AUDI - Vorsprung durch Technik
Re: AUDI - Vorsprung durch Technik
Uzeli najbolji odnos potrošnje i veličine rezervoara
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Zar nisu neki hrvati sa pasatom tdi postavili rekord cca 3l potrosnja 2500km sa rezervoarom.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
AutoKlub ili AMS ne sećam se više. Jedni su vozili Passata, drugi neku KIA.... pitaj boga.... Sve te vožnje su za mačku o rep.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
I ranije je A6 drzao neki rekord, sa A6 1.9 TDI 110 KS kada se pojavio. Jbg rezervoar 70+ lit, i nije bilo tesko. Napravili preko 1500 km u to vreme.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
zahtevam od audija da mi pod hitno vrate auto i da mu ne nabiju kilometrazu
i da umalo da zaboravim
skinite mi sa auta ove ruzne folije !!!

i da umalo da zaboravim
skinite mi sa auta ove ruzne folije !!!

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... EiXEcdw20w
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Jesu Hrvati vozili Passata ... ali ovo je nešto drugo - kao što piše u naslovu citiranog članka.
Nego, obratiste li pažnju da će oni proći i "kroz zemlje Balkana" (zgodno, jer na malom prostoru ima mnogo država a upravo je to poenta njihovog putešestvija).
Znači, verovatno će proći i kroz Srbiju ... pitam se da li će Alvirko Nemirko to da ovekoveči u SAT-u
Nego, obratiste li pažnju da će oni proći i "kroz zemlje Balkana" (zgodno, jer na malom prostoru ima mnogo država a upravo je to poenta njihovog putešestvija).
Znači, verovatno će proći i kroz Srbiju ... pitam se da li će Alvirko Nemirko to da ovekoveči u SAT-u

Orobice ga kod Šida već 

Kroz nekoliko država će voziti manje od 100 km 

- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Pazi Holandija, Belgija, Luksenburg, Francuska. Ides u moj.
To bi trebao moj cale da im vozi. On zakucava potrosnju.
Poslato sa Lumia 925
To bi trebao moj cale da im vozi. On zakucava potrosnju.
Poslato sa Lumia 925
Ja pravio vise puta po 1300km.Markoni napisao:I ranije je A6 drzao neki rekord, sa A6 1.9 TDI 110 KS kada se pojavio. Jbg rezervoar 70+ lit, i nije bilo tesko. Napravili preko 1500 km u to vreme.
Autoklub.hr je skoro svake godine pravio takmicenje u najnizoj potrosnji, vozile se Corse i Astre. Pobednik dobije auto koji je vozio. Kakve su to mizerne potrosnje bile...manje od 3L. To ni onaj VW Lupo 3L u nazivu nije mogao postici
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Samo krnto.
Nego vec mesec dana vidjam po Bgu crni RS6 bosanske tablice. Bas ebacki.
Poslato sa Lumia 925
Nego vec mesec dana vidjam po Bgu crni RS6 bosanske tablice. Bas ebacki.
Poslato sa Lumia 925
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Ja vidjam cesto rs6 na bg tablice, zena ga vozi 

Probao danas na kratko novi RS3 
Definitivno su ovi RS Audi nešto posebno
Zvuk 5-cilindričnog motora je neobično dobar, ubrzanja brutalna a osećaj za volanom vrhunski. U kombinaciji sa zvukom motora, radom menjača sve to čini jedan odličan spoj. Mana je enterijer koji je i pored odličnog kvaliteta za C segment, jako ružan... mislim da bi mi bilo muka da ga gledam svaki dan. B&O ozvučenje nije ništa posebno... verovatno je u višim klasama bolje. Spolja je jako lep... sa onim spojlerima i velikim diskovima izgleda veoma moćno... kao mali RS6.
U svakom slučaju, mislim da trenutno ne postoji brutalniji serijski auto C segmenta.
Imam samo jednu sliku a možda kolega koji je i potencijalni kupac ima još neku...

Definitivno su ovi RS Audi nešto posebno

U svakom slučaju, mislim da trenutno ne postoji brutalniji serijski auto C segmenta.
Imam samo jednu sliku a možda kolega koji je i potencijalni kupac ima još neku...

Ja sam razmisljao da uzmem RS3, doduse prosli model. Za taj novi nikada ne bih dao tolike pare, iako ne sumnjam da je super i da je najbolji hot hatch uz a45.