Navijački kutak - fudbal, košarka...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Navijački kutak - fudbal, košarka...
Šta sam prepisao sa te facebook strane?
Druze ja ne koristim facebook tako da i ne mogu da vidim linkove koje kacis , a i ne znam ni ciji je to prfil, tako da ne mogu da komentarisem. Milojko je odavno zreo za jedno ozbiljno posmatranje, a njega sam pomenuo posto i on kao i samo polako zagovara tezu o Ustaskom timu. Uostalom i izvinjenje starcu je napisao na Hrvatskom da bi pokusao jos vise da ga uvredi i da dokaze kako smo mi Franjevci ( tako nas zovete, nisam pogresio? )
P.S. Inace i moj deda je igrao jedno vreme u Partizanu , a na vasu zalost on je Srbin iz Srbije
P.S. Inace i moj deda je igrao jedno vreme u Partizanu , a na vasu zalost on je Srbin iz Srbije
Poslednja izmena od Piros u 10 Feb 2014, 16:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Starče, zaista nemam vremena da citiram tvoja pisanija i kačim print screenove, imaš sa desne strane, ali nije ni bitno.
Već sam napisao:

Pirose, nije se FB link odnosio na tebe.
Već sam napisao:
Za mene je ovo tema za prozivanje, za ozbiljnije razgovore mora sagovornik da ima određeno predznanje.Woodoo napisao:starče, koliko volim da čitam tvoje upise na svim ostalim temama, toliko ovde pišeš nešto što nema veze sa realnošću. Drugim rečima, mene proizivaš za navijačku subjektivnost iako je nivo iste kod tebe najmanje isti kao kod mene ako ne i veći.

Pirose, nije se FB link odnosio na tebe.
- starac vujadin
To za fb je meni bilo upućeno...kad otvorim vidim da je neka anti-čovićevska grupa, ali ja tu ne vidim nikakv tekst i ovo je zatvorena grupa. Woodoo se nešto istripovao...
PA, dobro Woodoo, sad si i sam bar rekao da je tvoj nivo prozivanje. Onda je manje više sve u redu.
PA, dobro Woodoo, sad si i sam bar rekao da je tvoj nivo prozivanje. Onda je manje više sve u redu.
Poslednja izmena od starac vujadin u 10 Feb 2014, 16:42, izmenjeno 1 put ukupno.
- starac vujadin
Misliš zbog Šnajdera...vala baš 

Re: Одг: Navijački kutak - fudbal, košarka...
Prvenstveno je on razlog, ma da posle svih ovih godina nekako i nemam snage da se radujem. Drugi razlog je Pavlovic
Послато са Blade III користећи Тапаток 2
- starac vujadin
Nije to dovoljno, ali dobro...nadam se da će na rutinu da bude dobar.
Do Aprila ce biti vec u formi, a i realno ce tada to biti potpuno drugi tim u odnosu na sad 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3

E nek si im rekao

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Brzine idu u H-a !!!

Misa je legenda , kad bi svaki 1000 Partizanovac voleo klub kao on .... . Jedino mi je zao sto su ga pojedini kreteni iskoristili da napravi budalu od sebe na nekim utakmicama 

- Day Walker
Kakva legenda bre?! Covek je umni bolesnik! Posle onog ispada na kosarkaskom terenu, osim sto su trebali da ga zatvore u dusevnu bolnicu trebali su da mu zabrane prilazak svakoj javnoj manifestaciji...
Brzine idu u H-a !!!

Re: Одг: Navijački kutak - fudbal, košarka...
Druze to sto nije normalan nazalost je kriva majka priroda, a ne on . On to nikad ne bi uradio da ga kreteni nisu nagovorili. I nije on jedini koji je nazalost retardiran da zivi slobodno, a ne u nekoj ustanovi. Njegov smisao zivota je Partizan i ja ga se secam i pre 30 godina kakav je bio i sad. Malo samilosti prema takvim ljudima nije naodmet, jer to moze svakom da se desi, a ne odmah ih streljati.
- Day Walker
Ne kazem da treba da se strelja, daleko od toga.. Ali on je imao toliko ispada da to treba sankcionisati.. Na zalost, takvim ljudima je potrebna pomoc a ne urlik sa tribina.
Brzine idu u H-a !!!