Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Re: Dobro veče

Post od pedja »

Ima ih i po gradu svuda.
Derbi?

TT

Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Da.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Ma ok derbi al ovo za pumpe ni meni nije jasno :think:
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:

Post od pedja »

Možda čekaju da prođe udarni talas navijača ka Marakani, da ne prave sra*a na pumpama. Što se pre sprovedu ka stadionu, to bolje.

TT

Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

Hebote, koja je to stoka nevezana, svaki put kad se kobajagi igra fudbal ceo grad u vanrednom stanju :glavomuzid: :kuku: .
Kad pogledam sta se radi u Minhenu kad Bayern igra, jedino sto se primeti je da je u metrou puno ljudi sa Bayernovim kapama, salovima i majicama. (linija koju koristim ide pravo do stadiona). Niko da vikne, da pravi gluposti, tuce, frke i sranja. Na stadionu porodice sa sitnom decom, trudnice, matorci, svi sede kao u pozoristu i navijaju.
Zasto jednostavno ne zabrane te kvaziklubove u Srbiji i gotova stvar. To vise nema ni mikron onoga sto su ta dva kluba nekada predstavljala. Ili jednostavno upravama dostave kompletan racun za aktivnosti policije i za stetu koju ova stoka prouzrokuje na ulicama, plus da svako ko se dopremi u bolnicu sam placa svoje troskove, a ne da osiguranje jos ima stete od toga. Brzo bi se to sredilo.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Ja sam bio u štutgratu kad je bila neka utakmica i itekako je bilo primetno, policija više nego uobičajeno, grupe navijača na sve strane, čuju se pesme. Doduše ne prave probleme ali vidi se da je utakmica

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

Ja nisam bio u Stuttgartu i ne mogu da pricam o tome sta je tamo bilo. Mogu samo da pricam za Minhen, i ne mogu da se setim da je ikada bilo nesto vredno i jednog jedinog reda u bilo kojim vestima na bilo kom kanalu ili novinama koje su mi dosupne. Nekoliko mojih kolega/koleginica ima godisnje karte Bayerna i redovno ide na stadion , ni od njih nikada nisam cuo da se nekada nesto desilo. (idu sa malom decom na stadion)
Ovo sto se u Beogradu desava je cist kriminal, to odavno nema veze ni sa cim drugim. Dobro je sto se niko od njih nije plasirao dalje od Balkana, samo bi uprave morale da placaju jos vece kazne za sva sranje koje ovi huligani i bezmozgovici prave.
Poslednja izmena od kragujevac u 14 Apr 2018, 20:32, izmenjeno 1 put ukupno.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Pa OK, ali kad su vec prisutni na ulazu na pumpe mogli su da se stacioniraju na samu pumpu i da one za koje sumnjaju da su navijaci samo sprovedu ka izlazu pumpe. Ja srecom uvek napunim rezervoar pred put, ali verujem da je dosta ljudi imalo potrebu da sipa, narocito stranaca.
markoue
Reactions:
Pridružio se: 21 Nov 2016, 15:56
Garaža: Passat B7 2.0 TDI, PUG 307 1.6 16V

Post od markoue »

Direktno ometaju rad pumpi, tj. nemaju profit zbog njih. Kako je to dozvoljeno, po kom zakonu?
Сад му није ништа...
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Po zakonu jaceg. Jako mi idu na ..... te njihove nazovi akcije, prejadni su. Mlate gloginje tudjim ...... iz ciste obesti.

Sent from my P10 Lite using Tapatalk

Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:

Post od pedja »

Možda su pumpadžije tražile neki vid zaštite? Možda su imali više problema nego zarade, u tom periodu? Nije da me potresa, ali me ništa ne čudi.

TT

Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Alkohol da se ne bi uzimao / krao?
Igor
Reactions:
Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI

Post od Igor »

Pre par dana na autoputu mi se odlepi staklo retrovizora sa Astre J, i drugar sto drzi servis kaze ma ne brini, 600-1000 din kosta novo u kompletu sa grejacem. Ma reko zovem ja Opel da porucim orginal.. U Ns 9500, u BG traze 11000 din za staklo sa grejacem :kuku:
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Zamenska su do 1000din, moje iskustvo je da je grejač nešto slabiji od originala ali svakako upotrebljivo, posebno za tu razliku u ceni. Ono što je bitnije i što me je brinulo, ogledala tj. prikaz na istim je identičan.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

+1
To je nesto sto ne bih platio za original.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Odgovori