Hot hatch
Re: Hot hatch
Pocetna SEATu ce kod nas biti nesto ispod 30.000 EUR...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Markoni,
jedno pitanjce za tebe
Da li je sada FR verzija Leona manje sportski auto u odnosu na proslog FR-a?
Ovo pitam zato sto sam video da sada FR-a isporucuju sa mnogo motora, ranije su bila dva motora u opticaju, tako da mi FR sada izgleda kao paket opreme.
jedno pitanjce za tebe

Ovo pitam zato sto sam video da sada FR-a isporucuju sa mnogo motora, ranije su bila dva motora u opticaju, tako da mi FR sada izgleda kao paket opreme.
PA i ranije je bio paket opreme, samo sto je bio rezervisan za jace motore.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Videh juče na Bežaniji mnogo lepo sređenu Cupru. Boja neka zelena metalik, neobična. Spušten, felne, baš kako treba. Na putu izgleda odlično.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Ni ja nimalo ne razumijem ove Njemce, skroz sam nevešt. Jel' to FR plodio ove junake crtanih filmova iz '90ih ? 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Veljo FR je oprema, Cupra ih je plodila 

- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Ovunidza napisao:Videh juče na Bežaniji mnogo lepo sređenu Cupru. Boja neka zelena metalik, neobična. Spušten, felne, baš kako treba. Na putu izgleda odlično.
Tapatalk Pro

Od drugara inače je na prodaju
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... eon_cupra/
Aaaa..... znači Leon Kupra je Bogotac i tako toUroš S. napisao:Veljo FR je oprema, Cupra ih je plodila

- Uroš S.
Upravo 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

jel to RS275 gezo?
iz dosta puozdanih izvora cuo sam da ce biti na fazon R26.R i to mi je shit, nadam se da grese...
zanimljivo je da je englezima i dalje megan trophy/265cup brzi i pozeljniji od cupre280, dok je kod nemaca obrnuto. ko koga tu, ne znam, ima link ka jednom od testova na prethodnoj strani...
takodje je zanimljivo da se na tim testovima cesto toliko nemarno navode podaci da se ne zna koje su verzije kojih automobila koristene, konkretno za megane ovde. cup verzija sa lsd na 235/35/19 je osetno bolji track auto od obicnog na 18icama... sreca pa bar znamo da je leon brz i na bridzstonu kojim je trophy napravio prethodni rekord na ringu... fokus ni nema lsd, za razliku od astre i leona koji imaju kao standard...koliko je to bitno valjda ne mora ni da se prica...
mislim da je na ovom leonu pored setupa najsjajniji deo motor, koji je verovatno najbolji ovde na testu by far. fauve grupacija je dosta ulozila u razvoj pogonskih jedinica poslednjih godina, ne bi li uhvatila bmw-merc grupaciju koji su otisli u neku drugu ligu...
ford takodje ima sjajan agregat, sa mnogo potencijala, dok reso tapka u mestu sa starom konstrukcijom koju ce nadam se zameniti u nekom sledecem modelu. osim ako ne bude upgrade kao sa motorom u novom kliju rs, onda bolje da ga ne rade
opasno je dobra ova kupra, jos ako je markoni ubo cenu, vidjacemo je na ulicama i kod nas, za razliku od astre opc... neko je u spaniji dobro zahebao maticnu fabriku i slozio opasno dobar auto

iz dosta puozdanih izvora cuo sam da ce biti na fazon R26.R i to mi je shit, nadam se da grese...
zanimljivo je da je englezima i dalje megan trophy/265cup brzi i pozeljniji od cupre280, dok je kod nemaca obrnuto. ko koga tu, ne znam, ima link ka jednom od testova na prethodnoj strani...
takodje je zanimljivo da se na tim testovima cesto toliko nemarno navode podaci da se ne zna koje su verzije kojih automobila koristene, konkretno za megane ovde. cup verzija sa lsd na 235/35/19 je osetno bolji track auto od obicnog na 18icama... sreca pa bar znamo da je leon brz i na bridzstonu kojim je trophy napravio prethodni rekord na ringu... fokus ni nema lsd, za razliku od astre i leona koji imaju kao standard...koliko je to bitno valjda ne mora ni da se prica...
mislim da je na ovom leonu pored setupa najsjajniji deo motor, koji je verovatno najbolji ovde na testu by far. fauve grupacija je dosta ulozila u razvoj pogonskih jedinica poslednjih godina, ne bi li uhvatila bmw-merc grupaciju koji su otisli u neku drugu ligu...
ford takodje ima sjajan agregat, sa mnogo potencijala, dok reso tapka u mestu sa starom konstrukcijom koju ce nadam se zameniti u nekom sledecem modelu. osim ako ne bude upgrade kao sa motorom u novom kliju rs, onda bolje da ga ne rade

opasno je dobra ova kupra, jos ako je markoni ubo cenu, vidjacemo je na ulicama i kod nas, za razliku od astre opc... neko je u spaniji dobro zahebao maticnu fabriku i slozio opasno dobar auto

- Uroš S.
dragan napisao:neko je u spaniji dobro zahebao maticnu fabriku i slozio opasno dobar auto
Sve i da jeste, lako će Švaba to da reguliše, kao sa Škodom, kad su počeli da šire krila, dođe VW otvori fabriku u CZ nadomak Škodine fabrike, da duplo veće plate, svi radnici pređu i u Škodi fali radnika

Pa nije valjda da se to tako primitivno resava? 

Taj.dragan napisao:jel to RS275 gezo?![]()

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Pa jašta je, onda tetkice sklapaju Škode dok se ne konsoliduje stručni kadar, te iste šalju za Srbiju kao premijume ili polupremijume pa posle Hitler kriv kad Škode počnu da se raspadaju. Srećom, mi imamo malo bolje eksperte od čeških tetkica pa znaju gde trebaju da podmetnu podlošku i naprave Škodu da bude k'o Švaba
EDIT:
Gezo, ajd' malo u stranu, non-stop mi ideš ideš ispred nogu
EDIT:
Gezo, ajd' malo u stranu, non-stop mi ideš ideš ispred nogu