Mobilne telekomunikacije
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Re: Mobilne telekomunikacije
Znam ekrani su fenomenalni, naročito Note... Ali nemaju fizičku tastaturu... Inače, Desire Z, i nema baš neki hardware... Vidim ne hvale ga nešto preterano zbog toga...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Samsungu (pricam za Note) i ne trebe fizicka tastaura jer virtuelna super obavlja posao (kao i kod iPhone-a).
HTC je druga prica pa sa Desire-om ni posle 2 godine nisam mogao da otkucam poruku bez da napravim XX gresaka
HTC je druga prica pa sa Desire-om ni posle 2 godine nisam mogao da otkucam poruku bez da napravim XX gresaka

Sta znam, meni je HTC korak iznad Samsunga
I to po build-u samog telefona, a Sence je nenadmasan
Sad sam na S2, ali jednostavno uvidjam dosta stvari koje HTC Desore S cini boljim.
Npr samo dugme za on/off mi je nevidjeno glupo pozicionirano, i nervira me
I to po build-u samog telefona, a Sence je nenadmasan
Sad sam na S2, ali jednostavno uvidjam dosta stvari koje HTC Desore S cini boljim.
Npr samo dugme za on/off mi je nevidjeno glupo pozicionirano, i nervira me

Zasto je glupo pozicionirano?
Zar ti nije lakse na Samsungu, bas zbog pozicije tog dugmeta, da otkljucas telefon jednom rukom nego na HTC-u?
Zar ti nije lakse na Samsungu, bas zbog pozicije tog dugmeta, da otkljucas telefon jednom rukom nego na HTC-u?
I meni je samsung trenutno najbolji, samo se nadam da ce HTC da se trgne. Istina nisam vise siguran da je tako nesto moguce, jednsotavno, pregazio ih Samsung, imaju sad neku vrstu monopola i prednost ce biti sve veca bojim se.
Zapravo hardware im je sigurno najbolji, al kakve debile imaju u softwareskom odeljenju to jos uvek ne mogu da shvatim.
Zapravo hardware im je sigurno najbolji, al kakve debile imaju u softwareskom odeljenju to jos uvek ne mogu da shvatim.
Meni se HTC ogadio zbog Windowsa, ali ne mogu da ne kazem matori HD2 ima bolji ekran i od S-a i od S2 i xperie ARC, cak su poruke bolje odradjene na hd2 nego na iphoneu 4. Isti odziv, a veci ekran, pa samim tim i veca povrsina slova.
Pa kako bre covece 
HD2 je po meni najbolji telefon svog vremena ikada, ali kako bre bolji ekran od SGS2

HD2 je po meni najbolji telefon svog vremena ikada, ali kako bre bolji ekran od SGS2

- mix024
- Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
- Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS
Dugo godina koristim samo HTC telefone: touch dual, tytn II, hd2 i sada hd7.
Kada sam uzeo prvi, znao sam da se neću vraćati na obične telefone.
Sada uporedo sa HD7 koristim i Galaxy Note. Prevelik je da bi bio jedini telefon, ali je meni stvarno u svemu perfektan.
Uzeo sam ga jer je tablet od 10" ipak prevelik da se nosi uvek sa sobom, a na Note-u može da se odradi dosta toga i nije problem nositi ga uvek sa sobom.
Upotreba jednom rukom je skoro nemoguća, a i moje ruke baš nisu velike.

Kada sam uzeo prvi, znao sam da se neću vraćati na obične telefone.
Sada uporedo sa HD7 koristim i Galaxy Note. Prevelik je da bi bio jedini telefon, ali je meni stvarno u svemu perfektan.
Uzeo sam ga jer je tablet od 10" ipak prevelik da se nosi uvek sa sobom, a na Note-u može da se odradi dosta toga i nije problem nositi ga uvek sa sobom.
Upotreba jednom rukom je skoro nemoguća, a i moje ruke baš nisu velike.

Imao drug SGS1, SGS2, Xperiu ARC i jos jedan drug ima iPhone 4. Skoro svaki dan na stolu zajedno stoje tako da sam svaki procackao. Mozda nije bolji, ali su identicni.Laki021 napisao:Pa kako bre covece
I ne mislis da ekran HD2 izlgeda isprano pored SGS2?
Boje su daleko zivlje na SGS2, moze se mozda cak reci i prejake, ali ako se u opcijama smanji toplina boja budu super, a i dalje mnogo zivlje i jace nego na HD2.
Boje su daleko zivlje na SGS2, moze se mozda cak reci i prejake, ali ako se u opcijama smanji toplina boja budu super, a i dalje mnogo zivlje i jace nego na HD2.
- mix024
Ja sam imao HD2 i to je jako dobar telefon, čak i danas.
Ipak, moram da priznam da Galaxy S2 ima bolji ekran od HD2.
Brat ima S2, pa zato znam.
Ipak, moram da priznam da Galaxy S2 ima bolji ekran od HD2.
Brat ima S2, pa zato znam.
A to jeste. Mislio sam iskljucivo na touch funkcije. Inace HD2 je previse ispran, a SGS neprirodno sljasti, tako da je nesto izmedju idealno
Mada, da biram od te 2 krajnosti, voleo bih da HD2 ima ove zivlje boje.

HTC sve Kontrole mogu jednom rukom da koristim, na samsungu S2 obavezno se zakace komande Volume prilikom pokusaja paljenja jednom rukom.
Brzina telefona je bitna do neke granice, koja je za moj ukus tecno koriscenje telefona. Igrice su mi nebitne, pa samim tim nisam primetio razliku izmedju Desire S i S2.
Tako da na papiru dualcore 1.2GHz i Desire singlecore 1 GHz meni isto rade
Cak i boljitak koji sam ocekivao sa tastaturom, nisam primetio, naprotiv HTC ima upotrbljiviju stock tastaturu zbog tacke i zareza bez upotrebe Alt
A kolicina gresaka prilikom kuckanja je isti, tu sam ocekivao da samsung dominira
Brzina telefona je bitna do neke granice, koja je za moj ukus tecno koriscenje telefona. Igrice su mi nebitne, pa samim tim nisam primetio razliku izmedju Desire S i S2.
Tako da na papiru dualcore 1.2GHz i Desire singlecore 1 GHz meni isto rade
Cak i boljitak koji sam ocekivao sa tastaturom, nisam primetio, naprotiv HTC ima upotrbljiviju stock tastaturu zbog tacke i zareza bez upotrebe Alt
A kolicina gresaka prilikom kuckanja je isti, tu sam ocekivao da samsung dominira
- mix024
Kod HD2 zato baterija traje dva dana, čak i tri, a SGS2 mora da se puni svaki dan, pa čak bude i kritično da izvuče ceo dan.
Moram da priznam da je HD2 generalno najbolji tlefon koji sam imao.
Moram da priznam da je HD2 generalno najbolji tlefon koji sam imao.