O presretačima
Re: O presretačima
panta dobio dozvolu nazad, pa odmah krenuo u informisanje 

Jel ovo tacno?Za vožnju brzinom od 130 do 140 kilometara na sat kazna je 3.000 dinara. Za brzinu od 140 do 160 kazna je 5.000 dinara, a preko 160 vozač ide i kod sudije za prekršaje. Za brzinu veću od 200 kilometara na sat kazna je 15 dana zatvora, 14 kaznenih poena ili novčana kazna u iznosu od 120.000 dinara, a dozvola se oduzima na osam meseci.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jeste al nisu napisali da se odnosi na auto-put na kom je ogranicenje 120
http://www.youtube.com/watch?v=YD9eOGjz4U0
A sad zanemarimo poteru i to koliko je snimak star.
Vidite li vi kojom se brzinom krece normalan saobracaj na datoj deonici?
Brat bratu ne izgleda mi nista drugacije od nase Ibarske (ako izuzmeno gomilu zakrpa na nasoj magistrali).
Voze 100+ bez forsiranja. Do duse nije bilo kamiona na drumu, ali opet je nesto o cemu mozemo samo da mastamo na nasim magistralama jer se vozi ~30% sporije.
A sad zanemarimo poteru i to koliko je snimak star.
Vidite li vi kojom se brzinom krece normalan saobracaj na datoj deonici?

Brat bratu ne izgleda mi nista drugacije od nase Ibarske (ako izuzmeno gomilu zakrpa na nasoj magistrali).
Voze 100+ bez forsiranja. Do duse nije bilo kamiona na drumu, ali opet je nesto o cemu mozemo samo da mastamo na nasim magistralama jer se vozi ~30% sporije.
To je u teoriji tačno, ali ja nikad nisam čuo da su nekog kaznili ko se kretao do 150km/h. Vi znate nekog?NexT napisao:Jel ovo tacno?Za vožnju brzinom od 130 do 140 kilometara na sat kazna je 3.000 dinara. Za brzinu od 140 do 160 kazna je 5.000 dinara, a preko 160 vozač ide i kod sudije za prekršaje. Za brzinu veću od 200 kilometara na sat kazna je 15 dana zatvora, 14 kaznenih poena ili novčana kazna u iznosu od 120.000 dinara, a dozvola se oduzima na osam meseci.
Ovaj video je neka zajebancija. Brzina na displeju ne odgovara relanosti. Na onim delovima kad pokazuje oko 160, brzina nje veća od 80-90km/h.
Ona od 220 odgovara nekih 120.... Da li je snimak usporen ili ???
Ona od 220 odgovara nekih 120.... Da li je snimak usporen ili ???
Send from ZX Spectrum 8 bit 16kB
Ne znam.
Okacio sam snimak kakv sam nasao.
I meni jeste zasmetalo pri samom kraju snimka - zaustavljaju se na iskljucenju i po kretanju kao da mile, a ocitava se brzina od ~40.

I meni jeste zasmetalo pri samom kraju snimka - zaustavljaju se na iskljucenju i po kretanju kao da mile, a ocitava se brzina od ~40.
Ako uzmemo jednu referentnu velicinu koju je nemoguce izmeniti(vreme), i otprilike uzmemo da je rastojanje izmedju znakova za obelezavanje ivice puta recimo 50m, mozemo lako da izracunamo da se auto krece priblizno tacnom brzinom, koliko pokazuje na ekranu(konkretno ja sam na pocetku dobio 250km/h, a prikazano je 210-malo samo omasio rastojanje).
Verovatno je video usporen.
P.S: i snimak iz naseg presretaca je isto vidno usporen, verovatno su kaere malo "ubrzane", mozda zbog identifikacije itd....
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... sriI7PkiZ0#" onclick="window.open(this.href);return false;!
Verovatno je video usporen.
P.S: i snimak iz naseg presretaca je isto vidno usporen, verovatno su kaere malo "ubrzane", mozda zbog identifikacije itd....
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... sriI7PkiZ0#" onclick="window.open(this.href);return false;!
What i do for the livin'? I live for the livin'.
To racunanje preko rastojanja izmedju znakova je jako neprecizno...
Ne kazem(svaki metar znaci) ali je priblizno tacno.
Ma na nasem videu je ista stvar, vidi se da je usporeno.
Ma na nasem videu je ista stvar, vidi se da je usporeno.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Naravno da kaznjavaju. Mozda ce da puste do 130km/h ali 150 tesko. Ja sam cuo za neke koji su cak kaznjavani i za nesto preko 120km/h, tipa 125km/h itd.nikaragva napisao:To je u teoriji tačno, ali ja nikad nisam čuo da su nekog kaznili ko se kretao do 150km/h. Vi znate nekog?NexT napisao:Jel ovo tacno?Za vožnju brzinom od 130 do 140 kilometara na sat kazna je 3.000 dinara. Za brzinu od 140 do 160 kazna je 5.000 dinara, a preko 160 vozač ide i kod sudije za prekršaje. Za brzinu veću od 200 kilometara na sat kazna je 15 dana zatvora, 14 kaznenih poena ili novčana kazna u iznosu od 120.000 dinara, a dozvola se oduzima na osam meseci.