Dobro veče
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Dobro veče
Na Vracaru vlada NEVIDJENI kriminal. Osim sto crnogorska mafija hara I pravi 16 zgrada na 100m precnika, sada se I ulica koja je asfaltirana prosle godine ponovo asfaltira. Prosle godine su je potpuno asfaltirali, onda su pre par meseci je razvalili "zbog zamene necega" , onda su to zakrpili delimicno ali su ipak odlucili da sve to razvale I ponovo asfaltiraju.
Vracar je najgora opstina u Srbiji, takvog kriminala nema nigde. Verujte, zivim tu I vodim neku svoju licnu borbu. O uvostenom djubretu koje nije ocisceno 10 godina da ne pricam, nedostatku trotoara I cinjenici da je Juzni Bulevar jedina ulica od toliko prometnih koja 10 godina koliko sam ja ovde nije ni ovlas asfaltirana, gde rupe stoje godinama. Da ne govorim o tome na sta lice tereni za decu I parkici, to su kese, djubre koje niko ne cisti godinama I trava duzine metar
Opstina bez rukovodstva gde bande haraju.
Vracar je najgora opstina u Srbiji, takvog kriminala nema nigde. Verujte, zivim tu I vodim neku svoju licnu borbu. O uvostenom djubretu koje nije ocisceno 10 godina da ne pricam, nedostatku trotoara I cinjenici da je Juzni Bulevar jedina ulica od toliko prometnih koja 10 godina koliko sam ja ovde nije ni ovlas asfaltirana, gde rupe stoje godinama. Da ne govorim o tome na sta lice tereni za decu I parkici, to su kese, djubre koje niko ne cisti godinama I trava duzine metar
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Najsladje je kad se negde odselis na lepse i bolje mesto i posle te kompletno zabole za sve te stvari koje su te tistile do tada.
Evo jednostavan primer. Hrvati se masovno sele u irsku. Tamo ih ima bas veliki broj.
Kad su bili izbori u hrvatskoj na biracko mesto u dablinu je izasao samo 1 (jedan) glasac. Toliko ih interesuje ono sto su ostavili u hrvatskoj.
Evo jednostavan primer. Hrvati se masovno sele u irsku. Tamo ih ima bas veliki broj.
Kad su bili izbori u hrvatskoj na biracko mesto u dablinu je izasao samo 1 (jedan) glasac. Toliko ih interesuje ono sto su ostavili u hrvatskoj.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Vračar neće pasti!Ogi napisao: 04 Maj 2018, 08:46 Na Vracaru vlada NEVIDJENI kriminal. Osim sto crnogorska mafija hara I pravi 16 zgrada na 100m precnika, sada se I ulica koja je asfaltirana prosle godine ponovo asfaltira. Prosle godine su je potpuno asfaltirali, onda su pre par meseci je razvalili "zbog zamene necega" , onda su to zakrpili delimicno ali su ipak odlucili da sve to razvale I ponovo asfaltiraju.

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Shodno datumu, u ime svih vas iz pedeset i neke...

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Verovatno su resili da renoviraju prostorije koje im je on poslednji put okrecio.
(da se ogradim, ne podrzavam ni ovo sad a ni njega)

(da se ogradim, ne podrzavam ni ovo sad a ni njega)
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Pametni ljudiDarko napisao:Najsladje je kad se negde odselis na lepse i bolje mesto i posle te kompletno zabole za sve te stvari koje su te tistile do tada.

Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
Irci su pametniji. Oni su se ranije odselili u Ameriku. 

-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Slava mu i hvala za bar 15 godina bezbriznog detinjstva.
Ostalo me ne zanima.
Posle su deca pocela da se igradju rata....
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
aviator napisao:Irci su pametniji. Oni su se ranije odselili u Ameriku.

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ovo ce biti copy paste u srbiji ali x10 samo da otvore trziste rada za srbe.TheWickerMan napisao: 04 Maj 2018, 11:35Pametni ljudiDarko napisao:Najsladje je kad se negde odselis na lepse i bolje mesto i posle te kompletno zabole za sve te stvari koje su te tistile do tada.
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Neće, jer naši gospoda političari i sa njima povezani preduzetnici nas i neće nikad uvesti u EU.
Čuj, da izgubimo toliko ljudi pa onima što ostanu moraju da povećaju plate, da im ne odu i oni. Ovako uvek ima neko da radi za sitnu lovu.

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
I ovako odlaze kao da od poplave beže, teže ti je naći radnika nego naći pare da investiraš. Po meni potpuno razumljivo, i sam se već dugo lomim da odem.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.