Pitao sam za A2 koji je zatvoren na obilaznici, a ti verovatno pricas o A1 gde nije ni bilo nevremena.samo polako napisao:Jutros komšija stigao iz Grčke kaže sve normalno kroz Makedoniju.ljubitelj napisao:Daj vise informacija, nesto nema u medijima o tome.Superb III napisao: p.s. Obilaznica u Skopje ce verovatno biti zatvorena na malo duzi period.
Alternativa znaci 1 sat polagano bulevar Part.Odredi pa Djordje Petrov ili kreni stani oko Kale-a i suto orizari, a ni jedna ni druga varijanta mi se ne dopada za brz prolaz kroz-oko grada.
Zar je nesto osteceno na putu osim nanosa blata? Ne vidi se u izvestajima jasno.
Kakva je sada deonica Gradsko Prilep preko Pletvara, nesto sredjivano skorije?
ps. ako smeta molim moda da premesti u odgovarajucu temu
Grčka
Re: Grčka
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Lep mi je Torini, bio sam 3-4x pre nedelju dana. Ima jako mnogo lepih smeštaja, oni blizu vode su mi najbolji. Mesto je mirno i tiho ali ima toliko Srba da ja ne bih išao opet tamo.
Edit: Tj neću više uopšte ići na Sitoniju zbog količine srbalja.
Edit: Tj neću više uopšte ići na Sitoniju zbog količine srbalja.
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Jutros tačno u 07 prešao u 08:30
Katastrofa gužva bila bukvalno čim sam izašao sa makedonske granice već je tu bio red za evzoni nešto mnogo kola se sjatilo u isto vreme.
Katastrofa gužva bila bukvalno čim sam izašao sa makedonske granice već je tu bio red za evzoni nešto mnogo kola se sjatilo u isto vreme.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
To kako koga usere..
Meni je 15.7. oko 8 ujutru bila prazna Gr granica. Presao sam bukvalno za minut.
Meni je 15.7. oko 8 ujutru bila prazna Gr granica. Presao sam bukvalno za minut.
Brzine idu u H-a !!!

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Odeš na Dojran i ne razmišljaš o gužvi. Probaj u povratku, ne možeš ništa da izgubiš.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- Day Walker
Ume i na Dojranu da se nakupi guzva, ali je mnogo manja sansa nego na Evzoniu
Brzine idu u H-a !!!

- Day Walker
Trudim se da odmor ne počnem i ne završavam 1. 10. 20. i 30. u mesecu ako kolima prelazim granicu.
Sam biram smeštaj(bez agencija) i izbegavam prvu polovini avgusta. Jednom sam se opekao, i to na Tompi, čekajući skoro četiri sata.
Sam biram smeštaj(bez agencija) i izbegavam prvu polovini avgusta. Jednom sam se opekao, i to na Tompi, čekajući skoro četiri sata.
Planiram odlazak u grcku tamo u nedelju,ali idem na bum,bez rezervacije,dali je sve prepuno ili ima negde mesta,planiram da idem do Toronija sitonija.Ili nesto drugo posto je toroni mali pa cisto sumljam da ce biti neceg dobrog od mesta tamo.