Baš taj video sam hteo da okačim na temu teh.pregleda. Njemu se smeju, a čovek je u pravu.
Ne znam šta žele da postignu tim teh.pregledima. Ne verujem ni u CH da ima 2x godišnje za starija vozila. Opterećuju dodatno narod, ne zna gde će pre pare.
Baš taj video sam hteo da okačim na temu teh.pregleda. Njemu se smeju, a čovek je u pravu.
Jok i ne utice. Svako ko vozi ZARDJAO auto ne bi smeo da prodje tehnicki. Strasno sta se sve vozi. Vi sto imate "malo" zardjale rubove (ulljucujuci mog oca koji je do pre mesec dana vozio jedan takav krs) ko zna kakvo vam je podvozje ili kosevi, kada vas vidim na putu samo cekam da vam otpadne tocak ili da kroz rupu na podu ispadnete na put.Eskimko napisao: 10 Maj 2018, 10:29 Sta njih briga da li su meni sajtne rdjave ? I kako to utice na bezbednost u saobracaju?
Normalno da su rdjave malo kad je auto star 15 godina i vise
Kod nas jeste normalno, ali podrzavam kontrolu samog stanja podvozja. Meni je auto star u tom trenutku nesto vise od 15 godinq bio odlicno odrzavan, svi kazu ekstra stanje, na tehnickom kazu ekstra koci, a kocione cevi bile trule, samo cekale malo jace kocenje da puknu.Eskimko napisao:Sta njih briga da li su meni sajtne rdjave ? I kako to utice na bezbednost u saobracaju?
Pa nisam ja neki penzioner da vozim auto sa trulim kosevima. Licno sam sredjivao svaku rdju u kanalu i farbao podvozje bitumenom, vozim apsolutno ispravan auto. Proveren trap promenjene plocice za kocnice podeseni farovi,nove felne nove gume zamenjen termostat odradjen veliki servis.. Jedina mana mu je rdja na pragovima koja je tek pocela da se pojavljuje jer je auto star 14 godina.Ogi napisao: 10 Maj 2018, 10:49Jok i ne utice. Svako ko vozi ZARDJAO auto ne bi smeo da prodje tehnicki. Strasno sta se sve vozi. Vi sto imate "malo" zardjale rubove (ulljucujuci mog oca koji je do pre mesec dana vozio jedan takav krs) ko zna kakvo vam je podvozje ili kosevi, kada vas vidim na putu samo cekam da vam otpadne tocak ili da kroz rupu na podu ispadnete na put.Eskimko napisao: 10 Maj 2018, 10:29 Sta njih briga da li su meni sajtne rdjave ? I kako to utice na bezbednost u saobracaju?
Podvozje je farbano bitumenon. A po sajtnama ima rdje jer tockovi bacaju sneg plus so i rizla i eto ti rdje.
Trule sajtne se ne farbaju vec se seku i bacaju u smece a kupuje i ugradjuje nova.Eskimko napisao: 10 Maj 2018, 11:00
A meni kad daju platu kao ovi sto imaju po zapadu ja cu da odem lepo kod majstora da mi ofarba sajtne za po 50evra po komadu. Jer izvinte to ne umem sam.
Sad nek mi objasni neko kako rdja na sajtnama utica na neciju bezbednost