Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Re: Ne brže od života!

Post od steva_anya »

Majka od tog momka mi je bila pacijentkinja, divna zena, umrla od raka.
Roditelji razvedeni, momak po svim pricama dobar decko. Tuga.

Toliko kamera a da ni jedna nije snimila potrebno :twisted:

Secam se da sam jednom gledao BG hroniku, kada je Rada panika bila u gostima kod saobracajaca, stoji ispred nekog saobracajca koji nadgleda nekih 10ak monitora, live slika, sve se vidi. Ima tih kamera, sto drzavnih sto privatnih, banke, trzni centri i sl ...
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Slika

Kamera je, što neki pandur stručno reče, 'protočna' i slika samo kad se napravi prekršaj. Al svakako se vidi da mora biti baš dobra rezolucija kamere da bi se tablice razaznale.
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

Moram da vam ispricam jednu anegdotu. Radio sam neki "vazan" dogadjaj i dok smo pravili neku pauzu onako iz zezanja se upustim u pricu sa jednim visokim policijskim sluzbenikom iz Saobracajne policije i pokazem mu one cuvene roletne za tablice i onako iz zezanja mu kazem " sad kad vam proletim pored radara sa kamerom mozete samo da me mrzite" . On mi tada odgovori : " Nemoj druze da bacas pare, nece ti videti ta kamera tablice, ali mi imamo mogucnost da pregledamo naknadno snimke svih kamera i nacicemo te po vremenu na nekoj kameri gde ti je otkrivena tablica." Delovao je kao covek koji poznaje rad tog sistema i ne kao neko ko nas lozi, vec bas dobronameran. Stvarno ne znam sta da mislim, ili im vise ti sistemi ne rade ili je ovaj sa Minijem prosao bas putanjom gde nema tih kamera.
Imam negde u nekom kompu kako tacno radi taj sistem i sta sve moze, ali me mrzi da trazim, jer ne znam u kojem je kompjuteru, jedino sto znam da oni nisu instalirali ni 50% kamera sto su bile predvidjene.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

"Prema serijskim brojevima koje smo našli na retrovizoru i određenim delovima koje smo našli u krajnjoj levoj kolovoznoj traci, pokušavamo da sa inostranim partnerima napravimo analizu u kojoj fabrici je to vozilo napravljeno i da preko toga dođemo do dilera koji je to vozilo prodao, a preko toga do vlasnika", istakao je Stefanović.
Ministar unutrašnjih poslova objasnio je da na Brankovom mostu postoje dve žute trake i dve statične kamere koje prate te trake.
"Imamo tim od 30 ljudi koji samo pregledaju snimke sa graničnih prelaza. Stotine operativaca rade samo na istrazi", istakao je Stefanović.

Valjda ce uspeti preko tih brojeva sa retrovizora itd. da nadju neke podatke o vozilu.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

To je čist zicer ako imaju deo sa serijskim brojem.

Jeste da postupak zavisi od saradnje drugih, ali je trag čvrst jer Bmw pod čijim je mini okriljem ima dosta dobru bazu.
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Hmmm mislim da su malo pobrkali loncice. Mozda postoji homologaciona oznaka, ali ona je ista na svim Countryman-ima...

Tapatalk Post
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

I ja čisto sumnjam da retrovizor ima neki jedinstven broj i da znaju tačno koji retrovizor je na kom autu postavljen.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Blef preko medija?

Tapatalk Pro
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Verovatno su rešili da kažu ko je ubica, pa sad moraju da glume istragu. Još će na kraju da ispadnu heroji, pošto su uspeli nemoguće :ccc:
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

U to ne verujem, da znaju/rešili objavili bi iste sekunde da što pre bude pozitivan ishod.

Moguće blef.
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

Nije serijski broj već batch number. Problem je sto ce proizvodjac da im da listu vozila gde je deo mogao biti ugradnjen pa onda proveriti sve te automobile.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

U pitanju je izjava dr ministra tako da nemojte uzimati za ozbiljno.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Markoni napisao:Hmmm mislim da su malo pobrkali loncice. Mozda postoji homologaciona oznaka, ali ona je ista na svim Countryman-ima...

Tapatalk Post
+1

svaki deo ugradjen na auto, ukljucujuci i pikslu ima kataloski broj. Ne serijski.
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

Ima i broj serije.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Odgovori