havijer napisao:Nije nov ali opet za iole slične pare nema ništa tih dimenzija.
Koliko vidim, nema ni postolje iliti kao da je ispao iz kamiona...
Mada navodno ima kutiju, to je zanimljivo. Pitao sam ga i kaže da je bio u nekom poslovnom prostoru pa je od njih kupio u viđenom stanju tačnije bez postolja jer je bio okačen na zid. Primamljiva ponuda samo ne znam na šta li liče SD kanali na UHD rezoluciji.
grujicd napisao:Puzo, ako prvi put imaš staklokeramičku ploču, da znaš da imaš posebno sredstvo za čišćenje, i nožić kao žilet. Ima toga po većim prodavnicama. Sa tim se laganica očisti da se blista, i ne mora svaki dan. U principu to koristiš kad se nešto prospe.
Prvi put , odatle ova euforija
Citao sam za ta sredstva
E da ga hebem ako cu je koristiti toliko pored supruge u kuci sem kada dodje prinova.
Ne secam se kada sam poslednji put upalio ringlu na ex alfa obicnom.
p.s. Ako neko hoce povoljno braon sporet sa ringlama alfa plam nek se javi
Moraću proseći jedan element (namenski uzeo taj nazovimo niži) pa ide na desno, pozicija kao na slici (201x175 je kuhinja). Crveni krug skroz desno oznacava odvod .
Pitanje oko izbora veš mašine.
Whirpool ili Gorenje?
6 kg bubanj.Do sad smo imali Gorenje slim veš mašinu.Pre mesec dana crklo joj kolo na vratima i automatski joj je cena popravke skočila na pola vrednosti nove.Inače trajala je punih 7 godina,što mislim da je plafon radnog veka.
Uzmes onu koja ima duzu garanciju,vise obrtaja i blizi servis za istu cenu.
To je sve projektovano da traje par godina i onda crkava.Zato je garancija na visi broj godina dobra.
Zato je i cena takva.
Ako imas i masinu za susenje 900 obrtaja je neki minum,mada je prepruka preko 1000.