Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Šansa da Snežana vozi auto na It ili Ch table je minimalna, a ona bar ima dobre advokate na raspolaganju da je posavetuju i prijavila bi se davno.
E ako je od njih potekloTheWickerMan napisao:@ woodoo viewtopic.php?p=326491#p326491

Mada, koliko vidim datum je danasnji a ja sam pre dva dana cuo za Snezanu.
Jedna celija, bazna stanica opsluzuje 8 jednovremenih poziva -brojevaGrujic napisao:U novinama rekoše da je to cifra od 100 000 brojeva jer se na tom mestu ukrštaju ukupno 3 bazne stanice. Mada, ako su strane table nek gledaju i strane brojeve kojih je sgiurno malo.
Neću da se gađam ciframa, ali realno mislim da jeste velik broj u pitanju...
Na toj lokaciji bi se ocekivalo da ima barem 50tak baznih stanica ali opet sasvim je jednostavno postaviti automatski upit u bazu podataka, tj napraviti filter iz listinga.
Manje vise to sve sama radi automatika softvera, samo treba jasno "naciljati".
Nije bas jednostavno kao postaviti uput na Guglu ali nije ni nesto preterano komplikovano.
Sa signalom sa 3 bazne stanice (iste mreze podrazumeva se) moze se uraditi triagulacija tacne pozicije. Ni to nije neka posebna mudrolija, tj nivo opste poznate tehnike radio goniometrije.
Preko mobilog je dobra ideja, pretpostavka je da manje vise svako ima neki mobilni uz sebe.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ako zaista do te mere šteluju sve, onda je veoma moguće i ta priča sa stranim tablama lažPaja napisao:Šansa da Snežana vozi auto na It ili Ch table je minimalna, a ona bar ima dobre advokate na raspolaganju da je posavetuju i prijavila bi se davno.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
+1Paja napisao:Šansa da Snežana vozi auto na It ili Ch table je minimalna, a ona bar ima dobre advokate na raspolaganju da je posavetuju i prijavila bi se davno.
Neko je napisao na jednom forumu da je verovatno reč o osobi iz najzaštićenije i najneuhvatljivije kategorije - "Švalerka nekog bitnog". Sve više mislim da je u pravu.
Širim haos!
Ne verujem da išta šteluju. Nema tu štelovanja. Ne mogu da razbiju nek drugi auto i još da na njega nanesu DNK pokojnog momka. Jedino mogu da ne nađu počinioca, a ko je isti nemam nikakvih pretpostavki.Grujic napisao:Ako zaista do te mere šteluju sve, onda je veoma moguće i ta priča sa stranim tablama lažPaja napisao:Šansa da Snežana vozi auto na It ili Ch table je minimalna, a ona bar ima dobre advokate na raspolaganju da je posavetuju i prijavila bi se davno.
Da hoće da ne osude nekog bolje bi bilo da grade odbranu tako da ne može sa sigurnošću da se utvrdi ko je vozio.
Imam osecaj da istraga ide ka tome.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Snezana Divac vozi Countryman potpuno druge boje. Mislim da je tamno siv. Ovaj na mostu je bio crvenkast. A drugo, ostecenja koja spominju na njenom autu su sa desne strane vozila izmedju prednjih i zadnjih vrata, i idu sve do zadnjih vrata, vidi se da je od nekog cesanja sa drugim autom ili nekim stubom. Mislim da ona nema nikakve veze za ovim slucajem.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Po slici odavde
http://www.alo.rs/vesti/hronika/policij ... quot/64110
Uopšte nije Kantrimen koliko vidim
http://www.alo.rs/vesti/hronika/policij ... quot/64110
Uopšte nije Kantrimen koliko vidim
Cak i da jeste nema crni krov, kao onaj na snimku.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Izgleda da policija ima serijski broj Minija. Pretpostavljam da misle na VIN? Kazu cekaju iz Nemacke informacije o vozilu.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ma opet lupetanja novinara. Kaže, našli serijski broj vozila na retrovizoru. Pa koji to auto ima VIN ukucan na retrovizor?
Verovatno imaju neki trag, ali da imaju VIN to bi za 5 min našli vlasnika, ako je na naše table, jer VIN imaju u bazi registrovanih vozila. Ako su strane registracije i to je lako naći ako imaju VIN, pošalju zahtev okolnim zemljama i u najkraćem roku dobiće odgovor.
I ovo za Snežanu Divac je smešno. Ako bi se ja slučajno zatekao negde gde se desila nesreća pola Srbije bi mene optužilo jer mi je oštećen prednji branik.
Verovatno imaju neki trag, ali da imaju VIN to bi za 5 min našli vlasnika, ako je na naše table, jer VIN imaju u bazi registrovanih vozila. Ako su strane registracije i to je lako naći ako imaju VIN, pošalju zahtev okolnim zemljama i u najkraćem roku dobiće odgovor.
I ovo za Snežanu Divac je smešno. Ako bi se ja slučajno zatekao negde gde se desila nesreća pola Srbije bi mene optužilo jer mi je oštećen prednji branik.
Posetite www.garaza.rs !
Kazu da ce po broju retrovizora, naci za koju je drzavu auto, pa ce tamo da uporede sve srpske vlasnike vozila iz te zemlje...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Imaju serijski broj nekog dela sa retrovizora.
Na taj način su utvrdili da je proizveden te godine i gde je vozilo prodato.
Kako stvari stoje stranac je kupio Mini i sada se proverava kome ga je prodao i da li ga je prodao ili dao nekome u Srbiji a može se desiti i da je lik gastos i da je baš on i vozio.
Na taj način su utvrdili da je proizveden te godine i gde je vozilo prodato.
Kako stvari stoje stranac je kupio Mini i sada se proverava kome ga je prodao i da li ga je prodao ili dao nekome u Srbiji a može se desiti i da je lik gastos i da je baš on i vozio.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ako je tacna cela prica o tablicama, onda je ovo 99%.samo polako napisao:a može se desiti i da je lik gastos i da je baš on i vozio.
Ne verujem da je neko prodao Srbendi kola i dao mu da se u drugoj zemlji vozi na njegovo ime.
Имам једно потпитање...