Egzotični automobili na našim ulicama
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Egzotični automobili na našim ulicama
A da ne pricamo da ce karoserija da mu se iskrivi u prvoj jacoj krivini ako nema ojacanja. Na ovim kolima i kad su u ok stanju na dizalici ne mogu uvek vrata da se zatvore.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Zastava npr.
Imao sa Z101 i to sa troja vrata i kada se podigne jedna strana, recimo zbog zamene točka, vrata se ne mogu otvoriti. Zapravo mogu, ali deru, kače. Petovratni su se još više uvijali.

- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Videh Šakića pored njega, on je uzeo?Markoni napisao:To je od drugara, uzeo ga je pre 10ak dana, 20th edition - napravljen povodom 20 god. Clio-a... Ima i lak crni krov fabricki i dosta opreme...
Tapatalk Post
Ovaj beli baš moćno i lepo izgleda.
Ima li na ulicama najnoviji Polo GTI?
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
svaka cast za drugaraMarkoni napisao:To je od drugara, uzeo ga je pre 10ak dana, 20th edition - napravljen povodom 20 god. Clio-a... Ima i lak crni krov fabricki i dosta opreme...
Tapatalk Post

Nece to dugo kod njega, verujem da ce uskoro na dobos, ili da ode u nekog trange-frange kombinaciji...
@Steva Ne znam ko je Sakic, ovaj decko se zove Djole... A sto se Pola tice, nije mogao kod nas novi da se kupi... Jedino ako ga je neko uvezao, ali bas je skup...
Tapatalk Post
@Steva Ne znam ko je Sakic, ovaj decko se zove Djole... A sto se Pola tice, nije mogao kod nas novi da se kupi... Jedino ako ga je neko uvezao, ali bas je skup...
Tapatalk Post
- steva_anya
Video sam belog Pola GTI sa stranim tablicama kod Usca. Prelepo izgleda. On i Clio RS su mi "oni mali sto kidaju". Ne pada mi na pamet ni jedan tako dominantan "civilni brzi auto". Mozda DS3 ili C2 vts.
To sam i ja pomislio. Mada ne znam koja je razlika po tom pitanju u odnosu na recimo e36 cabrio.

Jedino da bembara ima divljacki jake stubove oko soferke...
Aha.
Kako to fercera,iskace kad treba?
Ne vidim ovde da stoji izbaceno kao sto ima npr tt cabrio

Kako to fercera,iskace kad treba?
Ne vidim ovde da stoji izbaceno kao sto ima npr tt cabrio

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Pirotehnicki rol bar najcesce, mada ima i drugih resenja.
BMW’s rollover protection system provided occupants of the convertible with innovative protection unknown in previous convertibles.
In combination with the extremely rigid frame design of the windscreen, two roll-over bars integrated behind the headrests of the rear seats provided protection for passengers if the car rolled over.
Sensors monitored the position of the vehicle and released the locking mechanism of the roll-over bars once the limit values were reached.
A spring-action mechanism rather than a pyrotechnic device forced the bars out. The newcomer had an enhanced power pack under the body to ensure that high power could be effortlessly transformed into sheer driving pleasure. The convertible weighed some 80kg more but this only exerted a minimal effect on performance.
BMW’s rollover protection system provided occupants of the convertible with innovative protection unknown in previous convertibles.
In combination with the extremely rigid frame design of the windscreen, two roll-over bars integrated behind the headrests of the rear seats provided protection for passengers if the car rolled over.
Sensors monitored the position of the vehicle and released the locking mechanism of the roll-over bars once the limit values were reached.
A spring-action mechanism rather than a pyrotechnic device forced the bars out. The newcomer had an enhanced power pack under the body to ensure that high power could be effortlessly transformed into sheer driving pleasure. The convertible weighed some 80kg more but this only exerted a minimal effect on performance.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
plavi metalik M3 e36, sa CH tablama, u perfektnom stanju 

- steva_anya
Sto sam sad video Porse Panameru kod Findomestic banke preko puta siv-a. Zlo! BMW7 sa crnim felnama i S klasa sa bordo kožom pored nje gotovo neprimetni.
sent from SE Xperia Arc S
sent from SE Xperia Arc S
Ima kod nas Panamera GTS... Neki cigosi je voze,svrsavanje koliko je lep auto...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Beli?
Boringly average, but also perfect for school run mums