Mobilne telekomunikacije
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Re: Mobilne telekomunikacije
Sad kradu,a do skoro su bili u sudskim sporovima sa Samsungom jer su ovi kao njima krali.. Tuga..
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Re: AW: Mobilne telekomunikacije
Pa oni zapravo kradu od Google-a...
A iPhone 5s je teski fail. Kako ih nije sramota da promene samo kameru i CPU pa to prodaju kao potpuno nov uredjaj.
Gesendet von meinem GT-I9505
A iPhone 5s je teski fail. Kako ih nije sramota da promene samo kameru i CPU pa to prodaju kao potpuno nov uredjaj.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: AW: Mobilne telekomunikacije
ubacili su i onaj Fingerprint sensorFloyd napisao:Pa oni zapravo kradu od Google-a...

Ajfon je odlican telefon,iako su po meni svi ovi novi precenjeni,ali najjaci su mi pacijenti sto stoje u redu ispred radnje za telefon

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Day Walker napisao:Isto kao Samsung sa S3 na S4

Kako sam samo zaboravio to inovativno cudo od tehnikeMilos napisao:ubacili su i onaj Fingerprint sensor![]()

Sistem je navodno vec provaljen...
http://www.bbc.co.uk/news/technology-24203929
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Yup, busted
http://www.youtube.com/watch?v=HM8b8d8kSNQ
Više priče kod ljudi koji su to odradili http://www.ccc.de/en/updates/2013/ccc-b ... le-touchid
http://www.youtube.com/watch?v=HM8b8d8kSNQ
Više priče kod ljudi koji su to odradili http://www.ccc.de/en/updates/2013/ccc-b ... le-touchid
Širim haos!
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Huawei P6 ili P880 LG? Cena je 180:240e. Prednost je što bi Huawei uzeo na račun pa bih ga platio na rate a i za LG bih smislio nešto tipa malo keš odmah malo čekovi. Zanima me ovako kakvi su u "usporedbi".
Koliku garanciju obično daju ove lokalne male prodavnice telefona i kakvi su to telefoni, jesu li isti kao svi ili su neka Š klasa?
Huawei me kupio dizajnom i izgledom i time što je samo 6.1mm debljine, volim boxy dizajn, ali sam svestan da je LG najverovatnije dosta ozbiljnija mašina. Mada je retail cena sada otprilike 250 za LG, oko 380-400e za P6.
Koliku garanciju obično daju ove lokalne male prodavnice telefona i kakvi su to telefoni, jesu li isti kao svi ili su neka Š klasa?
Huawei me kupio dizajnom i izgledom i time što je samo 6.1mm debljine, volim boxy dizajn, ali sam svestan da je LG najverovatnije dosta ozbiljnija mašina. Mada je retail cena sada otprilike 250 za LG, oko 380-400e za P6.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
P880 je Optimus 4X HD? Evo sad sa njega kucam
malopre sam ga uzeo, za sad je extra osim sto vidim da moram odmah da ga rootojem da pogas LG aplikacije jer jedu bateriju
Ekrani se jako svidja 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

- TheWickerMan
E da, u TT potpisu mi pise da jeste 4x P880
@ milos_kg jel ima neki one-click root za LGa?

@ milos_kg jel ima neki one-click root za LGa?
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Nemoj uopste da razmisljas, uzmi Huawei P6.
Sto se dizajna tice, postavili su domaci zadatak mnogo jacoj konkurenciji. Procesor je malo slabiji no Tegra3, ali zato poseduje 2GB RAM memorije, sto je po mom misljenju mnogo bitnije.
Panel je isti, IPS, mozda cak i bolji kod P6, jer mozes da podesavas boje (toplo/hladno) kako najvise odgovara tvom oku.
Jedino mi se UI ne svidja, ali ce sigurno izaci neki Custom ROM koji ce to ispraviti.
EDIT: Wicker, mislim da za LG 4x ne postoji one-click root, moraces malo zaobilaznim putem
Imas gomilu tutorijala na netu i YT, sigurno ces se snaci.
Btw, cestitam ti na frizideru, nek te dobro sluzi
Sto se dizajna tice, postavili su domaci zadatak mnogo jacoj konkurenciji. Procesor je malo slabiji no Tegra3, ali zato poseduje 2GB RAM memorije, sto je po mom misljenju mnogo bitnije.
Panel je isti, IPS, mozda cak i bolji kod P6, jer mozes da podesavas boje (toplo/hladno) kako najvise odgovara tvom oku.
Jedino mi se UI ne svidja, ali ce sigurno izaci neki Custom ROM koji ce to ispraviti.
EDIT: Wicker, mislim da za LG 4x ne postoji one-click root, moraces malo zaobilaznim putem

Btw, cestitam ti na frizideru, nek te dobro sluzi

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ma ja nemam reči za onaj dizajn
Jedino da mu baterija drži ceo dan bez problema i biću prezadovoljan jer nisam neki hc korisnik. Ionako sam već naručio foliju i onaj ultratanki bumper kao za iphone što ima.
Ima već neki custom rom, silu unapređenja imam ali meni je to ko da neko psuje, ne lacume' što bi rekli ovi kinezi iz bloka

Ima već neki custom rom, silu unapređenja imam ali meni je to ko da neko psuje, ne lacume' što bi rekli ovi kinezi iz bloka

- TheWickerMan
Fala Miloše
ćaletov komentar - koliki ti je taj televizor
trenutno nešto prebacujem, sad ću da vidim da ga rootujem odmah , pošto ne gubim garanciju
sad ću da vidim kako rootovati...

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Ne bih ja na tako lep telefon stavljao bumper..Uroš S. napisao:Ma ja nemam reči za onaj dizajnJedino da mu baterija drži ceo dan bez problema i biću prezadovoljan jer nisam neki hc korisnik. Ionako sam već naručio foliju i onaj ultratanki bumper kao za iphone što ima.

- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline