Stigla zima...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Stigla zima...
Oprez, rupcage na Gazeli I Kneza Milosa.
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Bez ikakve namere da moralisem ili na tebe licno da se odnosi samohavijer napisao: 16 Dec 2018, 17:57
A pet minuta pre toga desilo to da mi je mokar i težak sneg sleteo sa krova na šoferku i otkinule mi se metlice i bez ikakvog pregleda ispred sebe uspem da stanem pored puta i da ručno skinem sneg a onda bez metlica do prve prodavnice.
Ali nikako ne mogu da razumem ljude koji ne ociste krov od snega i tako voze?

A tek danas koliko mentola se parkiralo ispred samom pesackog i ukljucil sva cetiri

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Svakome je svoja muka najveća i najteža. Staje ko gde stigne, jer jbga, hitno je za cigare, a sneg na sve strane.
Jutros lik (Golf V) na AP vozi u levoj, pretiče sve živo, a na krovu snega koliko ne videh prethodnih dana. Ne znam odakle ide, ali braaate...
TapaT
Jutros lik (Golf V) na AP vozi u levoj, pretiče sve živo, a na krovu snega koliko ne videh prethodnih dana. Ne znam odakle ide, ali braaate...
TapaT
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Neshvatljivo mi je sta je u glavama ljudi kad ciste auto a ne ociste krov. Ok, ne mora do lima, ali skini bar veci deo da neko ne pogine zbog mrzovolje od 30s.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
To nije opradvanje, moze 20m posle pesackog, ili kad stane na sine, ali to je to totalna anarhija u svakom smislu
A za krov bih pisao kazne lagano, pa da vidimo da li bi cistili...

A za krov bih pisao kazne lagano, pa da vidimo da li bi cistili...
Ogi definitivno nisam mislio da vozis kao Sinisa, ovo mi je preveliki rizik, bukvalno na svakoj kontri mislim da ce da izleti. Vise to sto rece Saša, prazan parking i slicno.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ma znam, zezam se.
Mada Sinisa ovo vrhunski radi, skidam kapu. Ponavljam klip celo poslepodne u nadi da cu nesto da naucim.
Mada Sinisa ovo vrhunski radi, skidam kapu. Ponavljam klip celo poslepodne u nadi da cu nesto da naucim.

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Meni je merodavan komšijin auto, koji stoji od petka. Ne znam šta će sa njim sutra ujutro, kada do sada nije našao za shodno da ga očisti, ali je ozbiljna količina na krovu, ma svuda.
A kad malo ode preko nule, pa kada se sa vr' zgrade sruči ono što se nakupilo... Kakvi sve mozgovi projektuju zgrade, neverovatno.
TapaT
A kad malo ode preko nule, pa kada se sa vr' zgrade sruči ono što se nakupilo... Kakvi sve mozgovi projektuju zgrade, neverovatno.
TapaT
Sale kod mene je -5. Da li je moguće da je tolika razlika sa druge strane Fruške gore?
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Izgleda da je reč o nekom hladnom frontu koji dolazi sa severa. U Beogradu tokom dana konstantno pada temperatura, sada je -6 i pad se nastavlja.
Ђенерал Јанковић
- pankoz
- Pridružio se: 09 Avg 2014, 21:05
- Garaža: Citroen C4 Grande Picasso 1.,6 hdi , Citroen C3 1,4 hdi
Već je -16 u NS-u i okolini.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Sta moze spreciti mrznjenje brave na vratima automobila? I ima li neki preparat koji se moze sipati sad dokje minus a da bude ucinkovit? Danas sam morao da grejem kljuc upaljacem dva puta.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Znam da se glicerinom mazu kederi, a sad moze li u bravu...
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока