Grčka
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Grčka
Superb, koliko su recimo mađarski autoputevi bolji od srpskih, toliko su srpski bolji od makedonskih, pa čak i malo više od toga. Kod nas nigde nećeš onako leteti i razbijati trap kao kod vas. Subotica - NS se bez ikakvih problema može meriti sa vašim boljim delovima a određene deonice i sa vašim najboljim deonicama (jer par dobrih ili renoviranih parčeva autoputa ne čini ceo autoput dobrim). 
p.s. Pre nepunih sat sam se vratio iz Grčke tako da se može reći da imam iskustvo iz prve ruke.
TT

p.s. Pre nepunih sat sam se vratio iz Grčke tako da se može reći da imam iskustvo iz prve ruke.

TT
-
- Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15
Era nije greh da ne znas geografiju. Eto pored to sto bildas glupih postova ,otvori google earth,pa vidi gde je Ohrid-Kicevo,Veles-Stip i sto je najinteresnije Demir Kapija-Gevgelija. Posebno ovaj zadnji autoput se gradi posto mnogo mrzimo Grke. Verovatno sva tri nova autoputa povezuju Kosovo i Albanija sa Makedonija. Sta vise reci od
@ Sasa tacno je evo ti si sinoc prosao kroz Makedonije i vi ste lideri u regionu. Sta reci imate bolje gorivo,veci standard,jeftinije gorivo i svetlosnih godina bolje putevi. Predajem se... da nisi sinoc prosao mozda bi vas ubedio da nije toliko lose.Bas steta. Ma boli mene kita kome su bolje puteve,znas.
Evo 10 strane se mlati prazna slama i pojedinci zajedno sa kolovodja i legenda Era se hoce ubediti da u Makedonije putovi so off roud i da se moze samo dzipom proci. Evo hajde neka vam bude lakse,u Makedoniji modje da prodje samo neki tenk,vojni transporter i naravno srpska auta visokog kvaliteta.
p.s. Priznajem samo da su Srpkinje bolje od Makedonke a vi pucajte jos 10 strana ciji su putevi bolji

@ Sasa tacno je evo ti si sinoc prosao kroz Makedonije i vi ste lideri u regionu. Sta reci imate bolje gorivo,veci standard,jeftinije gorivo i svetlosnih godina bolje putevi. Predajem se... da nisi sinoc prosao mozda bi vas ubedio da nije toliko lose.Bas steta. Ma boli mene kita kome su bolje puteve,znas.
Evo 10 strane se mlati prazna slama i pojedinci zajedno sa kolovodja i legenda Era se hoce ubediti da u Makedonije putovi so off roud i da se moze samo dzipom proci. Evo hajde neka vam bude lakse,u Makedoniji modje da prodje samo neki tenk,vojni transporter i naravno srpska auta visokog kvaliteta.
p.s. Priznajem samo da su Srpkinje bolje od Makedonke a vi pucajte jos 10 strana ciji su putevi bolji

Poslednja izmena od Superb III u 08 Avg 2016, 21:42, izmenjeno 1 put ukupno.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ti to nesto na racun moje babe?Superb III napisao:p.s. Priznajem samo da su Srpkinje bolje od Makedonke a vi pucajte jos 10 strana ciji su putevi bolji![]()

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
-
Nisam toliko star pre bi na racun neke tvoje mladje rodjakinjeDelija napisao:Ti to nesto na racun moje babe?Superb III napisao:p.s. Priznajem samo da su Srpkinje bolje od Makedonke a vi pucajte jos 10 strana ciji su putevi bolji![]()

EDIT by mod: Ne citirati poruku neposredno iznad. Za ostala pravila ponašanja pogledati PRAVILNIK Garaža foruma!
Superb
Ne znam što shvataš ove stvari lično. Nije taj put ni tvoj ni moj.
Da je očajan, jeste. Da je prioritet za Makedoniju jeste, a oni ga ne rade, nego rade druge gluposti.
I nemoj porediti Makedoniju sa Srbijom. Srbija je bolja, bar onoliko koliko je Hrvatska od Srbije.
Žalosno ali tako je. Što južnije to tužnije
Da je očajan, jeste. Da je prioritet za Makedoniju jeste, a oni ga ne rade, nego rade druge gluposti.
I nemoj porediti Makedoniju sa Srbijom. Srbija je bolja, bar onoliko koliko je Hrvatska od Srbije.

-
Era napisao:Superb

Zar moze da je Hrvatska bolja od Srbije?

Era produzi da tupis,nece biti interesantno sada da stanes. Jos 10 strane analiziraj makedonske puteve.
Ovde na televiziji kažu za vaš autoput da se vozi lagano, da auto može poskočiti, da je opasno i može se izgubiti pravac.
Evo pogledaj od 19 00, posebno od 25 00
https://www.youtube.com/watch?v=dQRGFrLjdEg
Saša
Superb je shvatio zaista da imaju dobar autoput.
Evo pogledaj od 19 00, posebno od 25 00
https://www.youtube.com/watch?v=dQRGFrLjdEg
Saša
Superb je shvatio zaista da imaju dobar autoput.

Daj vise informacija, nesto nema u medijima o tome.Superb III napisao: p.s. Obilaznica u Skopje ce verovatno biti zatvorena na malo duzi period.
Alternativa znaci 1 sat polagano bulevar Part.Odredi pa Djordje Petrov ili kreni stani oko Kale-a i suto orizari, a ni jedna ni druga varijanta mi se ne dopada za brz prolaz kroz-oko grada.
Zar je nesto osteceno na putu osim nanosa blata? Ne vidi se u izvestajima jasno.
Kakva je sada deonica Gradsko Prilep preko Pletvara, nesto sredjivano skorije?
ps. ako smeta molim moda da premesti u odgovarajucu temu
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Makedonke mnogo lepo zvuce, na makedonskom dijalektu. Ne bih se bunio da slusam jednu makedonku, svaki danSuperb III napisao: p.s. Priznajem samo da su Srpkinje bolje od Makedonke a vi pucajte jos 10 strana ciji su putevi bolji![]()

Meni je i put do mora i nazad sastavni deo godisnjeg odmora i kad je taj deo odmora los, kvari ukupni utisak.
Nemam razloga da nesto lose pricam o makedoniji, kao sto rekoh deluju kao veoma cool narod, ali kroz srbiju je autoput los ali prihvatljiv, one nove deonice na jugu srbije su super. Ali zaista za moje standarde put kroz mk je uzas. Isto tako mi je uzas i od mk granice do soluna.
Balkan je tako razlicit, sa druge strane kad idem na odmor na slovenacku rivijeru, kroz hr i slo, mozes da uzivas medju mozda jednim od najboljih autoputeva u evropi.