Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Re: Dobro veče

Post od sebekkg »

Xepoj87 napisao:Uopste nije stvar vrste muzike, niti je katastrofa sto ce neko slusati Cecu, prvi znam tu pesmu i super mi je.
Verovatno je vecina dece zna, ali opet, nije poenta sto je to nekulturan stih ili da ce dete da postane narkoman sto slusa Cecu, jer to veze sa zivotom nema.

Stvar je da ti indirektno propagiras sve sto je ta osoba uradila, odobravas i dajes legitimitet takvoj osobi.
Pogotovo u danasnje vreme, gde o Ceci izguglas koje boje gace najvise voli, a ne daleko ozbiljnije stvari, za pola minuta.
Dakle, tvoja cerka sutra ne gleda na Cecu kao na pevaljku, kriminalca i zenu jednog od najvecih mafijasa u Srbiji, vec pogleda da je u novinama zovu srpskom majkom, u udzbenike stavljaju njene reci...dakle, to je osoba za primer, osoba za postovanje, nesto cemu treba teziti.
Neobrazovana i polupismena osoba koja je osudjeni kriminalac i to samo za ono sto se javno iznelo i zna, osoba koja se udala za najveceg mafijasa 90ih, osoba koja se skida polugola na tvu i koja je napunjena silikonom.

Ucitelji i skola su nesto u sta se ne sumnja, nego se pamti i prihvata.
U glavi je to bezgresno mesto kada je znanje u pitanju, cak vise nego roditelji.
Ne zaboravite, tada mozak ne preispituje, vec uci.
Ne zelim da se takva osoba uopste spomene da postoji, da neko od ucitelja zna za nju, da dete pomisli na TO dok uci.
+1000

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Slika
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Srećom po mušku decu, oni mogu da biraju i između četnika pijanice i bivšeg narkomana :kezo:
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Darko napisao: 03 Maj 2018, 16:08 Poznajem devojku, zavrsila pravni, radi kao pravnik u sudu. Prilicno obrazovana osoba ali njoj je ceca sve i svja. Sece vene na nju jer je srpska majka. :glavomuzid:
Hocu reci, kasno je za promene.. :)
Bice ona dobar sudija/ministar uskoro. :rofl:
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Ji 4Tze napisao: 03 Maj 2018, 18:00 Srećom po mušku decu, oni mogu da biraju i između četnika pijanice i bivšeg narkomana :kezo:
Nije brat Aca bivsi, on je uvek aktuelan :D
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Xepoj87 napisao: 03 Maj 2018, 15:47 Uopste nije stvar vrste muzike, niti je katastrofa sto ce neko slusati Cecu, prvi znam tu pesmu i super mi je.
Verovatno je vecina dece zna, ali opet, nije poenta sto je to nekulturan stih ili da ce dete da postane narkoman sto slusa Cecu, jer to veze sa zivotom nema.

Stvar je da ti indirektno propagiras sve sto je ta osoba uradila, odobravas i dajes legitimitet takvoj osobi.
Pogotovo u danasnje vreme, gde o Ceci izguglas koje boje gace najvise voli, a ne daleko ozbiljnije stvari, za pola minuta.
Dakle, tvoja cerka sutra ne gleda na Cecu kao na pevaljku, kriminalca i zenu jednog od najvecih mafijasa u Srbiji, vec pogleda da je u novinama zovu srpskom majkom, u udzbenike stavljaju njene reci...dakle, to je osoba za primer, osoba za postovanje, nesto cemu treba teziti.
Neobrazovana i polupismena osoba koja je osudjeni kriminalac i to samo za ono sto se javno iznelo i zna, osoba koja se udala za najveceg mafijasa 90ih, osoba koja se skida polugola na tvu i koja je napunjena silikonom.

Ucitelji i skola su nesto u sta se ne sumnja, nego se pamti i prihvata.
U glavi je to bezgresno mesto kada je znanje u pitanju, cak vise nego roditelji.
Ne zaboravite, tada mozak ne preispituje, vec uci.
Ne zelim da se takva osoba uopste spomene da postoji, da neko od ucitelja zna za nju, da dete pomisli na TO dok uci.
Imam rodbinu u cecinom rodnom kraju😁. Slusam poneku pesmu a za tvoj post imas moje duboko postovanje.

:klanjamse:
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Heroj mi je još pre nekoliko godina vratio veru u svest i stav omladine, baš kad sam vodio ljute bitke da svoju decu sačuvam od novokomponovane atmosfere koja nam se uvukla u sve pore, pa i obrazovni sistem. On i još nekoliko klinaca su me naučili da postoje slojevi/godovi u glavama sadašnje mladeži i nikako ih ne treba kvalifikovati na prvi pogled...
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Gaginh0 napisao: 03 Maj 2018, 19:54
Ji 4Tze napisao: 03 Maj 2018, 18:00 Srećom po mušku decu, oni mogu da biraju i između četnika pijanice i bivšeg narkomana :kezo:
Nije brat Aca bivsi, on je uvek aktuelan :D
mislio sam na Bayagu
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Velja napisao: 03 Maj 2018, 11:59 Kao otac tri apsolventa...
E jeste, hiljadu :)

Šalu na stranu, svaka čast Veljo. Mi ovog našeg jednog bandita upisujemo u osnovnu školu, i svesni smo da imamo fore do septembra da ga izolujemo od svega negativnog. A nakon toga...
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

Ide vreme,prosto leti... Već i tezgare ova dva umetnika, nisam ni znao kakve cifre se tu vrte.
Imaću i naslednika kod mene u mom JP :)
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Pa kako drugačije.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

To je nama naša borba dala.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

Pa nije tikva bez korena, pile tatino :)
A sedmi stepen se ceni...
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Kako otac tri apsolventa, trojke ? :think:
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

Blizanci +1 :)
A i razvlačilo se malo po rokovima, pa se sustigli...
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Mislim da nije slucajno sto se brka ko je sta napisao.

Slika
Slika

Sent from my MI 5s using Tapatalk
Odgovori