trojanac napisao:Zašto Ogi? Ovo je srpski naziv i smatram da treba što više koristiti srpske nazive, kad već slabo koristimo naše pismo.

trojanac napisao:Zašto Ogi? Ovo je srpski naziv i smatram da treba što više koristiti srpske nazive, kad već slabo koristimo naše pismo.
Pa mozda te reci zvuce debilno i u AmericiFloyd napisao:To i nije lose prevedena rec ali kakvih sve nebuloznih prevoda informatickih termina ima
trojanac napisao:I još jedan dokaz da ni HP nije što je bio tj. nema proizvođača koji je 100% pouzdan.
Martin napisao:Postavio sam im pitanje da li imaju često ovakvih reklamacija....kažu da od 500 lap-topova, 2 su škart...
Da napomenem i da to nije ovde, vec USA... Uglavnom je ECC memorija falicna. Da ne veruje covek.pedja napisao:Vidis, mi smo klijentima prodali xx HPova, kako radnih stanica, tako i servera i reklamacija skoro uopste nema. Pritom, velika vecina masina radi 24h dnevno.
Stampaci su vec upitni.
Za blade servere je strasno da imaju 10%reklamacija
Tptlk
Martin napisao:Pre dva meseca, tačnije u julu, kupio sam lap-top HP Pavillion G6 1350 sm - u Tehnomaniji!
Druze HP je odavno poznat u svetu laptopova da se nenormalno greje, pogotovo pavilion serija. Njega ne moze da ohladi ni cooler za laptop(hladnjak). Najvise se greju Pavilion i G serija znaci uzas koliko se greju totalno im je lose odradjen sistem hladjenja. Cim se nenormalno greje u poredjenju sa drugim laptopovima to je i veca verovatnoca da nesto crkne jer se sve komponente greju.Martin napisao:Postavio sam im pitanje da li imaju često ovakvih reklamacija....kažu da od 500 lap-topova, 2 su škart...