram ,bavimo se trgovinom "robe široke potrošnje".Zvanično,jedna od 10 najjačih firmi u Srbiji,tačnije deseta (10.).I ,da,privatna je firma.passenger napisao: 11 Mar 2018, 17:13 Pa koja je to firma gde menadžer ima 800 000 platu? Meni je za menadžersku poziciju oko 200k skroz okej u jačoj firmi, ali 800![]()
Menadžeri i treba da budu plaćeni,nisam ljubomoran,mada mnogi svoju nesposobnost kriju iza takve titule i pozicije u firmi.Nažalost,to se vidi jedino ako se dugo godina provede u jednoj takvoj kompaniji.
Trenutno,kompanija nam prolazi kroz period prilagođavanja nove uprave koja zapošljava novu garnituru menadžera.
Niko u privatnoj firmi kao menadzer nema 15x prosecnu platu, a da je nesposoban. Taj sa tom platom na sastancima budi zelju u direktorima da mu popuse 
Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Daj izreklamiraj ih. Baš me zanima. Pošto mi to radimo 25 godina bez tako skupih “menadžera”...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Po firmama tipa Unilever, Basf, Nestle... to i jeste rang plata menadzerima, plus flotni benefiti.
Ne verujem da prica o lokalcima koji pune drakstore.
Ne verujem da prica o lokalcima koji pune drakstore.
Dobro veče
Odmah da ti kažem da 75% tih menadžera ne odradi ni platu od 1000€.
Inače taj Unilever je jedno 4-5 puta slabiji od nas, a Nestle radi u debelom minisu kao i taj Basf...
Inače taj Unilever je jedno 4-5 puta slabiji od nas, a Nestle radi u debelom minisu kao i taj Basf...