Honda Civic Type-R
Re: Honda Civic Type-R
Ako standardna verzija bude isla najbrze na ringu forum ce se sloziti sa konstatacijom da je trkacki.
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
OK, ako je tako, ja ti se izvinjavam, moja pogresna procena, a sto se tice onog ne sportski nego trkacki, trebalo bi bas tako da se shvati, nije bio cilj napraviti jos jedan samo prgav auto, vec auto koji je dostojan takmac trkackim autima te klase, a ipak spremljen za svakodnevnu voznju. Tako sam ja negde citao i mislim da su u tome i uspeli.Markoni napisao:Obzirom da si indirektno pomenuo mene kao mrzitelja, samo da ti kazem da sam sve samo ne to. To sto sam rekao da je auto Fandjolino style i da su parking senzori katastrofalni pri tome stojim. Za performanse svaka cast, tako je i trebalo da bude. Verujem da ce se odlicno voziti kao i svaka Honda. Malo mi nije jasno ovo trkacki (ne sportski), na sta si konkretno mislio.
Tapatalk Post

Pa dobro, znaci da je automatski sportski auto, ako ga smatras trkackim.
Izraz "trkacki" po meni malo vredja prave trkacke automobile, to su dva sveta. Neka ostane on klasifikovan kao "hothatch" jer mu to najbolje pristaje.

Tapatalk Post
Šta sve neću pročitati na ovom forumu, ovo je stvarno neverovatno.ivica122 napisao: nije bio cilj napraviti jos jedan samo prgav auto, vec auto koji je dostojan takmac trkackim autima te klase
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Pa ima FD2 cup u Japanu
To je japanski (samurajski
) TypeR i jako malo modifikacija je dozvoljeno. Može drugi LSD. Motor mora stock.
Hoću reći, ima primera. Pa ni Megane, onaj najbrži nije daleko, fali mu samo kavez.

Hoću reći, ima primera. Pa ni Megane, onaj najbrži nije daleko, fali mu samo kavez.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Pa to sto neko uzme da se trka sa stock automobilima, ne znaci da isti postaju trkacki
Zna se sta su trkacka kola 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Dobro, skoro.
Ali ako Dorikin kaže da je (almost) like racing car onda mu veruješ
Ali ako Dorikin kaže da je (almost) like racing car onda mu veruješ

Boringly average, but also perfect for school run mums
Ne znam ko je al onda se prosro.
Duca mi je pricao da na nekoj stazi wtcc auto izveze na 2 minuta skoro pola minuta bolje vreme od serijskog GTRa. Meni bilo glupo da ga pitam da li je siguran za vremena (koje su sanse da pogresi neko ko vizualizuje staze zbog treninga svaki dan?) Pa sam indirektno rekao au jbt pa to je za cetvrtinu, na sta je on rekao bas tako, vidis sada zasto mi nije zanimljivo da cepam GTRa ako nikoga ne vozim, nema svrhe.
Duca mi je pricao da na nekoj stazi wtcc auto izveze na 2 minuta skoro pola minuta bolje vreme od serijskog GTRa. Meni bilo glupo da ga pitam da li je siguran za vremena (koje su sanse da pogresi neko ko vizualizuje staze zbog treninga svaki dan?) Pa sam indirektno rekao au jbt pa to je za cetvrtinu, na sta je on rekao bas tako, vidis sada zasto mi nije zanimljivo da cepam GTRa ako nikoga ne vozim, nema svrhe.
Pa eno, bas u Top Gearu izvozase onaj VW Polo sa 4x4, 600ks i 0-100 za 1.9s
Kada smo vec kod trkackih hatcheva 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Nadam se da ce neko uskoro da izveze na stazu te hh-eve i odradi uporedni posto diskusije postaju sve besmislenije 

Koje diskusije? Onaj koji bude brzi postaje trkacki auto ili kako?
Sent from my Sony
Sent from my Sony
- schonenk
Pa "trkacki" je sirok pojam. Trkacki je i jugo grupe n. Cak su isli i sa serijskim gumama, samo su imali kavez.
CTR je trkacki u odnosu na Taliju sigurno, mada to je sad puko filozofiranje
Da li je "trkacki" ili nije, Ivica tako misli, ne znam zasto vas toliko pogadja. Sacekajmo nesto vise utisaka iz prve ruke, pa cemo kritikovati.
CTR je trkacki u odnosu na Taliju sigurno, mada to je sad puko filozofiranje

Da li je "trkacki" ili nije, Ivica tako misli, ne znam zasto vas toliko pogadja. Sacekajmo nesto vise utisaka iz prve ruke, pa cemo kritikovati.
Druze, masis pojmove debelo. To sto je nesto brzo ili brze od neceg drugog, ne cini ga trkackim automobilom, niti trkacki automobil cini civilnim to sto postoje brzi civilni od njega.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
- schonenk
Heroj, nema definicije trkackog automobil u recniku. Trkacki je auto kada ja odlucim da se trkam sa njim. Mogu da mu stavim slikove, kavez, spustim, menjam delove ogibljenja, a mogu i da ga fabricki stavim na stazu i kazem ajde da se trkamo.
Sta je po tebi trkacki automobil, ako vec mislis da gresim?
Sta je po tebi trkacki automobil, ako vec mislis da gresim?
Trkacki automobil je upravo to, automobil koji je namenjen za trkanje. To sto se ja trkam mojim C200 CDI ili ga vozim na track dayu, ne znaci da time postaje trkacki.
Sent from my Sony
Sent from my Sony