Egzotični automobili na našim ulicama
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Re: Egzotični automobili na našim ulicama
Ovakav komentar me uvek podseti na ovaj prikaz:
https://youtu.be/wl9wGfplgdg
a u kontekstu onoga što je izgovorio počevši od 01:48.
https://youtu.be/wl9wGfplgdg
a u kontekstu onoga što je izgovorio počevši od 01:48.
Floyd napisao:Hebeš Audi kad im je najbolji sportski auto karavan E segmenta
Hebes bmw kad nema nista ni blizu super sportskom automobilu da ponudi.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Brate Dusane koji si ti fanboj najgori 

True that. Samo neke izjave jos potpiruju tu moju slepu ljubav.
A ne smem da napisem da sto se vise druzim sa BMWom, vise mi se svidja.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Ako se ne gleda prakticnost onda prvo r8 v10 pa tt rs pa tek onda lubenicar ali za neke realne zivotne potrebe rs4 je sasvim ok 

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ostavio sam link stranu iza al nema ko da gledaLaki021 napisao:Sta je trik sa LC, kako to radi? Zar to ne bi trebala da je najobicnija stvar kao sto vecina kola ima, kad tockovi proklizavaji on smanjuje snagu motora da ga drzi na granici proklizavanja. Svakako se radi o smanjenju a ne povecanju snage. Ne kontam sta su to napravili da kida auto...

Boringly average, but also perfect for school run mums
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Poenta je da je R8 s V8 motorom bolji auto od V10. Bolje se vozi, bolje leži, bolji zvuk, manji gubitak vrednosti, manuelni menjač kao opcija, bolje radi dsg menjač. Bilo je puno upoređivanja tog tipa "koji R8 kupiti - V8, V10, kupe, kabrio, GT..." i V8 se redovno prpeoručuje.Koliko mi je poznato, samo R8 V10 (ne razumem poentu tog auta sa slabijim motorom) je brži od RS6
Khm, khmDusan napisao:Floyd napisao:Hebeš Audi kad im je najbolji sportski auto karavan E segmenta

Treba li ja da dodam nesto na ova dva posta ili je sve jasno

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Sportske lubeničare nema, to stojiDusan napisao:Floyd napisao:Hebeš Audi kad im je najbolji sportski auto karavan E segmenta

Kod takvog auta ne bi trebalo da postoje kompromisi. Zamisli Aventadora sa V8 ili V6 x-turbo motorom pod izgovorom jeftinije eksploatacije...starac vujadin napisao:Poenta je da je R8 s V8 motorom bolji auto od V10. Bolje se vozi, bolje leži, bolji zvuk, manji gubitak vrednosti, manuelni menjač kao opcija, bolje radi dsg menjač. Bilo je puno upoređivanja tog tipa "koji R8 kupiti - V8, V10, kupe, kabrio, GT..." i V8 se redovno prpeoručuje.
Znas i sam da sam mislio na supercar klasu.Floyd napisao:Sportske lubeničare nema, to stoji.

Der, der, ima cika Benz za svakoga po nesto 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Odakle ti to da ljudi ne gledaju cenu eksploatacije u toj klasi? Nije to klasa Porsche 918 i Maybacha kada se na to ne gleda. Avetandor je klasa iznad R8. Pored toga nabrojao sam još par razloga zašto je V8 bolji izbor, a sve to uz malu razliku u krajnjim perfomansama.Floyd napisao:Sportske lubeničare nema, to stojiDusan napisao:Floyd napisao:Hebeš Audi kad im je najbolji sportski auto karavan E segmenta
Kod takvog auta ne bi trebalo da postoje kompromisi. Zamisli Aventadora sa V8 ili V6 x-turbo motorom pod izgovorom jeftinije eksploatacije...starac vujadin napisao:Poenta je da je R8 s V8 motorom bolji auto od V10. Bolje se vozi, bolje leži, bolji zvuk, manji gubitak vrednosti, manuelni menjač kao opcija, bolje radi dsg menjač. Bilo je puno upoređivanja tog tipa "koji R8 kupiti - V8, V10, kupe, kabrio, GT..." i V8 se redovno prpeoručuje.
Slazem se. Supercar pa i hypercar.Xepoj87 napisao:Der, der, ima cika Benz za svakoga po nesto
Nije baš uobičajno da kupci super automobila gledaju cenu eksploatacije... ali ok ako kažeš da je bolji... verujem ti.starac vujadin napisao:Odakle ti to da ljudi ne gledaju cenu eksploatacije u toj klasi? Nije to klasa Porsche 918 i Maybacha kada se na to ne gleda. Avetandor je klasa iznad R8. Pored toga nabrojao sam još par razloga zašto je V8 bolji izbor, a sve to uz malu razliku u krajnjim perfomansama.