Grujic napisao:Šta da nema smisla?
Ja zaista ne videh ni jedan alarm u prodaji bilo jeftiniji bilo skuplji a da nema šok senzor, pa to i jeste jedna od poenta alarma. I da, i u uređenim državama se to stavlja i koristi.
sok senzor ti u praksi nece pomoci protiv podizanja auta jer ako se podesi da je toliko osetljiv palice se kad god prodje kamion, autobus...
i da drug koji zivi u becu je uradio u beogradu isti alarm koji ja imam ali je insistirao da nema sok senzor jer ne sme da mu pisti auto u becu ako ga neko zakaci...
Zato kažem ako je iole osetljiviji, a i ne skidaju oni to baš nežno, moraju malo i da lupnu, šutnu ako toča neće da se skine odmah... A da će jebati komšije, hoće.
Znam da po Nemačkoj ugrađuju šok senzor, tj naši ljudi koji su tamo...
Stanari iz solitera u Ulici Sime Igumanova 14 i 16 i Južnog bulevara 38 danima su morali da trpe buku od komšijskog alarma na automobilu, koji se kako navode nekontrolisano uključivao i danju i noću, gotovo na svakih sat vremena, zbog čega nisu mogli ni da spavaju. U pismu koje su poslali našoj redakciji navode da su se tim povodom obraćali komunalnoj policiji i inspekciji, te policiji Vračara, ali da ih je svako od njih upućivao na onog drugog. Da je dug put do utvrđivanja nadležnosti u jednoj ovakvoj realnoj situaciji, uverili smo se i sami kada smo počeli da kontaktiramo pomenute službe. - See more at: http://www.danas.rs/danasrs/srbija/beog ... 09HsU.dpuf
NexT napisao:Kako bih ga ostavio da izgori u tom autu, mamu mu je*em retardiranu
Woodoo, jel si siguran u to?
Ako on ima zapisnik policije da je prijavio kradju i da je policija prihvatila da je to slucaj otudjenja vozila, mislim da moze lagano da naplati kasko. Sem sto imam utisak da nije imao kasko... :/
Evo sta je napisao...
Ja radim na toj pumpi, e sad il je meni ispao kljuc negde u krugu pumpe il ga je on zdipio sa pulta kod kase...
ja sam uzimao neki srafciger iz kola i posle nekih pola sata auto vise nije bio tu
Kolegu je neki lokalni narkoman pitao za neke kljuceve dal zna ciji su i kako je on to meni opisao, to odgovara opisu mojih kljuceva...
Menadzeri su mi obecali snimak iz monitoring centra za ujutru,tako da ocekujem to svakog trenutka. Ako se zaista ispostavi da je to taj lik, mislim da cu imati srece oko pronalazenja jer je on skoro izasao iz zatvora tj. ima dosije krivicni pa ce ga lako naci
Da nisu nestali kljucevi odmah bi se ja pomirio sa tim da je auto vec rasturen,ali ovako to mi deluje da je klosar video priliku i uzeo auto
i verovatno nema pojma sta dalje sa njim...
Uroš S. napisao:Što se tiče Leona koji je ostao bez točkova, policija nije htela ni da izlazi, iako je šteta oko 1200e(oko 220e felna plus Dunlop Sport Maxx).
Sigurnosni šraf je premošćen tako što je glava šrafa prosto izbušena.
Sad jedino da se nabave neki titanijumski šrafovi...
vise covek ne sme ni da stavi lepe felne
Mada nije mi jasno kako to niko nije video i cuo,sigurno je trajalo podosta i burgijanje se cuje
Ni meni nije jasno. Ja mislim da ih je bilo sigurno dvojica ili čak četvorica koji su radili. Iako je ovo tih kraj, malo stanovnika ima jer su male zgrade, malo su parkinzi zaklonjeni krošnjama i automobili se slabo ili uopšte ne vide sa viših spratova. Sada ću da parkiram na travu pod banderu uz ulicu gde se stalno prolazi, samo da čujem neko da mi prikenja upucaću ga u kolena.
ja stvarho pokusavam da ostanem normalan, da ne izigravam bolesnika koji ce i za 607 da placa garazu i tripuje ne znam sta. Racunao sam da imam sigurnosne, da je 607 vrlo nezanimljiv lopovima, da imam sve fabricko u autu (radio sa kasetom, posto do sarzera u gepeku ne mogu da dodju, nikad ne ostavljam nista na sedistima, pa cak ni u kaseti ispred suvozaca, al sve mi se vise cini da ce vrlo uskoro lav otici u garazu.
Jbt, svako jutro kad ustanem gledam dal mi je tu auto i da li i dalje stoji na tockovima... -.-
sad jos ako su poceli da razbusuju sigurnosne...