2015 Volvo XC90
Re: 2015 Volvo XC90
Aj da vidimo koji SUV moze za 4.2s do 100s. I sta sad?
4.1s (Cayenne Turbo S) i to vec dosta mator model ;-)
Ove njegove specifikacije me podsecaju na onaj tender za nabavku opstinskog automobila od pre par nedelja.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Zato sam dao i ostale cifreLaki021 napisao:Aj da vidimo koji SUV moze za 4.2s do 100s. I sta sad?

Boringly average, but also perfect for school run mums
Sta znaci tih 49g/km za registraciju na zapadu u odnosu na V8 motorcine kod ostalih proizvodjaca?
TT
TT
Kod mene u kantonu oko 800 evra za V8 i 30 za 2.0 hibrid.
A zamisli kad bi izvukli "ostale cifre" za Turbo S ;-)Ji 4Tze napisao:Zato sam dao i ostale cifreLaki021 napisao:Aj da vidimo koji SUV moze za 4.2s do 100s. I sta sad?
Tačnije 37Comi napisao:30???

Pa to je sjajno!
Ja mislio da si omasio jednu nulu, rekoh nema drugog objasnjena
Ja mislio da si omasio jednu nulu, rekoh nema drugog objasnjena

Dobra sisa zlata vredi.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
0-100 4.1sgoblin napisao: A zamisli kad bi izvukli "ostale cifre" za Turbo S ;-)
267g/km CO2
mpg 24.6
570BHP, 800Nm
£118,455
Nema treći red sedišta pa džaba izvlačenje. Stići će ih ostali, ne sumnjam.
Zato sam i rekao da je npr. mečka generaciju iza
Boringly average, but also perfect for school run mums
Pa kad se poredila prodaja, GLE je bio mator model, pa je zato slaba, sad odjednom GLE sasvim ravnopravan sa Volvoom sto se tice staza na trzistu.
TT
TT
Имам једно потпитање...
Ja ne verujem da neko ne moze da rasclani par prostih cinjenica...
Da, i dalje je mator, jer je najduze na trzistu, kao sto je E90 bio najduze na trzistu, ali je bio ista generacija sa B8 A4 i ravnopravan konkurent, i ako je B8 3 godine noviji.
I tada kada uzmes da gledas svezi A4, kazes za e90 da je mator model, jer ga gledas vec 3 godine.
Evo, neka kaze Floyd koliko je jeftinija registracija za 29g co2 zelenijeg Volvoa, od brzeg i v6 GLE500e hibrida sa 78g?
On sale in the UK: September 2015
Engine: 2996cc 24v twin-turbo V6 with plug-in hybrid system, 434bhp and 479lb ft combined system output
Transmission: seven-speed auto with integral electric motor, four-wheel drive
Performance: 5.3sec 0-62mph, 152mph, 76.4mpg, 78g/km CO2
What’s the Mercedes GLE500e hybrid like to drive?
A combined total output of 434bhp and lashing of instant electric motor torque makes relatively light work of the 2.5-tonne kerbweight in a straight line – 0-62mph takes just 5.3sec, which is nearly half a second faster than the new Civic Type R - but doesn’t do it any favours when it comes to agility. Still, considering this and the high centre of gravity, the combination of standard-fit adaptive dampers and self-levelling air suspension keeps it neat and tidy. It’s hardly a thrilling drive, but nor is it a demanding one.
I ko ima hladjenje i grejanje drzaca casa?
To sve generacija iza GLE-a

Volvo?

Da, i dalje je mator, jer je najduze na trzistu, kao sto je E90 bio najduze na trzistu, ali je bio ista generacija sa B8 A4 i ravnopravan konkurent, i ako je B8 3 godine noviji.
I tada kada uzmes da gledas svezi A4, kazes za e90 da je mator model, jer ga gledas vec 3 godine.
Aj da vidimo koji ima ovako?Ji 4Tze napisao:mda![]()
aj da vidimo koji AWD SUV ima ovako
2.0 T8 Hybrid Inscription 5dr Geartronic
0-100 5.6s
49g/km CO2
mpg 134.5
407BHP, 640Nm
£63,650
(i još 2 sedišta pozadi)
Evo, neka kaze Floyd koliko je jeftinija registracija za 29g co2 zelenijeg Volvoa, od brzeg i v6 GLE500e hibrida sa 78g?
On sale in the UK: September 2015
Engine: 2996cc 24v twin-turbo V6 with plug-in hybrid system, 434bhp and 479lb ft combined system output
Transmission: seven-speed auto with integral electric motor, four-wheel drive
Performance: 5.3sec 0-62mph, 152mph, 76.4mpg, 78g/km CO2
What’s the Mercedes GLE500e hybrid like to drive?
A combined total output of 434bhp and lashing of instant electric motor torque makes relatively light work of the 2.5-tonne kerbweight in a straight line – 0-62mph takes just 5.3sec, which is nearly half a second faster than the new Civic Type R - but doesn’t do it any favours when it comes to agility. Still, considering this and the high centre of gravity, the combination of standard-fit adaptive dampers and self-levelling air suspension keeps it neat and tidy. It’s hardly a thrilling drive, but nor is it a demanding one.
I ko ima hladjenje i grejanje drzaca casa?
To sve generacija iza GLE-a

Volvo?

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Kad smo vec kod pikanterija, ima li neko bezicno punjenje u klasi?
Lexus ima recimo, pa bas da vidim.
Inace, ovo sa hladjenjem/grejanjem casa je vrh fora.
Lexus ima recimo, pa bas da vidim.
Inace, ovo sa hladjenjem/grejanjem casa je vrh fora.
Dobra sisa zlata vredi.
Nema, Lexus je jos novija generacija 
Imaju sada ovi novi Mercedesi, E klasa ima recimo, sva oprema zavisi od trenutka izbacivanja modela.
Verujem da bi i C klasa imala da nije izasla 2 godine pre E klase. Mislim da cak ni S klasa nema.
Ali ce Mercedes uskoro imati malo ozbiljnije bezicno punjenje, a mozda i Bmw, s obzirom da se spominje da zajedno razvijaju
http://www.autoexpress.co.uk/mercedes/s ... s-charging

Imaju sada ovi novi Mercedesi, E klasa ima recimo, sva oprema zavisi od trenutka izbacivanja modela.
Verujem da bi i C klasa imala da nije izasla 2 godine pre E klase. Mislim da cak ni S klasa nema.
Ali ce Mercedes uskoro imati malo ozbiljnije bezicno punjenje, a mozda i Bmw, s obzirom da se spominje da zajedno razvijaju

http://www.autoexpress.co.uk/mercedes/s ... s-charging
Veče u kome se svi slazu je protraceno.