Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Vrati se neku stranu i videćeš da je Džoni_m objasnio kako se menjaju ti brojevi i da ima mogućnosti da se nešto izvuče iz njih.
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
To je tzv "broj sarze" ili ti "batch number" ili "broj serije". Dakle najcesce ide dan, mesec, godina + smena. Po tome su dobili da je auto proizvoden izmedju pocetka Decembra 2012 i kraj januara 2013. Onda se to ukrsta sa poznatim: bi-color crvena boja i crn krov, to jos vise suzava krug, pa onda volan na levoj strani, za EU trziste, pa ako se sa snimka jos nesto vidi (tipa da li je imao one pruge preko haube) to sve suzava broj. Kada dodjete na dvocifreni broj automobila onda pocinje rudarski posao, proveriti ih sve.Uroš S. napisao: Pored kat. br. ima često i onaj kružić sa brojevima koji označava kada je proizveden deo, u sredini kruga je godina, a okolo su brojevi 1-12 koji označavaju mesec jelte. Al opet im to nije dovoljno za broj šasije, možda za neki skup brojeva šasije, ali sumnjam da bi dobili tačan broj.
Ili to ili horejsio style...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ok, to je pravi odgovorDzoni_m napisao:To je tzv "broj sarze" ili ti "batch number" ili "broj serije". Dakle najcesce ide dan, mesec, godina + smena. Po tome su dobili da je auto proizvoden izmedju pocetka Decembra 2012 i kraj januara 2013. Onda se to ukrsta sa poznatim: bi-color crvena boja i crn krov, to jos vise suzava krug, pa onda volan na levoj strani, za EU trziste, pa ako se sa snimka jos nesto vidi (tipa da li je imao one pruge preko haube) to sve suzava broj. Kada dodjete na dvocifreni broj automobila onda pocinje rudarski posao, proveriti ih sve.Uroš S. napisao: Pored kat. br. ima često i onaj kružić sa brojevima koji označava kada je proizveden deo, u sredini kruga je godina, a okolo su brojevi 1-12 koji označavaju mesec jelte. Al opet im to nije dovoljno za broj šasije, možda za neki skup brojeva šasije, ali sumnjam da bi dobili tačan broj.

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Javljaju da su pronašli ubicu, da se radi o ukradenom autu u Beču, da je ovde vozio pod stranim tablama i da je ubica poznat policiji.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
PRIPADNICI policije su tokom kontrole vozila "mini" i "mini kantrimena" pronašli čak pet ukradenih automobila ove marke. Nema sumnje da su ovi četvorotočkaši često na meti lopova u inostranstvu, ali i da ih vole domaći vozači.
Rade li oni šta kad nema buke po medijima?
Rade li oni šta kad nema buke po medijima?
Ja ne verujem... 

Ovog ako ikad nađu pitanje da li će biti dokaza. Niko neće smeti da svedoči i to je to...
Objavili su da su ga našli. U 11 je trebala biti konferencija za štampu.
edit:
evo
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/488515 ... t-pomagaca
edit:
evo
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/488515 ... t-pomagaca
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

EKSKLUZIVNO: Ubica Luke Jovanovića suvlasnik poznatog restorana, još fotografija unutra! (FOTO)
http://www.telegraf.rs/vesti/1194492-ek ... nutra-foto
Samo što nije osumnjičen za ubistvo al ajde.
I dobice jedno godinu dana zatvora, a i pitanje je da li je i realno da dobije vise s obzirom na okolnosti. Samo se pokopao bezanjem...