Premier League Fantasy
Re: Premier League Fantasy
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Pa to je sledece kolo, ne ovo što se igra jos. Ja sledece kolo imam 3 4 igrača ja mislim
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Izgleda sam se pogresno izrazio :
Kolo 27 : - 24 ( 6 transfera i jedan gratis )
Kolo 28 : - 108 ( 27 transfera i jedan gratis , koga god da stavis u odbranu pogresices )
Definitivno sam najvise bodova gubio na odbranu tokom ove sezone.
Kolo 27 : - 24 ( 6 transfera i jedan gratis )
Kolo 28 : - 108 ( 27 transfera i jedan gratis , koga god da stavis u odbranu pogresices )
Definitivno sam najvise bodova gubio na odbranu tokom ove sezone.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Zasto toliko menjas u 28. kolu?
Namestas sve igrace iz ovih 8 ekipa?
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Zato sto je lud. 
Milose reci ti meni iskreno, mene mrzi da gledam, hocu li te dobiti ovo kolo? Ako me pobedis, sa svojih -24 poena, treba sam da izadjem iz fantasy-a.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Milose reci ti meni iskreno, mene mrzi da gledam, hocu li te dobiti ovo kolo? Ako me pobedis, sa svojih -24 poena, treba sam da izadjem iz fantasy-a.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Ovo kolo sam svakako otpisao jer nema sanse da uklopim da igraju iz ovih 8 klubova.blaugrana napisao:Zasto toliko menjas u 28. kolu?
Inace namestim igrace pre nego sto se kolo zavrsi , i onda vidim ko je kako odigrao i opet menjaj , gori sam od devojke kad je pitas gde cemo.
Te vidim Zaratea,ajd ubacim Zaratea,onda se setim da nije 2009. i da ne igra u Laziu , Ibrahimovic zasrao , hajd izbaci njega , al ko ce bolje od njega , Defo propo , valjalo bi Lukakua vratiti , ali ni Deeney nije los , i Gabbiadini , vec sam ga 2 put vracao i izbacivao , on je ozbiljan igrac , al najveci problem sto sam ja nestrpljiv

I jos su me fino pokrali na proviziju , tim mi vredeo 104.3 pre ovih transfera , sad 103.6

ExactlyKuzmanovic napisao:Zato sto je lud.

Pa za sad me dobijas glat,ja imam 54 a ti 46 (48 kad Hazard dobije bonus 2 za ucinak u ovom mecu).Ali mojih 54 su realnih 30 sad

Tebi ostao Allen , meni Sterling kapiten

Ako Sterling ne da 3 gola Stouku,dobio si me

Inace Masterovic ce izgleda da dobije Vojvodu ni kriv ni duzan,opet mu je klupa najjaci adut i automatske izmene

A sad vidim zasto se Blau raspituje,pa sa njime igram 29. kolo

Ja ni ne gledam H2H 
Cudna ti matematika
Sent from my SM-J500FN

Cudna ti matematika

Sent from my SM-J500FN
Pa ne hajd ovako gledano,da li je bolje imati jaci napad ili odbranu ?
Ozbiljna klackalica jer sam imao kola gde mi 3 napadaca od zbirno 30 miliona donesu 6 bodova , a ludi Irac McAulley donese isto toliko samo ako ne primi gol , a covek i redovno ih daje.
Sa Liverpulom sam najvise izgubio strpljenje,Firmino veze par kola po 10 bodova,i ja ga ubacim i ko za inat 3 kola po 2 boda.
Vrhunac mi je bio sad kad su izgubili od Lestera,pa sta radis Jirgene pobogu covece ?!?

Sa Liverpulom sam najvise izgubio strpljenje,Firmino veze par kola po 10 bodova,i ja ga ubacim i ko za inat 3 kola po 2 boda.
Vrhunac mi je bio sad kad su izgubili od Lestera,pa sta radis Jirgene pobogu covece ?!?
- stefankmn
Dal je moguce da ovaj chelsea ne moze da sacuva mrežu nikako i da igraci dobiju CS. Primiki gol u poslednjoj sekundi bukvalno 

Idioti kompletni!
Sent from my SM-J500FN
Sent from my SM-J500FN
Sta ti kukas Blau kad ces imati ovo kolo oko 80 bodova
Ozbiljno se ostris na titulu u Classic 

Pa, kukam jer od kako sam stavio 2 igraca CHE u odbranu oni primaju gol po utakmici.
Sutra da ih sklonim bice bonusa ko kise...Marfi
Zakuvalo se u classicu
Sent from my SM-J500FN
Sutra da ih sklonim bice bonusa ko kise...Marfi

Zakuvalo se u classicu
Sent from my SM-J500FN
- stefankmn
Ja uglavnom imam kurtou samo za CS ali u poslednje vreme nikako da sacuvaju mrežu, dobiju oni ali 2:1 3:1 sve tako.
Ne moras sad ovo kolo,mozes 29.blaugrana napisao:Pa, kukam jer od kako sam stavio 2 igraca CHE u odbranu oni primaju gol po utakmici.
Sutra da ih sklonim bice bonusa ko kise...Marfi![]()