Zanimljive registarske tablice

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: Zanimljive registarske tablice

Post od Floyd »

Ako vec dajes toliku lovu za personalizovane tablice, stavi nesto sto tebi znaci.
Kombinacija od 4 broja i imena (kako licna tako i auta) su po meni bzv.
Npr. Nelo zvuci ok...ako uopste imas pravo to da stavis.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Nelo necu jer mi nisu toliko jaki sponzori, a i neki mafijas u Sapcu se slicno zove...

Fazon je sto ja necu da nesto na tom autu vuce na mene. Necu da prodjem pored kafica i kazu vidi ovaj napisao svoje ime na autu... Zato bih nesto tako da ne privlaci previse paznje i da ne govori da je auto moj...Svakako ce ceo Sabac znati za par nedelja ciji je auto ali ne moram i ja da doprinosim tome... Ovo MMM mi deluje zanimljivo, mozda i neka kombinacija sa M3... Vise bih voleo da je rec o autu nego o vlasniku. Jeste da auto govori dosta o vlasniku ali ja bih ipak da postanem poznat kroz svoje rezultate a ne materijalno stanje :)
Cherokee
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI

Post od Cherokee »

Ako je M3 u pitanju, stavis broj konja koliko ima :muzika:

EDIT: Sad videh da je Markoni dao isti predlog. :jane:
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Upravo to. Ja bi se raspitao u SUP-u, da li je izdata tablica ŠA-420-PS ili ŠA-420-HP ili tako nešto, pa ako nije, častiš čokoladom i dobiješ tu.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Tesko da su dotle dosle cifre u Sapcu. Ne verujem da ce uskoro te table i biti proizvedene, tako da je jedino resenje da uzme ove personalizovane... Pre ce stici tablica 333 - MM ;)

Tapatalk Post
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Ја nešto sumnjam da to ide nekim logičnim redom.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Ide, brojevi redom dok se ne potrose slovne kombincije... Pa onda predju na sledeci broj i tako redom... Znam da je tako bilo kada sam jurio tablicu 200 FR za bivsi auto...

Tapatalk Post
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Da, da, dobiju brdo kutija sa istim brojem, i dok ne potrose sve ne otvara se drugo. E, sad, u Beogradu je malo komplikovanije, posto se izdaju tablice na 20 opstina, pa ako imaju u tvom SUPu 201 nece imati i 202.
Npr, kada sam ja uzimao, aktivan je bio broj 379, a potom 406 tek... U sapcu kontam da izdaju samo na jednom mestu...
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

AcaKayak napisao:Pa rekqo sam devojci i nekoj drugarici da bih napisao BMW M3 (za taj auto i trazim tablice, Sabacke ce biti) i obe su reagovale u fazonu ajd bemoj biti seljak. A ja u principu samo ne bih da dobijem neke glupe tablice, necu da uzmem neke o kojima ce da se prica po gradu vec jednostavno nesto lepo da uklopim uz auto... Razmisljao sam i ja o tome BMW M3, tj i hteo sam da stavim to al me poremetilo to njihovo vidjenje stvari :(
Koje god da uzmeš pričaće se. Personalizovane su većini jako skupe pa ćeš privlačiti pažnju bile one ŠA-BAN :kezo: ili ŠA-MMM
Za ne privlačenje pažnje je varijanta ŠA-420 HP ili nešto slično najbolja opcija.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

U sapcu nije jos stiglo ja mislim do 050 broja, a cak i da jeste, preko 100 nije sigurno...

Videcu dobro da razmislim sta cu, imam vremena jos skoro mesec dana. Uzimam auto verovatno sutra ili prekosutra ali cu ga registrovati kasnije...
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

a 6? :mrgreen:
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Sta znaci a 6? :D
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

gran coupe :mrgreen:
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Za sada nece cale da ga uzima, ima dosta posla, nece da se bakce s time... Videce za par meseci verovatno... Ajde da ne spamujemo vise temu, moze pp sa nekim pitanjima, nazad na tablice ;)
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

paja napisao: Koje god da uzmeš pričaće se. Personalizovane su većini jako skupe pa ćeš privlačiti pažnju bile one ŠA-BAN :kezo: ili ŠA-MMM
Za ne privlačenje pažnje je varijanta ŠA-420 HP ili nešto slično najbolja opcija.
+1
Tacno tako. Kao sto vec rekoh, ja ne bih imao pojma sta da stavim i da mi dzabe daju. Ok je kad neko ima ideju i viska para, ali kad nemas ideju, a po svaku cenu zelis nesto da stavis na tablice, tesko da se moze reci da ne zelis biti upadljiv. Stavi KAYAK(cak je i simetricno) i eto :D
Ili nekog sponzora, tipa Tlnr63 :mrgreen: pa nek ti plate i table i registraciju...

Tptlk
Odgovori