Beograd
Re: Beograd
Ne drže lovu u kasi. Ili pošalju putem onih cevki negde daleko, ili se odnese manuelno negde na sigurno.
-
- Pridružio se: 25 Dec 2017, 19:55
Ja uopšte nisam ni simpatičan, ni lep, ali izgleda da živim u nekoj drugoj Srbiji. Ne dozivljavam trgovce kao tlacitelje kojima je smisao života da moj zagorcaju, niti mogu da se setim lošeg iskustva da su hteli da me zakinu, ili da me oštete. Većina trgovaca me pita da li imam sitno, i posto retko kad imam zaokruže na njihovu štetu. Nebrojeno puta sam im ostao i dužan kad nemam dovoljno a ne primaju kartice.
I morate ljudi napraviti razliku između vlasnika trgovina i trgovaca. Trgovci rade za bedne plate, na njima se istresaju i mušterije i gazde. Na njima nije da razvijaju logistiku i biznis procese. Oni su tu da vas usluze u skladu sa mogucnostima koje su im na raspolaganju. Ako nemate vremena i razumevanja za ljude koji vas služe, posto ste jako bitna i važna ličnost bar ih ne podjebavajte. Nećete vlasniku trgovine zagorcati život istresajuci se na trgovcima, vec malim vrednim ljudima i njihovim porodicama.
I morate ljudi napraviti razliku između vlasnika trgovina i trgovaca. Trgovci rade za bedne plate, na njima se istresaju i mušterije i gazde. Na njima nije da razvijaju logistiku i biznis procese. Oni su tu da vas usluze u skladu sa mogucnostima koje su im na raspolaganju. Ako nemate vremena i razumevanja za ljude koji vas služe, posto ste jako bitna i važna ličnost bar ih ne podjebavajte. Nećete vlasniku trgovine zagorcati život istresajuci se na trgovcima, vec malim vrednim ljudima i njihovim porodicama.
Pa ako zelim da prodam proizvod za 100 din, a moram da primim karticu ako kupac zatrazi, proizvod cu da vrednujem 103 dinara.
Posto ovde (DE) je sasvim normalno da vecina placa karticom, ne verujem da su trgovci u gubitku.
Posto ovde (DE) je sasvim normalno da vecina placa karticom, ne verujem da su trgovci u gubitku.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ikac mi tako ne radimo. Jos uvek je kesh dominantan. Pa ako bi povecao sve cene zbog kartica ostetio bih one koji placaju u keshu. Mi gledamo nacine kako da smanjimo cene kako bi ostali konkuretni a ne da ih povecavamo.
Na drzavi je da da smanji proviziju sa 2.5-3 posto na 0.5. To se stalno obecava.
@rocktheroad. Odlican post i sustina
Na drzavi je da da smanji proviziju sa 2.5-3 posto na 0.5. To se stalno obecava.
@rocktheroad. Odlican post i sustina

Ne znam, ne istresam se nikada na trgovce, nikada pogotovo ne na ljude u Maksiju jer tu kupujem svaki dan i znam da rade za bedne plate. Ipak sto se kusura tiče smatram da nisam dužan da imam sitan novac niti da razmišljam o tome.
E da, jesam napusio k... sinoc nekog pametnog trgovca koji je zamislio da može da postavi klupicu ispred prodavnice i to ni manje ni više nego na parking. Pa kada sam tu parkirao počeo je da kenja kako ne smem tu da parkiram itd. Pokušao sam da mu objasnim da idem u maksi ( čiji je parking) na bukvalno 5 minuta ali posto je i dalje srao, oterao sam ga u tri lepe, ostavio auto tu i otišao u maksi.
Eto Vlado, ožeži i objasni mi kako je trgovac u pravu!
Sent from my iPhone using Tapatalk
E da, jesam napusio k... sinoc nekog pametnog trgovca koji je zamislio da može da postavi klupicu ispred prodavnice i to ni manje ni više nego na parking. Pa kada sam tu parkirao počeo je da kenja kako ne smem tu da parkiram itd. Pokušao sam da mu objasnim da idem u maksi ( čiji je parking) na bukvalno 5 minuta ali posto je i dalje srao, oterao sam ga u tri lepe, ostavio auto tu i otišao u maksi.
Eto Vlado, ožeži i objasni mi kako je trgovac u pravu!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Još se nije rodio ko bi tebi objasnio 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Tema je i pored moje molbe otišla na drugu stranu. Zatvoriću je do sutra, posle možete nastaviti o Beogradu, a priču o kusuru sačuvajte za drugu priliku.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Dajte, ostavite neki hint, kada stavite linkove koji ne sadrže naslov i slično.
TT
TT
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
U pravu si, mrzelo me. 

-
- Banned
Je li asfaltirano ono govno od Brankovog mosta ili jos uvek nisu ispunjeni uslovi ?
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Samo desna traka u smeru prema centru grada. S obzirom da su pre par dana obnovili horizontalnu signalizaciju nema sanse da ce menjati asfalt u narednom periodu.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
-
- Banned
Znaci vrhunski su sredili most, kao I sve. Onaj svinjoliki vesic, djubre, rekao je da eto nisu to uradili ali most je zavrsen I da ce uraditi to za mesec dana. I proslo je 2-3 meseca.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Evo kako izgleda.

https://www.danas.rs/beograd/prokop-naj ... -beogradu/
Prokop najkatastrofalnija greška saobraćaja u Beogradu
Prokop najkatastrofalnija greška saobraćaja u Beogradu