Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Pa meni ovaj i deluje krace od Countryman-a...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Verovatno da jeste Countryman zbog siluete prednjih vrata koja su kraca od Pacemana, ali pozadi deluje malo kratko...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
A što se tiče boje, pa valjda se na onim šrkbavim kamerama oko mosta koje su u boji vidi dovljno da baš ne omaše crnu i crvenu...
btw

btw

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Pa mozda je kamera na mostu dovoljno dobra da se vide tablice, ali morao je neko fizicki da zumira na Mini kada je prosao. Ovako, zumiranjem slike samo se povecava pikselacija, i nece nista da se vidi.Grujic napisao:A što se tiče boje, pa valjda se na onim šrkbavim kamerama oko mosta koje su u boji vidi dovljno da baš ne omaše crnu i crvenu...
btw
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ja opet da pitam ako kamera snima ili slika za vožnju kroz žutu traku kako ga nije snimila?
Ono što smo mi videli je iz operativnog centra za nadgledanje saobraćaja i zumirano je tek kada je rpimećeno ili javljeno da se na mostu nešto desilo pa je operativac reagovao, tako sam ja policiju razumeo.

Ono što smo mi videli je iz operativnog centra za nadgledanje saobraćaja i zumirano je tek kada je rpimećeno ili javljeno da se na mostu nešto desilo pa je operativac reagovao, tako sam ja policiju razumeo.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Pa Mini nije vozio zutom trakom zar ne? Vec je isao levom/srednjom?
Kamera u tom smeru je na pocetku mosta, nekih 800 metara iza. Ovo je bilo sa Nbg strane, na samom spustu.samo polako napisao:Ajde pojasnite, ako ga je auto udario u žutoj traci kako ga/ih onda kamera nije uslikala ili snimila za vožnju žutom trakom?
I meni je Paceman pao na pamet, al ipak nije.
A sto se boje tice, panjevi koji ne razlikuju nocnu crno-belu sliku od dnevne.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
H4wkeye napisao:Pa Mini nije vozio zutom trakom zar ne? Vec je isao levom/srednjom?
http://www.youtube.com/watch?v=Nw959og5_Qs
Ako ja dobro vidim lada je sa upaljenim žmigavcima u toj srednjoj a Luka leži sa desne strane na žutoj liniji!?

Leži primetno iza vozila.
Obratite pažnju i na autobus koji se kreće žutom trakom pa skreće da ih izbegne.
@Next
biće ipak da je na mostu. Koliki je domet te kamere za slikanje? jel moguće da ona snimi samo početak ili tih nekoliko metara a da posle može da se vozi bez da uslikaju vozilo?
Poslednja izmena od samo polako u 12 Avg 2014, 14:15, izmenjeno 1 put ukupno.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Grujic
- Moderator
Nije vozio žutom trakom, ali ta kamera može da uhvati tablicu i u srednjoj traci sigurno, i to je tuga, što ona ne pravi nikakav zapis mimo prekršaja, tj kažu da ne pravi...
Samo polako, sve i da udes jeste bio u žutoj, on je bio daleko od kamere, na Nbg strani, na prvim snimcima deluje kao da je Mini prošao srednjom pored kamere
Samo polako, sve i da udes jeste bio u žutoj, on je bio daleko od kamere, na Nbg strani, na prvim snimcima deluje kao da je Mini prošao srednjom pored kamere
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Lepo se vidi na snimku, ko iole pažljvije gleda, da je auto udaren pozadi levo.

Tako da nije mogao nikako da ide žutom trakom, sem ako je išao žutom pre toga, a onda bi prošao pored njih. Išao je srednjom, ali nije ih primetio na vreme ili je išao levom pa ušao u srednju da nekog obiđe, ali nije imao dovoljno vremena i prostora da to uradi bezbedno.

Tako da nije mogao nikako da ide žutom trakom, sem ako je išao žutom pre toga, a onda bi prošao pored njih. Išao je srednjom, ali nije ih primetio na vreme ili je išao levom pa ušao u srednju da nekog obiđe, ali nije imao dovoljno vremena i prostora da to uradi bezbedno.
Posetite www.garaza.rs !
- Grujic
- Moderator
Koliko vidim, ovde auto ima 4 točka
Kamera za žutu ima raspon tek nekoliko metara što smo mogli da vidimo iz raznih postovanih fotografija prekršaja. U prevodu vratiš se u žutu posle 5 metara i nema teorije da te uslika.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Sa koje strane Lade je stajao momak kad ga je udario auto?
Ovo gore kako vidim je snimak POSLE udesa. Sta je sa snimkom neposredno pre?
Ovo gore kako vidim je snimak POSLE udesa. Sta je sa snimkom neposredno pre?
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- Grujic
- Moderator
Ima ga ali nisu zumirali tako da se skoro ništa ne vidi
Ftj, to jeste tačno, ali upravo sa tih slika se vidi da hvata i srednju traku, a možda i parče leve što ne smem da tvrdim. On je izgleda vozio srednjom, i da ta kamera čuva materijal snimljen u poslednjih 48h on bi lagano bio na snimku da je prošao srednjom.
Ftj, to jeste tačno, ali upravo sa tih slika se vidi da hvata i srednju traku, a možda i parče leve što ne smem da tvrdim. On je izgleda vozio srednjom, i da ta kamera čuva materijal snimljen u poslednjih 48h on bi lagano bio na snimku da je prošao srednjom.